ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να πάψουμε να βλέπουμε τη συνδρομή στον Ερασιτέχνη ως «πόρτα» για Καραϊσκάκη και ΣΕΦ

Να πάψουμε να βλέπουμε τη συνδρομή στον Ερασιτέχνη ως «πόρτα» για Καραϊσκάκη και ΣΕΦ
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Θέλουμε να καμαρώνουμε τον Ολυμπιακό μας πρωταγωνιστή παντού; Ήρθε λοιπόν η δική μας ώρα. Οι καλοί καπεταναίοι στις φουρτούνες φαίνονται. Η χρονιά φέτος θα είναι και δύσκολη και περίεργη λόγω της πανδημίας. Σίγουρα το συνολικό μπάτζετ θα μειωθεί. Θα ήταν πολύ εύκολο να γράψουμε κι εμείς στο χιόνι υποχρεώσεις ή να διαλυθούμε την μεθεπόμενη σεζόν λόγω χρεών, όπως ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες. Θα μπορούσαμε επίσης να μην πρωταγωνιστήσουμε για 1-2 χρόνια, μειώνοντας κατά πολύ το μπάτζετ, όπως ΚΑΝΟΥΝ αρκετές μεγάλες ομάδες, που επιλέγουν ΕΝΑ τμήμα μόνο να πρωταγωνιστήσει. Και αν. Ο κύριος αντίπαλος μας επί 10 συνεχόμενα χρόνια  Παναθηναϊκός δεν έχει παίξει ΚΑΝ ΕΥΡΩΠΗ... έριξε τμήματα του στην Α2, χρωστάει ακόμη, και πήρε μόλις 3 τρόπαια. Θέλετε να μιλήσουμε για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Για τον ξεπεσμό του Ηρακλή στο Βόλεϊ; Οι ομάδες του Ερασιτέχνη τώρα χτίζονται. Πόσα έσοδα με την υπάρχουσα κατάσταση λοιπόν μπορείς να προϋπολογίσεις ότι θα έχεις; Θα ανανεώσουν οι 98.000 μέλη που φέτος έβαλαν στα ταμεία 1.830.000 ευρώ; Θα εισπράξουμε το 10% επί των εισιτηρίων, που αντιστοιχεί στο ποσοστό του Ερασιτέχνη, από ποδόσφαιρο και μπάσκετ; Και μιλάμε και εδώ για πολλά χρήματα όταν μόνο το Καραϊσκάκη έχει μέσο όρο 25.000 εισιτήρια. Θα βγουν διαρκείας και εισιτήρια; Και αν ναι, πότε;

Σήμερα ξεκινάνε οι ανανεώσεις στις κάρτες μελών. Κανονικά πρέπει μέσα στον Ιούνιο να ανανεώσουν όλοι. Αυτό είναι το σωστό. Να πάψουμε να βλέπουμε τη συνδρομή στον Ερασιτέχνη ως «πόρτα» για να μπαίνουμε σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ. Να γίνει συνείδηση η ανανέωση του μέλους. Εμάς, δύναμή μας είμαστε εσείς. Ο κόσμος του Ολυμπιακού. Αν η συμμετοχή μας είναι ανάλογη της επιθυμίας μας να καμαρώνουμε τον Ολυμπιακό μας Πρωταθλητή παντού, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Ίσως ήρθε και η ώρα να «μετρηθούμε». Αν θέλουμε να λέμε ότι μας «ανήκει» ο Ερασιτέχνης. Η Θύρα 7 θα κάνει το καθήκον της, όπως κάθε χρόνο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το θέμα θα νιώσουν το ίδιο; Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαια με τα τρόπαια. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να τα διεκδικούμε μέσα στα γήπεδα. Το ίδιο θα κάνουμε και την χρονιά που έρχεται.

Υ.Γ.1: Βράστε στο ζουμί σας. Σαν «κοτόπουλα» δικέφαλα που είστε, θα κάνετε μια κοτόσουπα φίνα. Βγήκατε στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσετε εκτός το μοναδικό τρόπαιο που πήρατε φέτος, το Πρωτάθλημα στο γυναικείο Χάντμπολ από τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας. Αλλά και τον μη υποβιβασμό σας στα «χαρτιά» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ Ανδρών, την 5η θέση στο Χάντμπολ Ανδρών, την 2η θέση στο Βόλεϊ Ανδρών, την 7η θέση στο γυναικείο μπάσκετ, την 5η θέση στο γυναικείο Βόλεϊ και την 5η θέση στο Πόλο Ανδρών. Σας ευχαριστούμε για την απλή συμμετοχή σας.

Υ.Γ.2: Απορώ πως δεν βγάλατε «χάρτινο» και το 5ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα στο μπάσκετ...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ