ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μόνο που λείπει είναι ο Κοντονής για να ορίσει διαιτητές και επόπτες

Το μόνο που λείπει είναι ο Κοντονής για να ορίσει διαιτητές και επόπτες
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ποιος την έχασε την ντροπή για να την βρείτε όλοι εσείς ρε «γίδια». Πρώτα εσείς που ζητήσατε ως έδρα την Ριζούπολη και μετά εσείς που την  ορίσατε για τελικό Κυπέλλου. Ρε, «κατσίκια» έχετε αντί για παίχτες; Δεν σας νοιάζει αν τραυματιστούν;  Μου βάλατε και τα «υπαλληλάκια» σας να βγάλουν ανακοινώσεις περί φόβου; Τι να φοβηθούμε ρε ανύπαρκτοι; Που σας έχουμε κερδίσει σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας όπου έχουμε παίξει; Να έρθουμε στην Ριζούπολη; Που τόσα χρόνια βολτάραμε έχοντας ως έδρα και το συγκεκριμένο γήπεδο και το ΟΑΚΑ; Μέχρι και προπόνηση με 12.000 κόσμο έχουμε κάνει ρεεεε… Πόσους τελικούς έχουμε παίξει  στην Φιλαδέλφεια; Που ήσασταν κρυμμένοι μωρέ; Από την Κρήτη γυρίσατε ή ακόμη βολοδέρνετε στο Αιγαίο; «Εκστρατεία» είχατε κάνει, ε;

Μιλάτε για φόβο εσείς που φεύγετε από Ραφήνα για Κρήτη; Που όποτε αποφασίζατε να πάτε Ηράκλειο ξεφτιλιζόσασταν ακόμη και μεταξύ σας; Που να βρείτε ρε τα «καρύδια» να παίξετε σε καλό αγωνιστικό χώρο. Θα γράψει το κοντέρ πολλά με λίγα. Που να καταλάβετε ρε γρόθοι ότι απαξιώνετε τον θεσμό ακόμη περισσότερο με την διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο- στρούγκα. Αλλά δεν φταίει κανείς, φταίμε εμείς που σας δώσαμε το Καραϊσκάκη να παίξετε Ευρώπη για να μην ξεφτιλιστείτε διεθνώς ρε νούμερα. Για κοιτάξτε ρε κάτι άθλιους που μιλάνε κιόλας ότι νοιάζονται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να «μαγειρεύετε» τα πάντα, εις βάρος του Ολυμπιακού. Να «ελέγχετε» την ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Να ορίζετε τα πιόνια για να μας σταματούν.

Βλέπετε ότι αγωνιστικά δεν μπορείτε… 2-0, 0-0 και 1-2 έχει γράψει φέτος το κοντέρ… και ακόμη ξέρετε τι σας περιμένει, και στο Καραϊσκάκη και στον τελικό. Για αυτό βάλατε λυτούς και δεμένους να γίνει σε τέτοιο γήπεδο. Λείπει μόνο ο Κοντονής ρε ψευτο-ιδεολόγοι να ορίσει εκείνος διαιτητές και επόπτες. Μην ανησυχείτε θα φροντίσουν οι έμμισθοι για αυτό. Ρε, μήπως θέλατε Ριζούπολη για να μην βάλει «πετρέλαιο» στο πούλμαν ο κουβαρντάς; Για να μην έχει έξοδα μετακίνησης; Ικανό τον έχω να στείλει την ομάδα σας με τα πόδια στο γήπεδο. Ου να μου χαθείτε πιόνια. Ζητήστε ρε να γίνει με κόσμο ο τελικός; Να σας βάλουμε ξανά στις κερκίδες χωρίς εισιτήρια όπως στην σκεπαστή.

Τέτοιες αποφάσεις το μόνο που τελικά κάνουν είναι να σας ξεφτιλίζουν περισσότερο. Να σας εκθέτουν στα μάτια κάθε φίλαθλου. Να αναδεικνύουν την αγωνιστική σας ανικανότητα. «Μαγειρέψατε» τον Σαββίδη, «μαγειρέψατε» την έδρα, «μαγειρέψατε» την Σούπερ Λιγκ, «μαγειρεύετε» την ΕΠΟ, αλλά το «φαγητό» θα σας βγει από την μύτη και θα είναι και ξινό. Βάλτε τα φερέφωνα να δημιουργούν κλίμα εύνοιας του Ολυμπιακού από την διαιτησία μέσω και των συμμάχων σας, στα πλέι οφ σε ένα Πρωτάθλημα τελειωμένο, για να σφυρίξει «χειρούργος», μπας και γλιτώσετε τον διασυρμό. Εντάξει είμαστε πελατάκια του Σαββίδη; 3 τελικούς σας πήρε με το στραγάλι και δεν βγάλατε κιχ πιόνια. Με τα παιδιά από την Πάτρα όλα καλά; Με τον «βάτραχο»; Με τους υποβιβασμούς; Με τα χρέη στο χιόνι; Μα την «τσάμπα-σοφιά»; Με τα «φιλικά» απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΠΑΟ; Ο «νάνος και σε καρέκλα να ανέβει πάλι νάνος παραμένει». Χρησιμοποιείστε ότι δεκανίκι μπορείτε γιατί έρχεται «τσουνάμι».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ