ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Την ηθική «τιμωρία» την επέβαλε ο Ολυμπιακός στην «εξυγίανση» με -18 και -17 βαθμούς πέρυσι και φέτος

Την ηθική «τιμωρία» την επέβαλε ο Ολυμπιακός στην «εξυγίανση» με -18  και -17 βαθμούς πέρυσι και φέτος

Η επιτροπή Εφέσεων της «δικής» τους ΕΠΟ απάλλαξε τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, την τιμωρία όμως που επέβαλλε πέρσι και φέτος ο Ολυμπιακός αφήνοντας πίσω του την «ΔΕΚΟ του Βορρά» με -18  και -17 βαθμούς μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να την αναιρέσει κανείς. Όπως δεν μπορεί καμιά επιτροπή να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να σκεπτόμαστε, ελεύθερα, χωρίς να δεχόμαστε πιέσεις για να διαμορφώσουμε άποψη.

Δεν είμαστε Πολιτικοί να αγχωνόμαστε μη τυχόν και χάσουμε ψήφους, ούτε να φοβόμαστε μη τυχόν και αυτά που σκεφτόμαστε μας φέρουν στο κατώφλι της ανεργίας. Είμαστε οπαδοί που τιμωρούμαστε όταν… εκδηλώνουμε την αγάπη για την ομάδα μας… και όχι «παρατρεχάμενοι» να μένουμε ατιμώρητοι «εκδηλώνοντας την αγάπη» μας για τον Πρωθυπουργό.

Είμαστε οπαδοί με συνείδηση και δεν εξαρτιόμαστε από κανέναν. Βλέπουμε πολλά, καταλαβαίνουμε απείρως περισσότερα και δεν μπορεί κανείς όποια θέση και αν κατέχει, ότι και να μας σερβίρει να το καταπίνουμε αμάσητο και να μας βγάζει τυφλούς.

Η γυναίκα του Καίσαρος δεν αρκεί να είναι τίμια πρέπει και να το δείχνει. Η φυσική θέση του ΠΑΟΚ ήταν είναι και θα είναι η 4η. Ας ενδιαφερθούν ο 2ος, ο 3ος και ο 5ος της βαθμολογίας, για τις αποφάσεις. Αυτούς πλήττουν, όχι εμάς. Κρίμα γιατί με την «αθώωση» χάθηκε μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για τους ορκ, να φωνάζουν ότι τους κλέβει το κατεστημένο της Αθήνας με το οποίο έχουν συμμαχήσει.

Αυτούς τους δικαστές να φανταστώ θέλουν που τους λοιδωρούσαν αρχικά και όχι τους άλλους που τους επέβαλαν πρωτόδικα τις ποινές. Τώρα να υποθέσω ότι δεν τους νοιάζει με ποια ομάδα κολυμπάνε τα παιδιά του εκάστοτε δικαστή.

Αν ξέρει κανείς να πωλείται κανένα προπονητικό κέντρο ομάδας Σούπερ Λιγκ σίγουρα θα βρεθούν ένα σωρό σερβιτόροι που ενδιαφέρονται να το αγοράσουν. Να φανταστώ ότι δεν θα ενδιαφέρει κανέναν η διαδρομή των χρημάτων, που τα βρήκαν, αν δεν τα έχουν δηλώσει στις φορολογικές τους δηλώσεις, και αν έχουν συγγενική σχέση με ιδιοκτήτη άλλης Παε.

Μην μπερδεύονται κάποιοι. Είναι άλλο να σέβεσαι μια απόφαση και άλλο να συμφωνείς η να θεωρείς αν είναι δίκαιη η όχι. Εδώ έχουμε δει να έχουν κλειστεί σε φυλακές η ακόμη και να έχουν εκτελεστεί άνθρωποι αθώοι, για εγκλήματα, η αθωότητα των οποίων  τεκμηριώθηκε και αποδείχτηκε μετά από χρόνια.

Η λεγόμενη δικαστική πλάνη.

Πήγε τσάμπα και η αγωνία να φτιαχτεί ντροπολογία εν μια νυκτί. Μην αγχώνονται όμως κάπου θα φανεί χρήσιμη, μπορεί να χρειαστεί στο μέλλον. Δόξα τω Θεώ «κρατικοδίαιτοι» υπάρχουν πολλοί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ