ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ε, δεν τα παίρνουμε κιόλας με στρίψιμο της δεκάρας, ή με Κυβερνητική παρέμβαση

Ε, δεν τα παίρνουμε κιόλας με στρίψιμο της δεκάρας, ή με Κυβερνητική παρέμβαση
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ε, δεν τα παίρνουμε κιόλας με στρίψιμο της δεκάρας η με Κυβερνητική παρέμβαση, για να αλυχτάτε.

Ούτε με ισοβαθμίες, ούτε με παραρτήματα, ούτε με Φάρους, ούτε με ντροπολογίες, ούτε παίρνοντας βαθμούς πίσω νυχτιάτικα, ούτε αλλάζοντας χρώμα στα δελτία των μεταγραφών, ούτε τιμωρώντας αντιπάλους λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το ματς, ούτε με σβησμένους προβολείς, ούτε με δακρυγόνα, ούτε με στημένα επεισόδια, ούτε «συμμαχώντας», ούτε με «δικούς» μας Προέδρους στην ΕΠΟ, ούτε με στημένες εκθέσεις παρατηρητών και αστυνομίας, ούτε με Υπουργούς Αθλητισμού, ούτε με ψευδομαρτυρίες, ούτε με διερμηνείς, ούτε με ανιψιούς, ούτε με πιστόλια, ούτε με εμπρησμούς αυτοκινήτων, ούτε ασκώντας σωματική βία σε προπονητές και παίχτες για να αποποιηθούν των αποζημιώσεων τους, ούτε με «παρεμβάσεις» σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, ούτε ασκώντας πιέσεις στοχοποιώντας όσους δεν μας κάνουν το κέφι, ούτε με δωροδοκίες, ούτε με 3 πέναλτι ανύπαρκτα, ούτε παρακαλώντας να μας αφήσουν να κερδίσουμε για να μην το πάρουν οι «άλλοι», ούτε σε μπαράζ χωρίς να κατεβαίνουν οι αντίπαλοι μας.

Το να συνεχίζεται το πρωτάθλημα στο Ποδόσφαιρο, και στο Πόλο, να αναδεικνύονται Πρωταθλητές σε Μπάσκετ σε Χαντ μπολ, και σε γυναικείο Βόλεϊ, και να γίνονται «προσπάθειες» με στοχοποιήσεις και «εκβιασμούς» ώστε να μην αναδειχτεί Πρωταθλητής στο αντρικό Βόλεϊ, αυτό και αν θα είναι σκάνδαλο μεγατόνων. Πόσο μάλλον όταν η διαφορά από τον 2ο ΠΑΟΚ είναι μη αναστρέψιμη, και ακόμη και σε ισοβαθμία υπερτερούμε.

Θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία, να υπάρχουν παντού Πρωταθλητές εκτός από το αντρικό Βόλεϊ στην ίδια χώρα. Κ όλα αυτά για να μην αναδειχτεί Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός που όλη την χρονιά μόχθησε για να βγει πρώτος στην κανονική διάρκεια. Λίγο ακόμη θέλουν για να μας πουν ότι σπείραμε εμείς τον ιό, για να διακοπούν τα πρωταθλήματα την στιγμή που ήμασταν στην πρώτη θέση.

Μετρήστε τις αμέτρητες σφαλιάρες που φάγατε και φέτος σε όλα τα αθλήματα, για να ταϊσετε αναλόγως τα πρόβατα σας. Σας βρήκα και τίτλο για τα κείμενα σας φερέφωνα.

Η πανδημία μας στέρησε ένα σωρό τίτλους, που ήταν προ των πυλών. Θα βρεθούν χαϊβάνια που θα το πιστέψουν. Εδώ πιστεύουνε ότι ο Καραμπέτσος μας «έδωσε» το πρωτάθλημα στο γυναικείο Βόλεϊ. Και τα προηγούμενα 7 συνεχόμενα ο Καραμπέτσος μας τα έδωσε;

Μήπως σας έριξε αυτός στην Α2 «συνεταιράκια»;

Αυτός δεν σας άφησε να φτιάξετε καλύτερες ομάδες από την 2η Σαντορίνη;

Ακολουθήστε την πάγια τακτική σας , να στοχοποιείτε, όσους δεν σας κάνουν τα κέφια, με τα σαϊτ και τις εφημερίδες που «ελέγχεται» με τα φερέφωνα σας να τους «κρεμάνε στα μανταλάκια» περιμένοντας εντολές για το τι και πως θα τα παρουσιάσουν.

Και στο ποδόσφαιρο κάνατε τα πάντα για να μπει παύλα αλλά, «δυστυχώς» θα διεξαχθούν τα πλαίη ωχ (για εσάς) , και το μόνο συμπέρασμα που βγήκε τελικά ήταν πως ούτε κολοτούμπες δεν ξέρετε να κάνετε ανύπαρκτοι. Για να δούμε... ποιος η ποιοι παράγοντες ομάδων θα υποκύψουν στην στοχοποίηση και στο buling του κινήματος της πλάκας (παύλας)... διαφοροποιώντας τις αρχικές τους θέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ