ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν μετανιώνουμε ούτε στιγμή που αποχωρήσαμε από το «βόθρο» σας...

Δεν μετανιώνουμε ούτε στιγμή που αποχωρήσαμε από το «βόθρο» σας...
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πόσο χρόνο συμμετοχής θα είχε στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τη διαιτησία του Φάρου, οεο;;;;; ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, «βρωμιάρηδες». ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΟΝΙ. Δεν μετανιώνουμε ούτε στιγμή που αποχωρήσαμε από το βόθρο σας. Βλέπουμε τα χάλια σας, και πως καταντήσατε το Ελληνικό πρωτάθλημα και γελάμε μαζί σας. Μπορεί αγωνιστικά να το πληρώνουμε στην Ευρωλίγκα μιας και η ομάδα δεν έχει ρυθμό συνεχόμενων αγώνων και οι παίκτες δεν έχουν δεθεί ακόμη μεταξύ τους, αλλά δεν μας καίγεται καρφάκι. Προχωράμε μάγκικα και όχι με κολοτούμπες. Το μόνο κρίμα είναι ότι μας στερεί η πανδημία από το να βλέπουμε από κοντά αυτόν τον εκπληκτικό Αμερικάνο, που προσφέρει θέαμα επιπέδου ΝΒΑ. Ο ΜακΚίσικ είναι ένας από τους λόγους που σε ωθούν να πας στο γήπεδο να απολαύσεις μπάσκετ. Δυστυχώς μας στοιχίζει και θα μας στοιχίσει στο μέλλον η έλλειψη των αγώνων στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά ο σκοπός είναι ιερός και δεν τον αλλάζουμε με τίποτε. Θυσιάσαμε όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρσι, δύο χρονιές, για να σώσουμε το Ελληνικό μπάσκετ. Όχι σαν τους «άλλους» στο ποδόσφαιρο, που με πρόσχημα να το σώσουν (από την δική τους ανικανότητα), ενώθηκαν για να το «ελέγχουν» και να μοιράζονται μεταξύ τους, τους τίτλους «κλέβοντάς» τους από τον καλύτερο σε όλα τα επίπεδα Ολυμπιακό.

Έχει δρόμο μακρύ ακόμη η Ευρωλίγκα. Αλλά και ο Ολυμπιακός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης . Αν μη τι άλλο μας αρέσει η προσπάθεια που γίνεται. Έχει στηθεί ορθολογικά το ρόστερ. Και τα τρία ματς που έχει χάσει μέχρι τώρα με λίγη τύχη, ή αν ήμασταν πιο έτοιμοι θα μπορούσαμε τουλάχιστον τα δύο για να μην πω και τα τρία, να τα είχαμε κερδίσει. Με τα θα όμως και τα αν δεν κερδίζεις τίποτε. Συνεχίζουμε, για την υπέρβαση στη Βαρκελώνη , και το διπλό με τη Βιλερμπάν, για να είμαστε μέσα στον πρωταρχικό μας στόχο. Την 8αδα. Παιχνίδι με παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι για να φτάσουμε τις 18 τουλάχιστον νίκες συνολικά που όλα δείχνουν ότι θα δώσουν το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Από το σύνολο των νικών θα εξαρτηθεί και σε ποια θέση θα τερματίσουμε και ποια ομάδα θα είναι η «άτυχη», είτε με μειονέκτημα, είτε με πλεονέκτημα έδρας, που θα μας αντιμετωπίσει με φόντο την είσοδο στο Final 4. Μόνο να είμαστε υγιείς θέλω, και ο τραυματισμός του Χάρισον να είναι η τελευταία απώλεια. Όλα τα άλλα θα τα δούμε στο παρκέ.

Ο Ολυμπιακός πλέον έχει και προπονητή και εμπειρία και ταλέντο για να παλεύει όλα τα ματς, τι σύμπτωση, μέχρι τέλους. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, γιατί ακόμη ούτε έτοιμοι 100% είμαστε, ούτε έχουμε φορμαριστεί. Ε, ρε και να γίνει κανά θαύμα και σας πετύχουμε ζέλες στο ΣΕΦ αρχές Φλεβάρη με κόσμο τι πάρτι θα στηθεί στις κερκίδες. Γιατί το πάρτι στο παρκέ θα στηθεί 100% για να εκτοξευτεί το σκορ στα μεταξύ μας ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς Φάρο 13-6. Ε, το λες και πελατειακή σχέση, έτσι δεν είναι λάτρεις της στατιστικής; Και μην μου ανησυχείτε. Τότε δεν θα χαθεί το α’ ημίχρονο. Θα έχει έξτρα περιποίηση όλο το 40λεπτο. Πού πάτε, ρε, με αρχηγό τον Ιωάννη; Ρε, πού πάτε ρε;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ