ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πιάσε με…. Αν μπορείς έλα και πιάσε με…

Πιάσε με…. Αν μπορείς έλα και πιάσε με…

Απόσυρση ενδιαφέροντος ε; Εγώ τους πιστεύω. Ρε λες να την κάνει αποδεκτή θα σκέφτηκαν; Και έκοψαν λάσπη. Τελικά θα μπει στην «Τσάμπα-Δούρου-ΟΠΑΠ-Αρένα» αλλά με την ερυθρόλευκη. Καλά για την αποψίλωση που τελειωμό δεν έχει στην ομάδα της Νότιας Μακεδονίας τι να σχολιάσεις; Πόσο μάλλον στην λαγοφλώρο, που η μόνη τους αγωνία είναι να φυτρώσει γκαζόν στον αγωνιστικό χώρο. Και κάπου εδώ έρχονται και αναλαμβάνουν δουλειά  τα φερέφωνα…

 

 

Το έχουμε πει δεκάδες φορές. Αν δεν σας αρέσουν οι Έλληνες διαιτητές, όπως δεν αρέσουν σε μας, να τους αλλάξουμε ΟΛΟΥΣ. Να φύγει η διοίκηση της ΕΠΟ και να έρθει κάποιος κοινά αποδεκτός. Να γίνονται  ΟΛΑ  τα ματς των «μεγάλων» με ξένους διαιτητές και στον αγωνιστικό χώρο και στο var.

Ας μας πουν οι ρεπόρτερ της Κουλας... αν είναι φάουλ το «σπρώξιμο» πάνω στον Κρέσπο στη φάση του 2ου γκολ... και αν είναι πέναλτι το χέρι του Λόπεζ.... Φάσεις «ανάλογες»  με αυτές που διαμαρτύρονται ότι είναι φάουλ το γκολ του Μπρούμα... και πέναλτι του Σεμέδο...

Δεν γίνεται να σφυρίχτηκαν σωστά υπέρ τους και λάθος υπέρ μας.... Αν είναι κόκκινη του Μπουχαλάκη να μας πουν αν ήταν κόκκινη του Σιμόες στο μεταξύ μας, και οι μπουγατσογραφιάδες, πόσες φορές έπρεπε να έχουν αποβληθεί ο Αουγκούστο, ο Μάτος και ο Βιερίνια . Εντάξει είμαστε χαϊβάνια;;;;

Μια ματιά στα σχόλια των επίσημων σαίτ των ομάδων σας θα σας δείξει την αλήθεια που επιμελώς, με ευλάβεια και «αμισθί» αποκρύπτεται. Μας πρήζατε ότι έφτιαξε την άμυνα ο Μανόλο, επειδή δεν έφαγε γκολ με Παναιτωλικό και Λαμία!!!! και όταν έπαιξε με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ ρούφηξε 3.

Αντί να κοιτάνε τα χάλια τους που ολόκληρη η άμυνα τους θέλει επισκευή και πέταμα και παίζουν  με το ένα πόδι του Τσιγκρίνσκι ( ρε 12 γκολ έχει φάει αυτός ο Παναθηναϊκός και εσείς 19;), αντί να κοιτάνε οι «άλλοι» που παίζουν με μπακ τον Βιερίνια!!! βασικό επιθετικό ένα δανεικό, και στο τέρμα έχουν τον Πασχαλάκη και τον Ζίφκοβιτς , η μόνη τους ασχολία είναι πως θα απαξιώσουν το πρωτάθλημα που έρχεται ξανά στο λιμάνι.

Την ίδια ώρα που σε μια θέση που υπάρχουν Σεμέδο, Σισέ και Μπα, φέρνουμε τον Παπασταθόπουλο, εκεί που «πονάγαμε» φέραμε τον Ρέαμπτσιουκ, και εκεί που έχουμε Μασούρα, Ραντζέλοβιτς και Μπρούμα, ψαχνόμαστε να φέρουμε κ άλλο εξτρέμ.

Έχοντας πάρει ισχυρό προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου, με +11 και +12 βαθμούς, αήττητοι, με μόλις 7 γκολ παθητικό και 45 ενεργητικό. Συμφωνώ μαζί τους. Η διαφορά στην βαθμολογία είναι πλασματική. Μεγαλύτερη έπρεπε να ήταν. Μην κοιτάτε που «απωλέσαμε» βαθμούς μόνο σε τρία ματς.

 

 

«Αδικηθήκαμε» σε περισσότερα.

Όπως και εκείνοι «ευνοήθηκαν» σε αρκετά για να μας «ακολουθούν» εκ των μακρόθεν. Όσο δεν ανοίγουν τα μάτια τους οι οπαδοί τους και οι αντιδράσεις τους απέναντι στις διοικήσεις τους είναι απλές αναφορές σε σάιτ και πανό, και τους αρκεί για να παίρνουν κανά πρωτάθλημα «ελέγχοντας» το σύστημα, «ΟΜΑΔΕΣ» με την καθαρά ποδοσφαιρική  έννοια να μας ανταγωνιστούν στα ίσα δεν θα φτιάξουν ποτέ.

Θα παίρνουμε είτε εύκολα, είτε μάγκικα, είτε και με τα δύο μαζί, το Πρωτάθλημα για χρόνια συνεχόμενα ξανά. Ούτε με πλέι οφ, ούτε με «δικούς» σας ανθρώπους στην ΕΠΟ, ούτε με τους διαιτητές που εσείς «ανεβάσατε» δεν βλέπετε χαΐρι και προκοπή.

 

 

Σκεφτείτε κάτι άλλο. Να σας βοηθήσουμε; Μήπως να βάλετε το χέρι στην τσέπη; Ρε μπας και δεν έχουν τσέπες τα κοστούμια που ράβουν; Την Τετάρτη βάλε Θρύλε μου την ταφόπλακα στις τελευταίες ελπίδες  τους. Και μην ξεχνιόμαστε. Περιμένουμε και τους -7 ελέω ντροπολογίας. Τόσο δύσκολο είναι να τιμωρήσετε την ΔΕΚΟ της Νότιας Μακεδονίας; Όχι για μας. Για τον φουκαρά τον Παναθηναϊκό και  την διαφάνεια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

PHOTO GALLERY

Πιάσε με…. Αν μπορείς έλα και πιάσε με…
Πιάσε με…. Αν μπορείς έλα και πιάσε με…
Πιάσε με…. Αν μπορείς έλα και πιάσε με…
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ