ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φτερά στα ποδάρια, καρδιά μες στα στήθια, που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια...

Φτερά στα ποδάρια, καρδιά μες στα στήθια, που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έφτασε πάλι μια γνώριμη, σε μας, μέρα ξανά. Είναι οι στιγμές που τα λόγια απλά σταματούν και παραδίδονται στις πράξεις. Που αφήνουμε πίσω μας τη μιζέρια, το κόμπλεξ και την βρωμιά του Ελληνικού ποδοσφαίρου για να ζήσουμε το όνειρο. Για να συμμετέχουμε εκεί που ανήκουμε. Στην ελίτ της Ευρώπης. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θα νιώσει για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του Ολυμπιακού και του κόσμου του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ο στόχος επετεύχθη και από σήμερα θα απολαύσουμε 6 μαγικές βραδιές, με την σκέψη πλέον στο πως θα τις κάνουμε περισσότερες. Να ήξεραν μόνο πόσο γελοίοι φαντάζουν στα μάτια μας, όλοι αυτοί που περιμένουν με αγωνία την 1η ήττα μας για να πάρουν μια χαρά. Άφησε τους με την όρεξη, Θρύλε μου. Μπορείς. Ας είναι η μόνη τους χαρά το να φάμε απλά ένα γκολ. Γιατί ούτε γκολ τρώμε.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα αυτά τα ανώνυμα παιδιά που αφιέρωσαν ώρες ολόκληρες για να ετοιμάσουν και πάλι κάτι μοναδικό στην κερκίδα. Έτσι είναι... Άλλοι γράφουν ιστορία… άλλοι το πάνε το «πινέλο» σύννεφο… και «άλλοι» την πέφτουν σε 15χρονα. Καθίστε ΟΛΟΙ να βλέπετε τον Ολυμπιακό. Εμείς σας φέραμε πίσω και τις Τετάρτες σας. Χωρίς εμάς δεν έχετε λόγο ύπαρξης. Η ζωή σας όλη είναι απλά και μόνο οι ώρες αναμονής μας πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς δεν ψάχνουμε ομάδες να μισούμε, γιατί πολύ απλά έχουμε ομάδα για να λατρεύουμε. Το πάθος και η φλόγα της κερκίδας ας γίνουν τα επιπλέον όπλα της ομάδας για να κάμψουν την αντίσταση μιας ακόμη περσινής φιναλίστ Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Τα δύσκολα είναι για αυτούς που τολμούν. Αν δεν προσπαθήσεις με όλο σου το είναι δεν θα μάθεις ποτέ αν μπορούσες να κερδίσεις. Ο Δαυίδ είναι έτοιμος ξανά να νικήσει τον Γολιάθ. Σήμερα είναι η δική μας μέρα. Η μέρα που ανατρέπεται η λογική. Είναι η μέρα που στο Καραϊσκάκη, τα αδύνατα γίνονται δυνατά. Η μέρα που η καρδιά και η ψυχή που αναβλύζει η ερυθρόλευκη μπορούν να κερδίσουν τα μεγάλα μπάτζετ και τις ισχυρές ομάδες με τον γαλαξία των αστέρων στο ρόστερ τους.

ΜΟΝΟ εσύ, Θρύλε μου, μπορείς να δίνεις τέτοιες χαρές στους οπαδούς σου. Ευτυχισμένους μας κάνεις ούτως ή άλλως μόνο και μόνο που υπάρχεις στη ζωή μας και σε βλέπουμε. Σήμερα τα λεπτά, οι ώρες κυλάνε βασανιστικά αργά από την ανυπομονησία να βρεθούμε στην κερκίδα όλοι στα ερυθρόλευκα να μαγέψουμε και να μαγευτούμε επί 90 λεπτά. Ζήστε μέχρι το μεδούλι τα δευτερόλεπτα μάγκες. Είμαστε ρεαλιστές, ζητάμε το αδύνατο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ