ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H μόνη Ευρώπη που ξέρουν είναι στην μυθολογία, η κόρη του Φοίνικα και της Τηλέφασσας

H μόνη Ευρώπη που ξέρουν είναι στην μυθολογία, η κόρη του Φοίνικα και της Τηλέφασσας

Για δείτε ρε μάγκες ποιοι μιλάνε για «καφενεία». Αυτοί που ακόμη και με διαβατήρια στα χέρια, δεν τους επιτρέπει την έξοδο από την χώρα η αθλητική αστυνομία, διότι κατά συρροή ξεφτιλίζουν την Ελλάδα. Αυτοί, που η μόνη Ευρώπη που ξέρουν είναι στην μυθολογία, η κόρη του Φοίνικα και της Τηλέφασσας, που απήγαγε  ο Δίας. Γελάνε μέχρι και οι οπαδοί των Γκαμπάλα, Βίντι και  Έστερσουντ μωρέεεεε… Και όχι μόνο. Αν είναι η Πλζεν καφενείο που βρίσκεται  στην 38η θέση της βαθμολογίας στην ΟΥΕΦΑ, τότε οι ομάδες σας, ΠΑΟΚ (67η θέση), ΑΕΚ ( 83η θέση) και ΠΑΟ (στα τάρταρα στην 198η θέση), τι είναι; Ρακοσυλλέκτες;

Αλήθεια, τι σας πόνεσε πιο πολύ; Η πρόκριση; Το σκορ; Η γενικότερη εικόνα της ομάδας; Τα εκατομμύρια που πήρε η ομάδα; Οι μεταγραφές που θα γίνουν επιπλέον με αυτά; Το κατάμεστο Καραϊσκάκη; Γιατί εμείς εν αντιθέσει με σας, την γνώμη μας για το τι χρειάζεται επιπλέον η ομάδα για να γίνει ακόμη καλύτερη, την λέμε. Δεν βγάζουμε τον σκασμό όπως εσείς. Όπως έχω δει μέχρι στιγμής την ομάδα, χρειαζόμαστε επιπλέον ενίσχυση στα χαφ. Και προς τα εκεί βλέπω ότι προσανατολίζεται και η διοίκηση. Δεν βγαίνει η χρονιά, μετά και τον τραυματισμό του Φορτούνη, μόνο με Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά… Ο Βαλμπουενά δεν έχει και λογικό, τις αντοχές που χρειάζονται, τα τρεξίματα, και τα μαρκαρίσματα. Μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στα άκρα και αυτό σε συγκεκριμένα ματς και για συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής. Γνώμη μου είναι ότι χρειαζόμαστε όχι ένα, αλλά δύο χαφ. Ένα 6-8αρι και ένα 8-10αρι… Και μέχρι τέλος Αυγούστου, ανάλογα και με το τι θα συμβεί στα προκριματικά , βλέπουμε αν χρειαστούμε και σε άλλη θέση που μπορεί να προκύψει είτε από πώληση, είτε δεν μας βγει κάποιος.

Να προσέχετε τι τρώτε, αλλόθρησκοι, γιατί το σανό που σας ταϊζουν είναι κακής ποιότητας και επηρεάζει την κρίση σας. Μαζί με σας και οι σωτήρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου που όπως φάνηκε, δεν χάρηκαν και ιδιαίτερα. Μα γιατί; Για την σωτηρία του δεν ενδιαφέρονται; Ποια ήταν η σωτηρία του; Να αλώσουν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και να «κλαπούν» Πρωταθλήματα και Κύπελλα  από τον Ολυμπιακό; Να εξυπηρετηθούν συμφέροντα, βάζοντας τους «ψευδομάρτυρες» σε πόστα; Καμαρώστε κάτι σωτήρες που την άλλη βδομάδα θα υποστηρίζουν ενδόμυχα Μπασακσεχίρ. Χάθηκαν τα «κόζια», στέρεψαν οι «πηγές», αποσύρονται φωτογραφικές «τροπολογίες» και πηγαίνει η λόρδα σύννεφο. Προμηθευτείτε καινούργια αθλητικά, γιατί σε λίγο καιρό θα πάει το τρέξιμο σύννεφο, μόλις αρχίσουν και πέφτουν οριστικά από την δικαιοσύνη, οι στημένες κατηγορίες. Θα ακούτε Βαγγέλης... και θα κλείνει πίσω σας η πόρτα μόνη της. Μέχρι τότε θα αναλάβει η ομάδα και ο κόσμος του Ολυμπιακού να σας «τρέχουν», αγωνιστικά πάντα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ