ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν τελείωσαν τα κέρματα. Τα ψέματα τελείωσαν!

Δεν τελείωσαν τα κέρματα. Τα ψέματα τελείωσαν!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αν γουστάρετε κωλοτούμπες, παραδίδουμε στα γραφεία του Ερασιτέχνη μαθήματα ταχείας εκπαίδευσης στο θέμα των μελών, της αποπληρωμής των χρεών, στο στήσιμο ομάδων για πρωταθλητισμό και κατακτήσεων Ευρωπαϊκών τροπαίων. Για να μην βάζει δικά του λεφτά ο «αναγεννητής» μεγαλοπαράγοντας. Φαντάζομαι θα έχει βάλει αρκετά, ε; Γλείψτε τώρα εκεί που φτύνατε δεκαετίες ολόκληρες. Αντιγράψτε τον Ολυμπιακό με καθυστέρηση 15 (!) ετών. Κάντε τώρα όλοι μαζί μια ακόμη μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα. Όπως ακριβώς και με την ανακοίνωση για το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ. Μπα; Το θυμηθήκατε; Μια χαρά σας έκατσε πάντως για τον Ερασιτέχνη. Θα κλείσει καμιά τρύπα από το πουθενά με τα... λεφτά σας. Φαντάζομαι θα ξέρετε όλοι που θα πηγαίνουν, όχι όπως εμείς που μας «έκλεβαν», ε; Πώς μας λέγατε; Πρόβατα; Τρέξτε τώρα, γίδια, όλοι μέλη.

Ανακοινωσάρα πάντως, ε; Να δούμε... για πολλοστή φορά πως κερδίζονται οι αγώνες εντός των αγωνιστικών γραμμών; Μαζί σου. Με ξένους διαιτητές όμως αφού σε νοιάζει η ιστορία του μπάσκετ και τα λάβαρα στο ΣΕΦ. Όσον αφορά τη γιορτή, δεν πιστεύω να εννοείς όλα όσα λαμβάνουν μέρος σε κερκίδες, φυσούνα και αποδυτήρια διαιτητών. Γιατί, αυτά βλέπουμε συνήθως. Να σεβαστούν παράγοντες, δημοσιογράφους και όσους «ζουν» από το άθλημα; Θα αστειεύεσαι, βέβαια. Τι ώρα; Πώς; Όσο σεβάστηκαν όλοι αυτοί τους Αγγελόπουλους; Δεν τελείωσαν τα κέρματα. Τα ψέματα τελείωσαν. Οι Αγγελόπουλοι σεβάστηκαν τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, τον Σπανούλη, τον Πολίτη. Εσείς ειδικά αυτούς μπορείτε να μας πείτε πώς τους σεβαστήκατε; Στερώντας τους πρωταθλήματα και με το να κλείνουν οι υπόλοιποι άδοξα την καριέρα τους; Αν σε νοιάζει το Ελληνικό μπάσκετ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Ξένοι διαιτητές στα μεταξύ μας ματς αρχής γενομένης από φέτος. Επαγγελματική διαιτησία, με ξήλωμα του σάπιου συστήματος και επαναφορά των «κομμένων» Ελλήνων. Επιτέλους, μετά από δεκαετίες νέος Πρόεδρος στην Ομοσπονδία. Να δείχνεις σεβασμό στους νόμους και να τηρείς τις αποφάσεις. Ισονομία και διαφάνεια στα συμβόλαια. Όχι πλέον δηλώσεις, βιντεάκια, πρωτοσέλιδα, χλευασμούς, απαξιωτικές δημοσιεύσεις στα μίντια.

Και για το τέλος; Μια τεράστια και ειλικρινή συγνώμη, γονυπετής για τελευταία φορά, για όσα έχεις πει και έχεις κάνει κατά καιρούς , χωρίς κωλοτούμπα ολκής μετά από δευτερόλεπτα. Αντέχεις «πράκτορα 007»; Μηδέν  Final 4, μηδέν τελικούς, σε 7 χρόνια; Τι, όχι; Όσον αφορά για «προβλήματα» οικονομικής φύσεως που γράφονται, τι να γίνει; Έχουμε βλέπετε την τάση να δηλώνουμε όλα τα χρήματα στα συμβόλαια και όχι λιγότερα για να ζημιώνετε το Ελληνικό Κράτος. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρχουν αλλά τα χρήματα του κανείς δεν τα έχει χάσει από τον Ολυμπιακό. Ούτε συλλαμβάνονται πρώην ξένοι μπασκετμπολίστες του ή ποδοσφαιριστές όταν πατάνε στο αεροδρόμιο για οφειλές στην εφορία στα ποσά που είναι δηλωμένα.

Να φροντίσετε να έχει πάντα το πούλμαν σας πετρέλαιο, κάθε φορά που θα παίζετε Ευρωλίγκα, να γυρνάνε πίσω οι... παικταράδες σας που 7 χρόνια βλέπουν τα Final 4 από την τηλεόραση. Περιμένουμε εσάς που, όχι μωρέ, δεν κάνετε κωλοτούμπες, να αποχωρήσετε από την Ευρωλίγκα, όπως κατ’ επανάληψη έχετε δηλώσει, χαρακτηρίζοντάς τη... Μαφία. Και δεν είστε τίποτε κορόιδα να γίνετε μέλη αλλά και με κάρτα φιλάθλου όπως εμείς. Μας τα λέγατε και δεν τα πιστεύαμε, ρε «μπεσαλήδες». Ούτε ο Γιαννάκης Μελλισανίδης στην Ολυμπιάδα της Αθήνας τόσες κωλοτούμπες. Στην Α2 πάντως φέτος είχατε ένα σωρό τμήματα, και μάλιστα έπεσαν αγωνιστικά, όχι λόγω διαιτησίας κλπ. Στο ποδόσφαιρο, σας κρατήσαμε δύο φορές πάντως. Όσο για το μπάσκετ, έχετε χάσει και με παραπάνω πόντους. Τι, όχι;

Υ.Γ.: Ξέρετε γιατί δεν αποχωρούσαμε νωρίτερα; Για να νοιώσουμε την κ@βλ@ της κατάκτησης των πρωταθλημάτων το 2015 και το 2016, με σας αγάλματα και να θυμάστε για πάντα το τελευταίο ματς του Διαμαντίδη. Όπως και τις κατακτήσεις της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013 που «κάηκε» ολόκληρη η Ελλάδα. Όλα αυτά με τη σαπίλα απέναντί μας είχαν τεράστια ηδονή. Εντάξει είμαστε, «επιτυχημένοι» με «πατερίτσες»;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ