ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ μόνο ο μάγκας Ολυμπιακός...

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ μόνο ο μάγκας Ολυμπιακός...
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κάθε μέρα που περνάει, αντικρίζοντας την κατάντια όλων των «άλλων», γίνεται ηλίου φαεινότερο ΠΟΙΟΙ και για ΠΟΙΟΥΣ λόγους, προσπάθησαν με λάσπη και προπαγάνδα να αναγκάσουν Μαρινάκη και Αγγελόπουλους να μην ηγούνται του Ολυμπιακού.

ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ έβαζαν τα πιόνια τους, με την μανδύα των αντικειμενικών, να δημιουργούν γκρίνιες και μουρμούρες στον κόσμο του Ολυμπιακού, σε συγκεκριμένες αποφάσεις και χρονικές στιγμές. ΠΟΙΟΙ προσπάθησαν με δόλιο τρόπο να σταματήσουν την πορεία του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 2010 και μετά. Για να μην ζήσουμε όσα ζήσαμε και κυρίως να μην ζήσουμε αυτά που έρχονται.

Δεν τους ήθελαν στα πόδια τους οι «σωτήρες» των αθλημάτων για να γίνει πιο εύκολο το έργο τους. Γιατί όλοι είδαμε τι «έπαθαν» με το να παραμένουν στην ηγεσία του ποδοσφαίρου, και του μπάσκετ, και να είναι αρωγοί στον ερασιτέχνη άλλος περισσότερο, άλλοι λιγότερο.

Ήθελαν να αλώσουν τα πάντα. Να γυρίσει ο Ολυμπιακός στα «ληστρικά» χρόνια. Να του παίρνουν τα πρωταθλήματα με τα «μαγαζάκια» τους.

Κατασκεύασαν κατηγορίες, έβγαλαν αποφάσεις, χλεύαζαν τις αποφάσεις τους, αποθέωναν τα «κλεμμένα» των άλλων, και τώρα που όλα τα θέματα επιτέλους βαίνουν προς αίσιο για τον σύλλογο τέλος έχουν κουρνιάσει στα λαγούμια τους, σκεπτόμενοι την οργή που θα εκραγεί μετά την υπομονή τόσων ετών. Οργή που θα είναι αποκλειστικά και μόνο αγωνιστική.

Σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα επίπεδα. Θα πονάει το «χέρι» μας από τις απανωτές «σφαλιάρες», αλλά δεν θα σταματάμε. Όπου τους βρίσκουμε θα τους «πελεκάμε».

Στο ποδόσφαιρο έχουν παραδώσει πνεύμα.

Στο μπάσκετ πνέουν τα λοίσθια. Στον ερασιτέχνη ψάχνουν εναγωνιωδώς ένα αποκούμπι να σκάσει χαμόγελο το χειλάκι τους. Τι κατάφεραν με την λάσπη τόσων ετών;

Ο ένας έφυγε τρέχοντας, ο άλλος δεν εμφανίζεται καν, ο 3ος της παρέας παλεύει να βγει 4ος και ο «κουβαρντάς», κάνει τον «υπηρέτη» για να εξευμενίσει τον «άφαντο», για την κλοπή του πρωταθλήματος, «προσφέροντας» απλόχερα Κύπελλα και μη κάνοντας ενστάσεις.

Τι κατάφεραν και οι 4 μαζί ενωμένοι;

Εφήμερες χαρές και να τους βρίζει το μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών τους. Όχι;

Να μετράνε τα τρόπαια και τα έσοδα του Μαρινάκη.

Τα Ευρωπαϊκά των Αγγελόπουλων. Τις δεκάδες των τίτλων του «στρατηγού». Να βλέπουν έναν Ολυμπιακό να πορεύεται ενιαίος και αδιαίρετος.

Οι «τσάτσοι» των εκάστοτε Κυβερνήσεων , με τις αμέτρητες διευκολύνσεις σε χρέη, γήπεδα, τιμωρίες, με την ένοχη σιωπή πολιτικών στα σκάνδαλα των «δικών» τους ανθρώπων.

Ούτε ο Μαρινάκης έφυγε, ούτε οι Αγγελόπουλοι τα παράτησαν, όπως χρόνια ολόκληρα ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλο στόμφο προέβλεπαν. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ μόνο ο μάγκας Ολυμπιακός, ρε αλητήριοι.

Κοιτάξτε με ποιους πορευόμαστε στο μέλλον εμείς και με «ποιούς» οι «άλλοι». Μου θέλατε και συγκρίσεις πανάθεμα σας. Και στην Ελλάδα... κότες!!!!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ