ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να σας τα ξαναπούμε για 46η φορά;

Να σας τα ξαναπούμε για 46η φορά;

Ρε τι «τραβάμε» και δεν το μαρτυράμε… Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο. Βγαίνει ο ένας και λέει ότι «κυνηγάνε» τον ΠΑΟΚ και δίνει συνέχεια μάχες. Και γελάγανε από το Αγρίνιο, την Ξάνθη, τον Βόλο, μέχρι την Τρίπολη το Ηράκλειο, την Λαμία, την Ριζούπολη και οι πετούγιες του ξενοδοχείου της «κάθαρσης».

 

 

Βγαίνει άλλος και λέει ότι ελέγχουμε το 80% των ΜΜΕ. Και έπεφταν ποτάμι τα δάκρυα από τα γέλια σε όλες της εφημερίδες.  Να πούμε για σάϊτ; Είναι αναγκαίο να αρχίσουμε να απαριθμούμε; Αλήθεια τώρα; Που ακούμε κάποιο καλό λόγο, «αναγκαστικά» μόνο στις φιέστες η σε ευρωπαϊκές επιτυχίες; Όχι ότι τον έχουμε ανάγκη, η τρέχουμε να τον διαβάσουμε οι περισσότεροι, αλλά όχι ότι «ελέγχουμε» τα ΜΜΕ! Μια εφημερίδα όλη κ όλη, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, και ελάχιστα σαϊτ είναι οι ασπίδες της ομάδας στην προπαγάνδα όλων των υπολοίπων μέσων.

Όπως το πάνε σε λίγο θα μας πούνε ότι ο Γραμμένος είναι «δικός» μας, και ο Ψαρόπουλος που προτάθηκε για επόμενος δεν στηρίζεται από την εξυγίανση. Αν είναι έτσι ρε παιδιά, να βγει Πρόεδρος της ΕΠΟ αυτός που θα προτείνουμε εμείς. Αφού τα λέτε που τα λέτε να έχετε δίκιο τουλάχιστον. Καημό το έχω ρε παιδάκι μου, μια φορά να λέτε και σεις την αλήθεια. Εδώ βέβαια είχατε το θράσος να μιλήσετε για «νέα» παράγκα. Με αυτές τις μαριονέτες  για διαιτητές , και τον Κλάτενμπεργκ, που μόνο σε μας έχει απαντήσει για φάσεις κατ΄ ιδίαν. Αν είναι έτσι να τους αλλάξουμε ρε παιδιά. Συμφωνείτε; Μιλάνε για «έλεγχο»  οι τσακωμένοι με την αλήθεια.

Επειδή πήραμε πέρσι το πιο μάγκικο ΝΤΑΜΠΛ στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ακόμη πιο μπεσαλίδικο και από αυτό της Ριζούπολης, επειδή και φέτος προελαύνουμε. Μη τυχόν και χάσουνε και δεν ρίξουν λάσπη για να το απαξιώσουν και αυτό στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης. Εδώ κάναμε να πάρουμε πέναλτι ένα χρόνο και αυτό σε αδιάφορο χρονικά σημείο με την Λαμία,  και αν μας έχουν ακυρωθεί γκολ με το var , σε οριακές φάσεις τοποθετώντας τις γραμμές , η ερμηνεύοντας τους κανονισμούς  για πέναλτι κατά το δοκούν, και μας την λένε και από πάνω.

Δεν είδα τους οπαδούς τους να «ντρέπονται», για το πώς κερδίζουν. Ούτε να εναντιώνονται στους ιδιοκτήτες τους για όσα κάνουν και δεν κάνουν. Είδα πως ελέγχουμε το σύνολο των ΜΜΕ , με τα όσα γράφονταν κατά κόρον , επί χρόνια , για τις στημένες υποθέσεις με Βέροια, Ατρόμητο, Πλατανιά, για την πολυιδιοκτησία, για την ντροπολογία, και τώρα που κατέρρευσαν τα μυθεύματα πως ανέδειξαν την πλήρη απαλλαγή και αθώωση. Μέχρι και «προχτές» με την υπόθεση Σιαμπάνη πως το αντιμετώπισαν.

Ή πως «αντιμετώπισαν» την κρατική βοήθεια σε ΑΕΚ και ΠΑΟ για να φτιάξουν τσάμπα η με ελάχιστα χρήματα νέα γήπεδα. Που δεν είμαι αντίθετος να φτιαχτούν, αλλά οι παροχές, οι διευκολύνσεις , και η θέληση  για εξεύρεση λύσης να είναι ίδιες για ΟΛΑ τα σωματεία. Από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο. Εδώ παρουσίασαν ως αποτυχία την πρόκριση μας ξανά στους «32» του Γιουρόπα, τι να λέμε τώρα;

Και οι «άλλοι» οι μεγαλοεπενδυτές, ακούνε Ευρώπη , και κάνουν, λες και τους λες ότι ήρθε να πληρώσουν, η Εφορία η ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Αχ μωρέ το πόσο σας λυπάμαι που δίνετε μάχες και εμείς φιλικά, δεν λέγετε. Ίσως είναι αυτός ο λόγος που δεν επενδύεται όπως και να το δεις. Αν είναι στημένο από εμάς είναι σημαδεμένη η τράπουλα  , η αν το ελέγχεται εσείς  δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε αφού ούτως η άλλως … μην ανησυχείτε «κυρία Δέσποινα» το πληρώσατε και θα το πάρετε!

Οι εποχές αλλάζουν , αλλά κάποια πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.  Καλές γιορτές βρε… Να τα πούμεεεεεεε…. Και μες και μες στην Λεωφόρο σας …. Προσοχή – προσοχή… προς όλα τα παιδάκια της χώρας. Μην πάτε να πείτε τα κάλαντα στους «κουβαρντάδες». Τον έναν δεν θα τον βρείτε γιατί είναι χαμένος στα βάθη της στέπας, και στον άλλον πιο πιθανό είναι να πληρώσετε εσείς για να του τα πείτε, γιατί έχει βαρεθεί να πληρώνει για το γήπεδο. Στον Γιαννάκη δεν χρειάζεται να σας πούμε γιατί να μην πάτε.

Όλοι ξέρετε… Μπεεε…

 

PHOTO GALLERY

Να σας τα ξαναπούμε για 46η φορά;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ