ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγωνία για την επιστροφή των «διεθνών» στον ΠΑΟ. Των ποιών;

Αγωνία για την επιστροφή των «διεθνών» στον ΠΑΟ. Των ποιών;
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Θα τη γλιτώσουμε από τον κορονοϊό και θα πάμε από τον Παναθηναϊκό, από τα γέλια, με αυτά που ακούμε. Ρε τι πίνετε και δεν δίνετε στον υπόλοιπο κόσμο να νιώθει και αυτός την ίδια ευεξία; Ρε θα μας πνίξετε; Εκεί που έπινα το καφεδάκι μου, ακούγοντας ραδιόφωνο, βγαίνει ο «άλλος» να μιλήσει για τα τεκταινόμενα στην ομάδα τους. Και τι λέει, ρε παιδιά, αν έχετε τον Θεό σας. Έπεσε ο μισός καφές επάνω μου, και μου έπεσε το πιατάκι με το κέικ από τα χέρια. Αγωνία, λέει, στο τριφύλλι, για την επιστροφή (!!!) των διεθνών!!! Από πού ρε; Από το μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι στη Ριζούπολη; Μα καλά, έχει διεθνείς ο ΠΑΟ αναρωτήθηκα; Και πόσοι έλειπαν ρε μάγκες. Μόλις 3... Διούδης, Χατζηγιοβάννης και Κουρμπέλης, την ίδια ώρα που το Ρέντη αδειάζει. Και έχουν και αγωνία. Και οι δύο δεν έπαιξαν. Άρα κουράστηκε μόνο ο ένας, και η μόνη ανησυχία είναι λόγω της πανδημίας. Τώρα θα μου πει κάποιος, ρε Αλέκο, έχουν και καλύτερους; Σωστό και αυτό. Αλλά και αυτοί που έχουν, στον Ολυμπιακό ίσως και να μην πέρναγαν καν την πόρτα του Ρέντη. Λέτε να έχουν άλλους που να μου διαφεύγουν, και να τους «κατηγορώ» άδικα; Δεν νομίζω ρε μάγκες.

Εδώ ρε μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι , δεν ξέρουμε σε ποιους να υπολογίζουμε και σε ποιους όχι. Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Χολέμπας, Αβραάμ θα είναι εκτός και τελειωμό δεν έχουν οι απώλειες. Και βγαίνει ο Μάρτινς και λέει, έχω έτοιμους τους αντικαταστάτες όσων θα λείψουν. Τι λέμε εμείς; Πάμε να τους κερδίσουμε. Και όσο και πλήρες ρόστερ να έχεις οι απώλειες είναι απώλειες. Γιατί με υγιείς όλους, μόνο με παρέμβαση Θεϊκή θα γλίτωναν. Ε, με τις απώλειες απλά αυξήθηκαν οι πιθανότητες τους. Έχουν τώρα 1% , συν τη Θεϊκή παρέμβαση.

Υ.Γ.1: Εγώ πάλι λέω να ανατρέξετε σε παλιότερες μεθόδους για να ενισχύσετε την ομάδα σας. Μεθύστε κανέναν να υπογράψει δελτίο σε σας.

Υ.Γ.2: Αλλάξτε τα δελτία των μεταγραφών.

Υ.Γ.3: «Απαγάγετε» κανά παίκτη από το αεροδρόμιο. Ξέρετε εσείς αλά Καλατζής...

Υ.Γ.4: Ελληνοποιείστε Αργεντίνους από το Αιγάλεω...

Υ.Γ.5: Το μόνο που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να υπογράφετε πρώην παίκτες αξίας του Ολυμπιακού.

Υ.Γ.6: Ξανατραγουδήστε μας το... ποτέ ξανά Πρωτάθλημα στον Πειραιά. Από την τελευταία φορά που το τραγουδήσατε μετράμε 21 πρωταθλήματα έναντι 2 δικών σας.

Υ.Γ.: Και για το τέλος, βάζελοι, σας έχω το καλύτερο. Αλαφούζο πούλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ