ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε λίγο θα μας πουν ότι ευνοούμαστε κιόλας από την διαιτησία…

Σε λίγο θα μας πουν ότι ευνοούμαστε κιόλας από την διαιτησία…

Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις αν και ξέρω ότι απαντήσεις δεν πρόκειται να πάρω. Να μην μας περνάνε όμως και για «πρόβατα». Δεν είμαστε σαν τους οπαδούς των άλλων ομάδων. Σε λίγο θα μας πουν ότι ευνοούμαστε κιόλας από την διαιτησία.

Από το «φιλικό» λοιπόν με τον Βόλο, μπορούν να μας πουν… αν είναι κάρτες τα μαρκαρίσματα των Γκαραβέλη και  Περέα… και τι χρώμα πάνω στους Μασούρα και Τιάγκο Σίλβα;

 

 

 

 

 

Μπορούν να μας πουν που ακριβώς γίνεται η παράβαση πάνω στον Δουβίκα στην φάση του πέναλτι; Γιατί όσες φορές είδα την φάση δεν βλέπω επαφή με τα χέρια, και το σώμα, δεν βλέπω πρόθεση για ανατροπή, δεν βλέπω να τον ανατρέπει,  με τον Μπα να είναι κιόλας μακριά από τον παίχτη, αντιθέτως βλέπω ευδιάκριτα τον Δουβίκα να πέφτει μπερδεύοντας τα πόδια του.

Σχεδόν όλα τα γκολ που έχει βάλει ο  Ολυμπιακός έχουν περάσει από ιερά εξέταση από το var, και σε μια τόσο οριακή φάση δεν υπήρξε καν η αμφιβολία ώστε να εξεταστεί ενδελεχώς;

Στην 30η θέση της ΟΥΕΦΑ «κύριοι» θα φτάσουμε εξ αιτίας των συμμάχων και της εξυγίανσης. Όχι λόγω του Ολυμπιακού. Αν δεν έχουμε φτάσει έως τώρα οφείλεται κατά κύριο λόγο στον Ολυμπιακό. Μιλήστε για τα γήπεδα σας που είναι χωράφια και δεν νοιάζεστε που βάζετε τους παίχτες σας να παίζουν, μιλήστε μας για παραρτήματα και πολυιδιοκτησίες, μιλήστε μας για την ΕΠΟ, για το πώς γίνονται διεθνείς οι διαιτητές και ανεβαίνουν κατηγορία, πως «επιβραβεύονται» τα λάθη τους, και μετά πιάστε στο στόμα σας τον Ολυμπιακό.

Το ξέρω ότι πονάει πολύ σε ένα ματς που στράβωσε από το ξεκίνημα ( τραυματισμός Ντράγκερ, 0-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι από το 9΄, με ελλείψεις, με Βινάγκρε και Μπα εκτός τόπου και χρόνου), να ανατρέπουμε τα πάντα και να φτάνουμε στο συντριπτικό 4-1, να μην χάνουμε βαθμούς, να «κερδίζουμε»  παίχτες (Βρουσάϊ και Τιάγκο Σίλβα) να μην πιάνουν τόπο οι «προσδοκίες» των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που δίνουν «μάχες» με συμπαραστάτες τα άρματα της διαιτησίας, αλλά όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα τους κερδίζουμε όλους, ακόμη και τα μέτρια 90λεπτα μας.

Ανάψτε μια λαμπάδα στο μπόϊ της ΕΠΟ που μας στέρησε ξεκούραση , φιλικά και προετοιμασία, … στον κορονοϊό… στην ατυχία με τους τραυματισμούς… και ακόμη δεν έχουμε βρει ρυθμό. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε με τους παίχτες που δεν μας βγήκαν, και πως θα καλύψουμε τα όποια κενά δημιουργήθηκαν, γιατί όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού.

Εσείς όλοι δεν είστε. Τα ζιζάνια λοιπόν θα τα ξεριζώσουμε. Δεν θα φύγουμε εμείς αλλά εσείς , οι περαστικοί και αυτοί που ανήκουν στα άρματα των «συμμάχων».

 

PHOTO GALLERY

Σε λίγο θα μας πουν ότι ευνοούμαστε κιόλας από την διαιτησία…
Σε λίγο θα μας πουν ότι ευνοούμαστε κιόλας από την διαιτησία…
Σε λίγο θα μας πουν ότι ευνοούμαστε κιόλας από την διαιτησία…
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ