ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρώστε σβέρκο και ερχόμαστε, πελάτες!

Στρώστε σβέρκο και ερχόμαστε, πελάτες!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σοβαρά τώρα; Βγήκαν οι ζήτουλες και πιάσανε στο στόμα τους τον κόσμο του Ολυμπιακού; Σε ποιον πουλάτε, ρε πελάτες σε όλα τα σπορ παντοτινοί, ειρωνεία; Από τη μια το βρίσκω λογικό να θέλετε τον κόσμο μας με διαρκείας στο ΟΑΚΑ, από την στιγμή που μόνοι σας δεν μπορείτε να το γεμίσετε αλλά από την άλλη, εμείς θα έρθουμε όποτε γουστάρετε, εσείς όμως θα βγάζετε ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα να απλωθείτε στις κερκίδες, επειδή είχαμε έρθει 500 άτομα, για να μην βρούμε χώρο να κάτσουμε όπως στο 49-69 στο ΟΑΚΑ που είχαμε έρθει χωρίς συνοδεία και στείλατε τα ΜΑΤ να μας σταματήσουν στον σταθμό Ειρήνη!

Αποθεώνετε, ρε γλείφτες, την ζητιανιά, ως μεγαλόπνοο σχέδιο το να ζητάνε από τον κόσμο τους λεφτά για ΑΕ; Με τι χρονοδιάγραμμα, με τι πλάνο; Καλά κάνετε, εμάς τι μας νοιάζει, στο φινάλε τα πρόβατα θα πληρώσουν το σανό. Και για τους κερδοφόρους ισολογισμούς μιλιά. Για τα συμβόλαια που δηλώνονται, που κατατίθενται και την εφορία μιλιά. Τον Μπατίστ που τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο ποιος χρώσταγε την εφορία; Τα ερασιτεχνικά σας τμήματα ποιος τα έριξε στην Α2; Για το γεγονός ότι και φέτος θα αποτελέσουν τους καρπαζοεισπράχτορες του Ολυμπιακού στην Α1 ποιος ευθύνεται; Για πείτε μας τις ομάδες που θα αγωνίζονται στα σαλόνια της Α1 στο μπάσκετ να γελάσουμε. Γιατί άραγε δεν προσελκύονται χορηγοί, γιατί μειώνονται τα τηλεοπτικά, οι τιμές στα εισιτήρια με τις ομάδες που απέμειναν; Με 1 ευρώ που βάλατε το εισιτήριο στον 3ο τελικό μπας και πάει ο κόσμος σας, ούτε τυρόπιτα δεν αγοράζεις πλέον. Εκτός αν βρει κάποιος καλή πιάτσα. Μου θέλατε και μαγκιές στο συμβούλιο της Ευρωλίγκας. Το πανό που είχαν κρεμάσει αυθόρμητα οι βαψοκαγκελάκηδες οπαδοί σας, τους το δείξατε, να δουν την γνώμη τους για τη διοργάνωση της; Ποιοι μιλάνε για στημένους αγώνες και νίκες εξαγορασμένες με λεφτά; Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Λουλούδια, επιταγές, κλπ... Μην ανησυχείτε, εξαφανισμένοι από τα Ευρωπαϊκά Final 4, θα συναντηθούμε στην Ευρωλίγκα με τους διαιτητές που δεν θέλετε να σφυρίζουν τα μεταξύ μας ματς στην Ελλάδα επειδή εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Μόνο μην μου αγχώνεστεκαι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Προς το παρόν ας συνεχίσουν την δουλειά τα φερέφωνα σας, για άκαρπες συναντήσεις που καρποφορούν μια μέρα μετά, για το ότι δεν υπάρχει πλάνο μεταγραφών, για το που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, για οικονομικά προβλήματα. Μάλλον ανανέωσε ο Σπανούλης και ήρθαν οι Πολ, Πάντερ, Κόνιαρης, Ρούμπιτ, Μπόλντγουϊν, χωρίς λεφτά γιατί μικροί είχαν την αφίσα του Καμπούρη στα δωμάτια τους, για τον κόσμο του Ολυμπιακού που σκέφτεται αν αξίζει το μέχρι τέλους, και ετοιμαστείτε σύντομα για μια ακόμη κολοτούμπα, ρε πρωταθλητές της,  σαν την είσοδο του Μελισσανίδη στο ΟΑΚΑ στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, σε όσα κατά καιρούς βγαίνετε και δηλώνετε.

Εμείς, για μια ακόμη φορά, είμαστε υπερήφανοι γιατί μπήκαμε μπροστινοί για να πέσει η Χούντα. Αλήθεια, ρε αγαπητικοί του αθλήματος. Θα μας θυμίσετε τον τρόπο που σταμάτησε το μπάσκετ ο τεράστιος Νίκος Γκάλης; Για να σας θυμίσουμε εμείς με την σειρά μας, τον τρόπο που τερμάτισε την καριέρα του ο Διαμαντίδης. Ευρωλίγκα θα παίξετε του χρόνου, γιατί είχατε πει ότι θα αποχωρήσετε; Ελλάδα, αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός; Προς το παρόν, όλοι μέλη, όλοι στις τράπεζες. Ελπίζουμε τα 8 ευρώ που πρόσφερε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, να πάνε σε σωστά χέρια και να μην χαθούν στην πορεία, για να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων σας. Γιατί, εν αντιθέσει με σας, εμείς σας θέλουμε απέναντι μας, για να σας γλεντάμε.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ