ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν ήταν «καφενείο» η Γουλβς, «καφενόβιοι» είναι οι εμπαθείς παντογνώστες

Δεν ήταν «καφενείο» η Γουλβς, «καφενόβιοι» είναι οι εμπαθείς παντογνώστες
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Περίμενα λίγο να δω τι θα σκαρφιστούν να γράψουν οι «εμπαθείς ειδικοί» και οι «παντογνώστες» φίλαθλοι για το ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, προκειμένου να μειώσουν την επιτυχία του. Γιατί, το 1-1 επιτυχία είναι, κάτω από τις συνθήκες που προήλθε. Σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, με όλο τον πλανήτη σε αγωνία από την μετάδοση του ιού, με 10 παίκτες από το 28’, απέναντι στην 6η της βαθμολογίας του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου με 330.000.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία παικτών, η πρόκριση, όποτε και αν γίνει η ρεβάνς, παραμένει ανοιχτή. Και το κυριότερο είναι πως σχεδόν όλοι μας πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να περάσουμε στους «8». Στο μέρος που κάποτε και η ισοπαλία ήταν απαγορευμένη, ο Ολυμπιακός έχει αναστρέψει το κλίμα. Πέρα από τα αποτελέσματα, είναι και η εικόνα του Ολυμπιακού στα Βρετανικά γήπεδα, έχοντας αντιμετωπίσει την Μπέρνλι, την Τόττεναμ, την Άρσεναλ και τώρα τη Γουλβς. Δεν είναι «καφενείο» η Γουλβς, «καφενόβιοι» είστε όλοι εσείς οι άσχετοι και οι κομπλεξικοί. Ο Ολυμπιακός την έκανε να φαίνεται «μικρή» ομάδα. Με το πλάνο του, την κατασκοπία που είχε προηγηθεί και τη δουλειά των παικτών μέσα στο γήπεδο. Μέχρι την αποβολή μια ομάδα υπήρχε μόνο μέσα στο γήπεδο. Αλλά και μετά ο Ολυμπιακός, ουδέποτε πανικοβλήθηκε, προσάρμοσε το παιχνίδι του με παίκτη λιγότερο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ, με το απίστευτης δημιουργίας και ομορφιάς γκολ του Ελ Αραμπί. Η «πόρνη» αποφάσισε να μην φύγουμε νικητές, με το τυχερό γκολ της ισοφάρισης. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει την εικόνα του Ολυμπιακού στο 15ο φετινό του ευρωπαϊκό ματς.

Αυτή η ομάδα, για όσους δεν το έχουν εμπεδώσει, αγωνίζεται από τον Ιούλιο!!! Και αν την έχουν πλήξει ατυχίες από σοβαρούς τραυματισμούς. Για να μην μιλήσω για την πορεία της στο γεμάτο μεθοδεύσεις και παρασκήνιο Ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι αγωνιστικά πρώτη με 7 βαθμούς διαφορά από τον 2ο (14 μετά την τιμωρία που επεβλήθη στον ΠΑΟΚ), που χατιρικά παίζει ακόμη στη Super League. Η επιτυχία έχει ονοματεπώνυμα: Βαγγέλης Μαρινάκης, Πέδρο Μάρτινς και ο ανώνυμος λαός του Ολυμπιακού (με 24.228 εισιτήρια μ.ο.). Όσο και να προσπαθούν οι στημένοι και οι κομπλεξικοί να απαξιώσουν μια τέτοια επιτυχία, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεφτιλίζονται περισσότερο στα μάτια όλων. Και να μην ξεχάσω: Όλες αυτές οι επιτυχίες επιτεύχθηκαν με τον  Μπουχαλάκη, τον Μασούρα, την «μίζα» τον Χασάν, τον «συνταξιούχο» Βαλμπουενά, τον «τελειωμένο εξ Αραβίας» Ελ Αραμπί, τους άπειρους Μπα, Ραντζέλοβιτς, τον «τελειωμένο» Σουντανί και όλους τους υπόλοιπους που κατά καιρούς έχουν ακούσει και συνεχίζουν να ακούνε τα σχολιανά τους από τους «προπονητές» της κερκίδας και τους έγκριτους και αξιόπιστους αρδ που τους πιπιλάνε τα μυαλά ακόμη και πριν κάνουν λάθη. Και βεβαίως έγιναν ακαταμάχητο σύνολο από τον «ταβερνιάρη» μωρέ, που κάθε Κυριακή έπαιζε το κεφάλι του, (ή μήπως το παίζει ακόμη;) προσέξτε, μετά από ισοπαλίες (!!) όχι από ήττες, όντας  αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα. Που μας πήγε πέρσι στους ομίλους του Europa League περνώντας 2 προκριματικούς γύρους με 3 νίκες και μια ισοπαλία, που μας πήγε στους «32» αποκλείοντας την Μίλαν, που μας πήγε στους ομίλους του Champions League με 5 νίκες και μια ισοπαλία σε 3 προκριματικούς γύρους, προκρίθηκε στους «32», και μας έχει στους «16» αποκλείοντας την Άρσεναλ με διπλό στο Λονδίνο και συνολικά 5 εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες σε 2 χρόνια, με 48-28 υπέρ μας τέρματα σε 27 συναντήσεις.

Γράψτε εσείς ότι «έχασε» το πρωτάθλημα και αποκλείστηκε πέρσι στους «32» από την Ντιναμό Κιέβου με 2-2 και 0-1, και έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1 στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες για να μειώσετε τις επιτυχίες. Από τον ιό θα σωθούμε, η κανονικότητα κάποια στιγμή θα επιστρέψει στη ζωή μας, από όλους αυτούς όμως που επιβιώνουν με τα ψέματα εις βάρος του Ολυμπιακού δυστυχώς δεν θα απαλλαγούμε ποτέ. «Απομονώστε» τους λοιπόν όπως ακριβώς και με τον κορονοϊό...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ