BREAKING NEWS Ψυχάρες!
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Την άλλη φορά, θρασύδειλοι, μαζευτείτε περισσότεροι και πάρτε σβάρνα τα μαιευτήρια και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Την άλλη φορά, θρασύδειλοι, μαζευτείτε περισσότεροι και πάρτε σβάρνα τα μαιευτήρια και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Όντα με την μορφή ανθρώπου έδειξαν πάλι, πως μόνο με τέτοια απεχθή γεγονότα δηλώνουν την ύπαρξη τους. Πίστευα μέχρι και χτες ότι οι ζέλες ήταν η ντροπή των οπαδών που επιτέθηκαν σε συνταξιούχους, γυναικόπαιδα και ΑΜΕΑ στο κολυμβητήριο. Από χτες, στην ίδια συνομοταξία και ακόμη χειρότερη μπαίνουν και τα Ορκ της Θεσσαλονίκης. Που μαζεύτηκαν εκατό άτομα κιόλας μη τυχόν και φάνε φάπες μέσα στο χωριό τους, να την πέσουν σε 15χρονα παιδιά της σχολής της Θεσσαλονίκης. Δεν κερδίζετε με αυτούς τους τρόπους οπαδούς ρε ακατοίκητοι στο μυαλό. Σας έχει βαρέσει η μ@λ@κία στο κεφάλι ρε τρισάθλιοι; Την άλλη φορά μαζευτείτε περισσότεροι και πάρτε σβάρνα τα μαιευτήρια και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς γιατί τα υγιή παιδάκια γεννιούνται με τον δαφνοστεφανωμένο στην καρδιά. Και αυτήν, δεν μπορείτε να την ξεριζώσετε ρε κότες. Που μόνος του ένας- ένας από εσάς θα μυξοκλαίτε αν πέσετε πάνω σε άντρες.

Κρύβεστε ρε θρασύδειλες κυρίες πίσω από τον όγκο του όχλου και πουλάτε «μαγκιές» σε 15χρονα; Βγείτε ρε να αναλάβετε την ευθύνη. Βγείτε ρε κότες να δείξετε τα πρόσωπά σας; Μην ξεχάσετε να κρεμάσετε στα κάγκελα του κοτετσιού σας τις φανέλες που κλέψατε. Που ήσασταν όταν σουλατσάρανε τα παιδιά από την Θύρα 7 στον Λευκό τον Πύργο να τους πάρετε τα λάβαρα; Φοβηθήκατε μη τυχόν πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι, και σας πάρουν και τα σώβρακα;

Μόνο οπαδισμός δεν είναι αυτός, αλλά που να ξέρετε εσείς από μπέσα; Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι συμμετείχατε στην επίθεση και όσοι ένοχα σιωπάτε, είστε αυτοί που βρίζατε επί χρόνια τους νεκρούς του Ολυμπιακού και αναγκαστήκατε να σταματήσετε, είστε εσείς που αιματοκυλίσατε τους τελικούς Κυπέλλου, είστε εσείς που δηλώνετε όλο περηφάνια ότι είστε «Βούλγαροι», αναρτώντας σημαίες της Βουλγαρίας σε Τούμπα, Πυλαία κλπ. είστε εσείς που δεν έχετε καμιά σχέση με την Μακεδονία μας, και τους γνήσιους Μακεδόνες ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, είστε εσείς που σας χαϊδεύουν τα αυτιά αυτοί που σας καλύπτουν, είστε εσείς που αποτελείται την οπαδική μειονότητα της Θεσσαλονίκης. Το χέρι σας το όπλισαν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού και το κόμπλεξ κατωτερότητας που σας διακατέχει επί δεκαετίες. Και ναι, το παραδεχόμαστε ότι για την οπαδική κατάντια σας, υπαίτιοι είμαστε εμείς.

Υ.Γ. Σήμερα οι μουγγοί επί Ολυμπιακού και Μιλουτίνοφ , μίλησαν επί Γιάννης… Ανακαλύψανε ότι υπάρχει αδικία… ότι το φάουλ δεν ήταν επιθετικό… ότι κάτι περίεργο συμβαίνει…. ότι μπορεί να αλλάξει η μορφή ενός ολόκληρου αγώνα από μια και μόνο εναντίον μιας ομάδας φάση.

Υ.Γ. 2. Γιατί άραγε η αντικειμενική τους ιδιότητα δεν τους ώθησε να κάνουν την ίδια ερώτηση στον Αλ6 , όταν μπαινόβγαινε στο Μαξίμου ο Ιβάν και ο Τσακαλώτος ήταν στην σουίτα του;

Υ.Γ.3. Μην μπερδεύεστε... Η Τότεναμ έχει σήμα τον πετεινό... Εσείς είσαστε κότες.

Υ.Γ.4. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο... σε σχέση με όσα έχουν δει τα ματάκια μας από τον Φάρο τόσα χρόνια σήμερα η διαιτησία για την Εθνική μας ήταν αλάνθαστη.

Υ.Γ.5. Η ανακοίνωση που θα καταδικάζει τα επεισόδια εις βάρος των 15χρονων είναι έτοιμη αλλά γραμμένη στα Ρώσικα. Δεν βρίσκουν τον μεταφραστή μωρέ.

Υ.Γ..6. Όντως τελικά είστε αήττητοι.... Στην βλακεία...

Υ.Γ.7. Τέτοια ύποπτη διαμόρφωση αποτελέσματος αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Σοβαρά τώρα; Έβγαλε τέτοια ανακοίνωση;

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ