Ποιοι άραγε είχαν περισσότερο άγχος; Οι αμυντικοί, ο τερματοφίσκουλας, ή ο ρέφερι με τους επόπτες;

Ποιοι άραγε είχαν περισσότερο άγχος; Οι αμυντικοί, ο  τερματοφίσκουλας, ή ο ρέφερι με τους επόπτες;
Book Small Mobile

Ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα είχαν οι φίλαθλοι όπως διατυπώνονταν στα σάϊτ και στο φατσοβιβλίο… Τα περισσότερα αφορούσαν το «ματς» Ατρόμητος- ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ποιοι είχαν περισσότερο άγχος για την νίκη των ΝοτιοΜακεδόνων. Οι αμυντικοί του Περιστερίου; Ο τερματοφίσκουλας; Ή ο ρέφερι και οι επόπτες; Το συμπέρασμα που έβγαινε πάντως ήταν ότι το λιγότερο το είχαν η ομάδα, οι διοικούντες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αααα, βέβαια, παρά την απαγόρευση, και εισιτήρια βρήκαν (πως άραγε;), και η αστυνομία τους συνόδευσε, και αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά πως τίποτε δεν έχει αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια της ασυδοσίας.

Το VAR άλλα βλέπει , άλλα όχι, η διαιτησία πάντα στο πλευρό του «πολίτη», και αν στραβώσουν όλα, δεν τρέχει τίποτε μωρέ. Ξαναμπαίνει το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, με άλλον σκόρερ, και λίγο πριν την λήξη με την μισή ομάδα του ΠΑΟΚ αφύλακτη. Τέλος καλό, όλα καλά. Και η «περιστέρα» πολέμησε, και έχασε «ένδοξα», και το «χωριό» κέρδισε με ανατροπή παλικαρίσια. Τι «συναρπαστικό» και φέτος το πρωτάθλημα. Χωρίς να ενισχυθούν οι αντίπαλοι μας, αποκλεισμένοι από το καλοκαίρι από την Ευρώπη και όμως στέκονται στα πόδια τους. Ας είναι καλά οι «πατερίτσες». Και πώς να χάσουν άλλωστε βαθμούς μωρέ; Μην ψάχνετε άδικα αλλού λόγους που όλα τα υπόλοιπα γήπεδα είναι άδεια. Να δουν τι; «Ανατροπές»; «Φιλικά»; «Κατεβασμένα παντελόνια»;

Από τον Αύγουστο το γράφω πως το πρωτάθλημα δεν θα επιτρέψουν να το πάρουμε με μεγάλη βαθμολογική διαφορά, όσο και να είμαστε καλύτεροι μακράν από τον δεύτερο, όσο και να παίζουμε καλύτερη μπάλα. Φανταστείτε να είχαν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όσους βαπτίζουν διεκδικητές του τίτλου τα γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας, τι θα βλέπαμε. Εδώ ψοφάνε τα έρμα τώρα με 1 παιχνίδι την βδομάδα. Ζήτω οι αεράμυνες. Ζήτω οι τερματοφύλακες. Ζήτω οι επόπτες. Ζήτω και το VAR... Δικαιολογημένα αγανακτούν με τις αποφάσεις των διαιτητών στην Ευρώπη, όταν έχουν συνηθίσει να κερδίζουν «διαφορετικά» στην Ελλάδα. Δεν θα έρθουν τα μεταξύ μας ματς; Θα έρθουν. Όλα τα «κανονάκια της τύχης» τα εξαντλήσατε πέρσι.

Φέτος θα αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Αναγκαστικά ασχολούμαστε μαζί σας, γιατί με καθαρά αγωνιστικά, ποδοσφαιρικά, προπονητικά, Προεδρικά, και από άποψη τροπαίων κριτήρια,  δεν σας βλέπουμε καν. Σαν μια μύγα που έκανε κ@λ@ και... τον κόσμο όλο, είναι η εικόνα που έρχεται στα μάτια μας.  Θα τα ξαναπούμε «Ζήκο»... Γιατί ετοιμαζόμαστε για τα σαλόνια με τα αστέρια… Εσείς ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για να κερδίσετε τον επόμενο αγώνα στα «χωράφια με τις σκιές» , τους ματιασμένους αμυντικούς και τερματοφύλακες, με τα πιόνια της εξυγίανσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ