ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τι δεν βλέπατε δηλαδή ρε άχρηστοι, που τα είδε όλη η υπόλοιπη Ελλάδα;

Τι δεν βλέπατε δηλαδή ρε άχρηστοι, που τα είδε όλη η υπόλοιπη Ελλάδα;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Άντε και είμαι καλοπροαίρετος και τα λάθη των διαιτητών μέσα στο γήπεδο να τα θεωρήσω κάποια από αυτά ανθρώπινα. Και λέω κάποια γιατί αρκετά δεν χρειάζεται καν η χρήση του VAR, για να δουν οι ρέφερι, αν είναι η όχι παράβαση. Επίσης είναι τόσο στόκοι, που «καρφώνονται» από μόνοι τους αν σφυρίζουν η όχι με προκατάληψη υπέρ η εναντίον μιας ομάδας.

Αυτοί όμως που χειρίζονται το VAR, δεν έχουν κανένα απολύτως άλλοθι καθώς έχουν την πολυτέλεια να βλέπουν πεντακάθαρα και αν έχουν αμφιβολίες πολλές φορές την φάση και να καλούν τον διαιτητή να αλλάξει απόφαση άμεσα η να την δει στο VAR, και να αποφασίσει εκείνος. Το γεγονός δε ότι δεν αποκαλύπτονται οι διάλογοι μεταξύ τους, κάνει ακόμη πιο ύποπτη την στάση όλων, σε φάσεις πεντακάθαρες που σφυρίζουν αντίθετα. ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ δηλαδή ρε άχρηστοι, που βλέπει όλη η υπόλοιπη Ελλάδα;

Πώς να μην αντιδρά όλος ο κόσμος και να σας θεωρεί πιόνια στημένα, όταν δεν εφαρμόζεται τους κανονισμούς η καλύτερα τους εφαρμόζεται κατά το δοκούν;

Πείτε μας πόσες φάσεις έχουν γίνει, τις ελέγξατε και δώσατε σφύριγμα εναντίον του ΠΑΟΚ.

Γιατί εναντίον του Ολυμπιακού έχω να σας πω δεκάδες. Ακόμη και σε ματς που τελικά κέρδισε. Είναι η όχι αλλοίωση της βαθμολογίας, τα πέναλτι που δεν δώσατε με ΠΑΟΚ,

Ξάνθη και Πανιώνιο; Είναι αλλοίωση η όχι τα σφυρίγματα που δίνατε εναντίον μας, με Βόλο, ΠΑΟ και ΑΕΚ; Ω τι σύμπτωση; Τα ματς αυτά τελικά είναι τα μοναδικά που δεν κέρδισε η καλύτερη και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν είναι αλλοίωση της βαθμολογίας τα ματς που «σπρώχνατε» τον ΠΑΟΚ να κερδίζει ματς η να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας;

Και όλα αυτά για να τους κρατάτε ζωντανούς μόνο 2 βαθμούς πίσω μας;

Ποια είναι λοιπόν η χρησιμότητα του VAR; Ένα ακόμη όπλο στα χέρια της εξυγίανσης για να αδικείται ο Ολυμπιακός και να ευνοούνται αυτοί που την έφεραν; Και βέβαια μπορεί να βοηθήσει στις δύσκολες φάσεις, αλλά όταν είναι, στην καλύτερη στα χέρια ανίκανων και στην χειρότερη στα χέρια στημένων, γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνο.

Γιατί με την τεχνολογία των κινητών, ο κόσμος στην κερκίδα ενημερώνεται πλέον άμεσα αν είναι όντως παράβαση η όχι. Βλέπει την φάση και αν αδικείται η όχι η ομάδα του. Όπως βλέπει και άχρηστους μετά από «πιστολιές» να επανέρχονται στην ενεργό δράση για να «πιστολιάσουν» την ομάδα που θα τους ορίσει η εξυγίανση.

Με την κωλυσιεργία στο σκάνδαλο Ξάνθης- ΠΑΟΚ , με τα «εγκληματικά λάθη» να συνεχίζονται, με τους ορισμούς απίθανων ξένων διαιτητών, συγχωρέστε με αλλά τα πλαίη οφ δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά μια μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί.

Και όπως συμβαίνει συνήθως στην Ελλάδα θα την γλιτώσουν χωρίς να τους ακουμπήσει κανείς και οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί.

Οι φουκαράδες οι οπαδοί θα την πληρώσουν και πάλι, που θα σέρνονται στα δικαστήρια χωρίς να έχουν κάνει τίποτε, γιατί απλά έτυχε να βρίσκονται στο λάθος σημείο , για να δικαιολογούν οι άνθρωποι της «τάξης» την ύπαρξη τους. Το κάπνισμα μπορεί να απαγορεύεται στους κλειστούς χώρους, επιτρέπεται όμως η χρήση δακρυγόνων σε αυτούς.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ