ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Χάρτινα» είναι η παραμονή των ΠΑΟΚ, Άρη και ΠΑΟ και ο τίτλος της ΑΕΚ

«Χάρτινα» είναι η παραμονή των ΠΑΟΚ, Άρη και ΠΑΟ και ο τίτλος της ΑΕΚ
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Για δες, ρε, ποιοι μιλάνε για «χάρτινα» πρωταθλήματα. Αυτοί που έμειναν με κυβερνητική παρέμβαση και με ανεξήγητες αποφάσεις των Ομοσπονδιών σε Super League και Α1 σε Μπάσκετ και Πόλο. Αυτοί που «πραξικοπηματικά» πήραν τον μοναδικό τους τίτλο φέτος με ισοβαθμία (!!) στο Χάντμπολ. Κατ’ αρχάς, μόνο και μόνο η χαρά που αφήνετε να βγαίνει προς τα έξω με τα αφηγήματα σας περί διάλυσης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, φανερώνει το πόσο κομπλεξικοί είστε. Θα θέλατε πολύ, όλοι εσείς οι αποτυχημένοι, να νιώσετε αυτά που ζήσαμε όλοι μας τη 10ετία που μας πέρασε. Δεν πρόκειται να τα ζήσετε, όμως, ΠΟΤΕ. Γιατί είστε ανίκανοι. ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσετε να έχετε 6 ομαδικά αθλήματα ταυτόχρονα στην κορυφή. ΠΟΤΕ δεν θα μπορέσετε να νιώσετε τη χαρά της κατάκτησης της κορυφής στην Ευρώπη, όχι σε ένα, αλλά σε 3 τμήματα. ΠΟΤΕ δεν θα νιώσετε τη χαρά να δείτε 4 τμήματα σας σε τελικούς Ευρώπης.

Πανηγυρίζετε, γιατί; Γιατί λόγω πανδημίας μειώνονται τα έσοδα μας και αναγκαστικά θα προσαρμόσουμε τα μπάτζετ μας σε όλα τα τμήματα. Εμείς, λοιπόν, κομπλεξικοί, δεν θα «ρίξουμε» όλα τα τμήματα εις βάρος ενός. Ούτε αυτό δεν μπορέσατε να κάνετε, ανίκανοι, τόσα χρόνια. Κύριο έσοδό μας είναι η οικονομική συνεισφορά του λαού μας και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ναι, του λαού που προσπαθήσατε να μιμηθείτε αναλαμβάνοντας τα Ερασιτεχνικά σας σωματεία και αποτύχατε παταγωδώς. Των μελών που ειρωνευόσασταν και που σας πήρε 17 χρόνια να καταλάβετε τη σημασία τους και να αναγκαστείτε να παραδεχτείτε κάνοντας το ίδιο ότι ήταν το μέλλον σας. Τι να μας πείτε για τη ζωή σας; Φτιάξαμε αυτοκρατορίες παντού. Με συνεχόμενους τίτλους. Κερδίζοντας τρόπαια μέσα στις έδρες σας. Πέσανε αγωνιστικά ή «ρίξατε» τμήματα σας στην Α2 για να «πανηγυρίσετε» την άνοδο και ένα Πρωτάθλημα στην Α2. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαια με τα τρόπαια. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να τα διεκδικούμε μέσα στα γήπεδα. Το ίδιο θα κάνουμε και την χρονιά που έρχεται. Τα μπάτζετ θα αλλάξουν, όχι οι στόχοι. Και δεν πρόκειται φυσικά να «απολογηθούμε» σε σας τους ανύπαρκτους. Που έπρεπε να συμβεί η πανδημία για να βγείτε από τα λαγούμια σας. Έννοια σας και θα τα ακούσετε τα μαντάτα. Και ας μην έχουμε την ανάλογη βοήθεια από επιχειρηματίες του Πειραιά. Προς το παρόν επιδοθείτε στο αγαπημένο σας άθλημα, την προπαγάνδα και την καταστροφολογία. Γελάει καλύτερα όποιος σηκώνει το Πρωτάθλημα μάγκικα, τελευταίος. Τόσα χρόνια ούτε αυτό δεν μάθατε κομπλεξικοί.

Η μόνη σας σκέψη από την στιγμή που έσκασε το θέμα της πανδημίας, ήταν πως θα εκμεταλλευόσασταν την κατάσταση ώστε να μην πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός τίτλους. Ξέρετε πόσους τίτλους διεκδικούσαμε; ΟΛΟΥΣ σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, εκτός από αυτούς που είχαν ήδη γίνει . Όλα τα άλλα τρόπαια τα διεκδικούσαμε με τις περισσότερες πιθανότητες να ήταν υπέρ μας να τα κατακτήσουμε. Όπως, επίσης, διεκδικούσαμε και 3 Ευρωπαϊκά τρόπαια (σε Πόλο Ανδρών και Γυναικών και Βόλεϊ Γυναικών). Εγχώρια τρόπαια μιας χρονιάς που όλοι οι υπόλοιποι μαζί μαζεύετε σε μια 20ετια. Για τα Ευρωπαϊκά ούτε καν το συζητάω. Περάστε πρώτα τα σύνορα, βρείτε λεφτά για τα παράβολα συμμετοχής, που είστε χρόνια ολόκληρα σε αθλητική καραντίνα σε όλα τα αθλήματα, και μιλάμε μετά. Γιατί πρέπει να πάμε να ανανεώσουμε την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου για να στηρίξουμε ό,τι μας κάνει υπερήφανους: Τον Ολυμπιακό μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ