ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, εν αντιθέσει με σας που κινείστε στο σκοτάδι

Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, εν αντιθέσει με σας που κινείστε στο σκοτάδι
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του Φύσσα, του Σα πίντο, όσων έχουν απολογηθεί στην δίκη μέχρι τώρα, χωρίς να υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία και ατράνταχτες αποδείξεις, θα ήθελε όλος ο κόσμος να μάθει ποιο ήταν το σκεπτικό της εισήγησης.

Χωρίς «ξύλινη» γλώσσα. Μπεσαλίδικα και ξεκάθαρα. Να δούμε όλοι τεκμηριωμένα την «ενοχή» του Ολυμπιακού. Γιατί σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε, οποιαδήποτε άλλη απόφαση πλην της αθώωσης θα είναι τουλάχιστον ύποπτη. Αυτό που καταλαβαίνει όλος ο κόσμος είναι ότι επί χρόνια «κάποιοι» προσπαθούν να μπλέξουν τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Κάνουν την τρίχα, τριχιά και αν ακόμη δεν υπάρχει τρίχα «κατασκευάζουν» μία από «περούκα» και την αναδεικνύουν. Οι απολογίες και οι καταθέσεις των Φύσσα, και Σα Πίντο δεν αφήνουν κανένα απολύτως περιθώριο αμφιβολίας. «Κάποιοι» προσπαθούν να διατηρούν στην επικαιρότητα χρόνια τώρα ένα σωρό σκευωρίες για να «εμφανίζουν» τον Ολυμπιακό ένοχο. «Όνειρο» τους, και λύσσα τους, να υποβιβάσουν τον Ολυμπιακό.

Έχουμε «υποβιβαστεί» σε τηλεδίκες, σάϊτ και εφημερίδες, ένα σωρό φορές. Η λύσσα τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη επειδή πιάστηκε και αποδείχτηκε, ότι ο ΠΑΟΚ είχε την γίδα στην πλάτη. Αν ήμασταν ένοχοι, θα αποδεχόμασταν την επιβολή ποινών για τις πράξεις μας. Να «κατασκευάζουν» όμως ενόχους δεν θα το επιτρέψουμε. Η δικαιοσύνη καλείται να αποδείξει ότι ενεργεί με το αίσθημα του δικαίου και δεν την αγγίζουν, όλα αυτά που ακούγονται δεξιά!!!

και αριστερά!!! πως παίζονται «πολιτικά», «επιχειρηματικά» και «αισθηματικά» παιχνίδια στην πλάτη μας, ως «αντίποινα» για την αποκάλυψη της αλήθειας στο θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, έχει καταλάβει τον ρόλο που βαράει ο καθένας. Και απαιτεί όταν τελειώσουν όλα, να συρθούν στα δικαστήρια όλοι όσοι σκοπίμως τόσα χρόνια «κατασκεύαζαν» και συνεχίζουν να κατασκευάζουν σκευωρίες. Δεν μας αγγίζει η λάσπη σας «σύντροφοι και συντρόφισσες». Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, εν αντιθέσει με σας που κινείστε στο σκοτάδι. Όπως και να λέγεστε, όπου και αν «δουλεύετε».

Σα Πίντο... Με την από 28-4-2015 συμπληρωματική κατάθεσή του διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησε με τους Φερνάντο Σάντος και Ρικάρντο Σάντος, μέσω sms και ότι δήθεν επιβεβαίωσε ότι δέχθηκε πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα... Ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα σε κανένα να με πιέσει ή να κάνει παρεμβάσεις στη δουλειά μου, η παραίτησή μου οφείλεται σε καθαρά αγωνιστικούς λόγους... ήταν τα λόγια του... Φύσσας...

Εγώ δεν μίλησα καθόλου για τον Ολυμπιακό. Πήγα να πω αυτό που μου μετέφερε ο προπονητής. Είπα ακριβώς αυτά. Το σκορ το δείχνει ότι το πάλεψε μέχρι το τέλος. Μίλησα με Κατσουράνη, και μου είπε ότι όντως, δεν έπαιξε σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν ήταν έτοιμος. Μετά τη συνομιλία διαπίστωσα ότι Κυβρακίδης και Ναπολεόνι έπαιξαν τελικά.

Αυτά έχουν κατατεθεί επισήμως... Δεν είναι...

Εκτεθείτε κ άλλο...

 

PHOTO GALLERY

Θέλουμε να λάμψει η αλήθεια, εν αντιθέσει με σας που κινείστε στο σκοτάδι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ