ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Αν δεν αποκατασταθούν οι αδικίες, θα πάει το σύνθημα και η κατακραυγή σύννεφο

Αν δεν αποκατασταθούν οι αδικίες, θα πάει το σύνθημα και η κατακραυγή σύννεφο

Σας έπιασε ο πόνος ρε εκφραστές της αλήθειας με το που άλλαξαν τα κόζια, να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα του ποδοσφαίρου; Αρχίσατε πάλι τα ψέματα και τα σενάρια; Τι φοβάστε ρε ψεύτες; Μη τυχόν και ο νέος Υπουργός Αθλητισμού «αλλάξει» την ΕΠΟ; Την ΚΕΔ; Σας άρεσε δηλαδή το έργο τους, ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια; Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης, οι αιματοβαμμένοι τελικοί, τα εγκληματικά σφυρίγματα, η εύνοια υπέρ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ; Τις σχέσεις του Ιβάν και του Δημητράκη με στελέχη της κυβέρνησης τόσα χρόνια δεν τις βλέπατε; Που μπαινόβγαιναν στο Μαξίμου πιο συχνά και από τα σπίτια τους; Τα εκατομμύρια ευρώ που δίνονταν και χαρίζονταν δεν σας πείραζαν;

Μην ανησυχείτε ρε στημένοι. Μην κρίνεται εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη να ευννοείται. Να μην αδικείται θέλει. Έχουμε ομάδα και φτιάξαμε ακόμη καλύτερη για να πάρουμε το πρωτάθλημα στα γήπεδα. Απέναντι στον Βόλο, την Ξάνθη, τον Παναιτωλικό, τον ΟΦΗ, τον Ατρόμητο, την Λαμία και τα άλλα «παιδιά»... Έχετε ακούσει τίποτε για όλους αυτούς; Για δανεικούς και παραρτήματα; Τι φοβάστε; Μην τυχόν και ξανακυλήσει στον βούρκο της αμαρτίας το ποδόσφαιρο που «σώσανε»; Μην τυχόν και δεν δώσει τα μύρια της ΕΡΤ για να κινηθούν μεταγραφικά οι σύλλογοι που δεν τολμάτε να γράψετε ότι υποστηρίζετε ρε «υπάλληλοι»; Θα βγείτε δηλαδή να γράφετε περί εύνοιας του Ολυμπιακού αν δεν σφυρίζουν ο Βάτσιος, ο Ευαγγέλου και όλοι οι υπόλοιποι; Αν φύγει ο Γραμμένος;

Πηγαίνετε να κλάψετε παρέα με τον Καμένο, τον Κοντονή, τον Βασιλειάδη, και τον Κωνσταντινέα, που έμειναν «άνεργοι» ρε κατά συρροήν γλύφτες. Μου πιάσατε δουλειά από νωρίς για να σπιλώσετε το 45ο πρωτάθλημα που είναι προ των πυλών; Νομίζετε ότι δεν θα τα ακούσει και ο καινούργιος αν δεν λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη όλοι όσοι σπίλωσαν το όνομα του Ολυμπιακού, του κόσμου του και του Προέδρου του; Νομίζετε ότι έχουμε ξεχάσει ως οπαδοί το προγκρόμ διώξεων, και χειρονομιών υπό την σκέπη της Βουλευτικής ασυλίας; Αν δεν αποκατασταθούν οι αδικίες σε γήπεδα για τον ερασιτέχνη; Αν τελεσιδικήσει το έγκλημα του χαρίσματος χρεών και εκατομμυρίων ευρώ απο Πολιτεία και Περιφέρεια; Αν δεν επικρατήσει ισονομία και διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, εμείς σαν όλους αυτούς που σιωπούσαν όταν ευννοούνταν συγκεκριμένες ομάδες δεν θα γίνουμε.

Θα πάει το σύνθημα και η κατακραυγή σύννεφο. Δεν θα απαιτήσουμε και δεν θα διεκδικήσουμε τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο από ότι έχει δοθεί ή θα δοθεί σε οποιονδήποτε άλλον. Τον Ολυμπιακό μας δεν επιτρέπουμε ποτέ και σε κανέναν να τον πειράζει, να παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη μας, πόσο μάλλον να βοηθάει περαστικούς και ανίκανους παράγοντες να βγάζουν γλώσσα και να υψώνουν ανάστημα ως «κομοδίνα» που είναι. Όσο για εσάς που μόνο λειτούργημα δεν ασκείται, έρχονται δύσκολα χρόνια, όχι μέρες, και όχι από εμάς αλλά από όλους αυτούς που ταΐζετε σανό, και βλέπουν ότι στηρίζεται τους Σκρούτζ Μακ Ντακ των ομάδων τους.

Γιατί βλέπετε ο Μαρινάκης έχει την κακή συνήθεια να επενδύει κάθε χρόνο , να αγοράζει παίχτες από ομάδες, να δίνει μεγάλα συμβόλαια, και μοιραία να επέρχεται η σύγκριση με τους ¨κουβαρντάδες¨ που προσφέρετε ασυλία. Εμείς πάντως να βγούμε και να πούμε ότι αν δεν έβγαινε η ΝΔ πρωτάθλημα δεν θα παίρναμε, δεν πρόκειται να το πούμε ποτέ. Πρωτάθλημα έχουμε πάρει με όλες τις κυβερνήσεις. Δεν έχουμε , ούτε είχαμε ανάγκη ποτέ απο δεκανίκια. Όλοι μας έβρισκαν πάντα απέναντι τους , όταν επιχειρούσαν να πειράξουν τον Ολυμπιακό μας. Πάνω από τον δαφνοστεφανωμένο, δεν βάζαμε ποτέ ούτε θα βάλουμε στο μέλλον κανέναν. Πόσο μάλλον ψεύτες πολιτικούς και κόμματα.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ