ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα (ν)τροπολογία, «ομερτά» λόγω συμμαχίας, ή απαλλαγή λόγω βλακείας;

Νέα (ν)τροπολογία, «ομερτά» λόγω συμμαχίας, ή απαλλαγή λόγω βλακείας;
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ρε μπας και το έκαναν επίτηδες για να προσθέσουν μια ακόμη σκηνή κωμωδίας, στο σούργελο τους, που ονομάζουν ομάδα; Φαντάζεστε να έπαιζαν προκριματικά στην Ευρώπη με αθεώρητα δελτία; Σας έχω όμως κάτι ακόμη πιο καλό. Είναι ποτέ δυνατόν να είχαν αθεώρητα δελτία επί 15 μέρες να έπαιζαν προκριματικά, να πέρναγαν τον ένα γύρο μετά τον άλλον, και να υπήρχαν διαιτητές που ΔΕΝ θα έβλεπαν την παρανομία; Γιατί και με τον ΠΑΟ (αν το έπαιρνε χαμπάρι ο Αλαφούζος ικανός ήταν να πάει μόνος του να τα θεωρήσει), και με τον Ολυμπιακό, έπαιζαν παράνομα οι παίκτες. Και δεν μιλάμε για έναν, αλλά για μια 12άδα. Το ποδόσφαιρο διέπεται από νόμους και κανόνες. Για δελτία είχε υποβιβασθεί ο Άρης παλιότερα με τους τότε ισχύοντες νόμους. Εδώ στο θέμα πολυϊδιοκτησίας έκανε την πάπια ο Μελισσανίδης, στα αθεώρητα δελτία θα μιλήσει, κάνοντας ένσταση; Αμάν και πως έκαναν να αποκατασταθεί η «συμμαχία», για να ξαναχαλάσει είμαστε; Μόνο με σύμφωνη γνώμη του Ιβάν για το ξεκάρφωμα (και καλά δεν θέλουμε χάρτινες νίκες ή χάρτινες χατιρικές αποφάσεις) θα κάνει ένσταση η ΑΕΚ. Μπορεί και ως κίνηση καλής θέλησης για το «κλεμμένο πρωτάθλημα του Κομίνη, να πατσίσουν τις υποθέσεις. Γελάνε ως και τα αιματοβαμμένα κεφάλια των ανεγκέφαλων που πλακώνονταν στο ξύλο στην πεζογέφυρα, την ίδια ώρα που τα «αφεντικά» τους ( όνομα και πράμα) τα «βρίσκουν» μεταξύ τους μοιράζοντας τις πίττες.

Και αν καρατομηθούν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ για την βλακώδη αμέλειά τους, τι πρέπει να γίνει με όλους αυτούς τους «υπαλλήλους» της διαιτησίας που δεν «έβλεπαν» την παράβαση επί συνεχόμενους αγώνες; Να τους κρατήσετε παιδιά να παίζουν τον Ολυμπιακό και του χρόνου, με ανταπόδοση να κάνουν τα πάντα να μην κερδίζουμε. Και επειδή, όπως και φέτος δεν αρκούν οι ισοπαλίες , για να χάνουμε το πρωτάθλημα, να μας αναγκάζουν να χάνουμε. Αν ήταν ο Ολυμπιακός στην θέση του ΠΑΟΚ, τι λέτε; Θα έκανε ένσταση ή όχι η ΑΕΚ; Ο ΠΑΟΚ; Ο ΠΑΟ; Ο Βόλος; Η Ξάνθη; Ο Παναιτωλικός; Θα ξύπναγαν τον Γραμμένο και τον Κοντονή από τα χαράματα να μας τιμωρήσουν με (ν)τροπολογία, με την μορφή κατεπείγοντος.

«Διαμαρτύρεται» άκουσα η ΑΕΚ για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε. Σιγά τα καλτσόν παιδιά, μη τυχόν και σας φύγει κανένας πόντος. Μου θέλετε να συγκρίνεστε και με τον Ολυμπιακό, τρομάρα σας, «πανίβλακες». Δεν κοιτάτε τα χάλια σας, μου θέλετε ειρωνείες και «σεντόνια». Καμαρώστε κάτι «σωτήρες» του ποδοσφαίρου. Τους δικαστές μην ξεχάσουν τα φερέφωνα σας, να στοχοποιούν, για να παραιτούνται επειδή βγάζουν αποφάσεις καταδικαστικές, δικάζοντας σύμφωνα με τους νόμους. Τους «άλλους» που εμμένουν  στις απόψεις τους, μη λαμβάνοντας υπόψιν την μη ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων δεν τους ακουμπάνε. Ε δεν τους βγάζουν δα και σε αφίσες να διωχτούν ποινικά. Αχ ρε Ολυμπιακέ μου, με ποιους είσαι αναγκασμένος να αγωνίζεσαι. Τι δουλειά έχεις εσύ με τους «ηλίθιους» και τους «πανηλίθιους».

Υ.Γ. Να μην ξεχάσετε... τυρί, ρύζι, γάλα, Καμπά... και τα μακαρόνια να είναι Μίσκο Ακάκιεεεεε. Ρε σαν ποιον μοιάζει, σαν ποιον μοιάζει. Πόσο γέλιο τελικά βγάζει του ΠΑΟΚ το «μοντέλο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ