ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…

Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…

Δεν λέτε πάλι καλά που υπάρχει ο Ολυμπιακός και η τηλεόραση και ξέρετε ότι υπάρχει ο θεσμός του Τσάμπιονς Λιγκ; Αλλιώς είμαι σίγουρος ότι τα μικρά παιδάκια στην Θεσσαλονίκη ( πριν καταλάβουν και γίνουν Ολυμπιακοί) θα μεγάλωναν νομίζοντας  ότι το  Γιουρόπα είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Τρίτη και Τετάρτη λογικά θα τα στέλνετε από νωρίς για ύπνο. Και εσείς στα κρυφά και χωρίς ήχο θα κάθεστε στον καναπέ, περιμένοντας να χάσει ο Ολυμπιακός για να χαρείτε , πνίγοντας τις κραυγές σας, για να μην ξυπνήσουν, αν μπει εις βάρος μας γκολ. Για δες ρε ποιοι μιλάνε. Οι «κομπλεξάρες» που επί δεκαετίες ανυπαρξίας το μόνο ματς που περίμεναν για να γεμίσουν το «κοτέτσι» ήταν με τον Ολυμπιακό.

Που το μόνο που τους ένοιαζε ήταν απλά να κερδίζουν με «βία και τρομοκρατία», για να σώσουν μια ολόκληρη αποτυχημένη χρονιά. Μιλάνε για φιλικά οι «πολυιδιοκτήτες» , κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Από την ημέρα που ιδρυθήκαμε όλες οι ομάδες, τον Ολυμπιακό θέλουν να κερδίζουν.

Ξέροντας ότι τα τρόπαια θα καταλήγουν στο λιμάνι, μια νίκη επί του Ολυμπιακού, ήταν για όλους βάλσαμο, μια μορφή εξιλέωσης απέναντι στους οπαδούς τους, για την κατάντια μιας ολόκληρης χρονιάς. Το πιο εύκολο πράγμα για να μην είσαι άνεργος στην Ελλάδα είναι να είσαι γραφικός πουλώντας αντιολυμπιακό μένος. «Γίνεσαι» αυτόματα ότι επάγγελμα θέλεις.

Παίχτης, προπονητής, δημοσιογράφος, οπαδός-«υπάλληλος». Λες αυτά που «θέλουν» να ακούσουν τα πρόβατα  για να σε επιβάλλουν στον εκάστοτε εργοδότη και καθάρισες. Μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας  του Σπίλμπεργκ , μπορείτε να τεντώσετε «σεντόνι» στην Τούμπα. Πιο αληθοφανές θα φανεί αν προσγειωθούν εξωγήϊνοι στον Λευκό Πύργο παρά να ζήσετε ΜΙΑ βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ στην συνοικία σας.

 

 

 

Φαντάζει πιο κοντινό να ανακαλυφθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρά να ακουστεί ο ύμνος στην Τούμπα. Πιο πιθανό είναι να πέσει ο κομήτης του Χάλεϊ στην έρημο της Νεβάδα, παρά να μπείτε στην κλήρωση των ομίλων. Το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ωχριά μπροστά στην γραφικότητα αυτών που σας ταϊζουν σανό.

Αν ποτέ παίξετε Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρότεινα να συμπεριληφθεί στα Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου ( είναι τυχαίο ότι είναι 7;) ως το 8ο και πιο συγκλονιστικό. Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε για «φιλικά», να προειδοποιείτε τον κόσμο , γιατί στην Ξάνθη, τον Βόλο και τον Πλατανιά, πήγαν να πνιγούν από τα γέλια, στα σαλέ, στα τσιπουράδικα, και στις καφετέριες.

Καλή τηλεθέαση και απόψε το βράδυ, και είπαμε… χωρίς ήχο… και με κλειστά τα παντζούρια… όχι λόγω κορονοϊού, αλλά λόγω Ολυμπιακού.

Υ.Γ.   Μπάοκ είσαι αφού…. κάνε το 8ο θαύμα.

 

 

Υ.Γ.2…. Σας πρόλαβαν τον τίτλο άλλοι ρε γαμώτο.

 

 

Υ.Γ. 3…. «Φτερά και πούπουλα»…..

 

 

Υ.Γ.4…. Μην μου στεναχωριέστε.. Κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί και εσείς να υπάρχετε  στα άλμπουμ της Panini .

 

 

Υ.Γ.5…. Πίνω και μεθώ…. Στην υγειά μας. Μόνο έτσι… η μήπως ούτε έτσι;

 

 

Υ.Γ.6…. Ψάξε- ψάξε δεν θα τον βρεις…..

 

 

Υ.Γ.7….. Μια εικόνα… χίλιες λέξεις…..

 

 

PHOTO GALLERY

Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
Το σεντόνι που δεν τέντωσε ποτέ…
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ