ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτή την φανέλα και τους παίχτες που την τίμησαν θα την σέβεστε

Αυτή την φανέλα και τους παίχτες που την τίμησαν θα την σέβεστε
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτή την φανέλα και τους παίχτες που την τίμησαν θα την σέβεστε, θέλετε δεν θέλετε. Όσο κρύβεστε επιμελώς και συνεχώς πίσω από το δάχτυλο σας, τόσο χειρότερα θα εξελίσσονται τα πράγματα για εσάς.

Όσο απαξιώνετε τα Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στους «κουβαρντάδες επενδυτές» των άλλων ομάδων , τόσο μεγαλύτερη αξία θα αποκτούν, όταν η αλήθεια θα λάμπει μόλις λειώνουν οι τόνοι λάσπης που ρίχνατε φερέφωνα.

Αφήστε να αγωνιούμε εμείς, όταν επανέλθει η ηρεμία στην ζωή μας, για το αν θα ανανεώσει ο Μάρτινς, για το ποιοι παίχτες θα πουληθούν και από ποιους θα αντικατασταθούν και εσείς ασχοληθείτε με τους λόγους που ΔΕΝ μπορεί να απολυθεί ένας αποτυχημένος προπονητής, για τους λόγους που επιβάλλεται να πουληθούν όσο-όσο αυτοί που παρουσιάζεται ως «αστέρια» της ομάδας σας, την μείωση του μπάτζετ κλπ.

Αντί να κάθεστε να μετράτε τα έσοδα του Ολυμπιακού, να αρχίσετε να ψάχνετε για ποιους λόγους δεν έχουν ποτέ ανάλογα έσοδα οι «αγαπητικοί» σας. Με λίγα λόγια αρχίστε να λέτε αλήθειες.

Ο Ολυμπιακός μετά την πάροδο της πανδημίας θα είναι το ίδιο ισχυρός και ακόμη περισσότερο από πριν. «Άλλοι» θα λακίσουν. Ξεκινήστε λοιπόν να τους προστατεύετε από τώρα για αυτά που θα έκαναν ούτως η άλλως προ πανδημίας, παρουσιάζοντας τα, ως λήψη αναγκαίων μέτρων. Κάποιοι υπάνθρωποι «ελπίζατε» να μην βγει νικητής ο Βαγγέλης από την περιπέτεια της υγείας του. Για τόση ξεφτίλα μιλάμε. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσετε. Και επί γης και στον Θεό. Και αν Εκείνος συγχωρεί, εμείς ποτέ.

Εδώ αποκλειστήκατε ρε στην φάση των «128» στο τουρνουά της FIFA από την Μίντιλαντ, στο τουρνουά Ultimate Quarantine Team, μου θέλετε να παίξετε σε ομίλους στην Ευρώπη στην αληθινή ζωή;

Κάνατε ολόκληρο θέμα ότι παραχωρήσατε την Πυλαία στο κράτος αν χρειαστεί για τις ανάγκες της πανδημίας. Ποια Πυλαία; Αυτή που έφτιαξε εξ ολοκλήρου και την συντηρούσε επί χρόνια το ίδιο το Κράτος και σας την χάρισε; Να χαρώ εγώ κουβαρντάδες.

Τις δόσεις στην ΔΕΗ μην ξεχάσετε να πληρώνετε, μη τυχόν (που το απεύχομαι) και παραστεί ανάγκη να χρησιμοποιηθεί και δεν έχει ρεύμα. Βγείτε να πείτε στον κόσμο, ρε σεις, ανάλογους παίχτες της εποχής και της αξίας ενός Μουράτη, ενός Μπέμπη, ενός Ανδριανόπουλου, ενός Βάζου, ενός Γραμματικόπουλου, ενός Ρωσίδη, ενός Κοτρίδη, και εκατοντάδων άλλων άσσων του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Που μου «εμφανιστήκατε» στον χάρτη μόλις την δεκαετία του '70... Μέχρι τότε ρε μετράγαμε ήδη 17 πρωταθλήματα. Μέχρι να πάρετε το 1ο δικό σας, πήραμε άλλα 3...

Στατιστικά παίρνετε 1 πρωτάθλημα κάθε 15 δικά μας. Να παρακαλάτε λοιπόν να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα 60 πρωταθλήματα μπας και δείτε το 4ο δικό σας. Άϊντε, που μου θέλετε και συγκρίσεις ιερόσυλοι. Που έπρεπε να γίνουν όσα έγιναν , για να φτάσετε τον Άρη σε πρωταθλήματα ρε κατακαημένοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ