ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Την ώρα που οι «άλλοι» παλεύουν να βγουν 2οι στο 46ο μας πρωτάθλημα… εμείς βάζουμε τις βάσεις για το 47ο…

Την ώρα που οι «άλλοι» παλεύουν να βγουν 2οι στο 46ο  μας πρωτάθλημα… εμείς βάζουμε τις βάσεις για το 47ο…

Την ίδια ώρα που οι «άλλοι» δεν μπορούν να κλείσουν όχι παίχτη αλλά ούτε την πόρτα της μεγάλης των κουβαρντάδων φυγής, ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανανεώσει 9 !!! ποδοσφαιριστές, μαζί με τους σημερινούς Ανδρούτσο και Σισέ, μπαίνοντας με παντιλίκια,  στην poll position για την επόμενη σεζόν από τις 13 Φλεβάρη. Ανανεώσεις, με επέκταση συμβολαίου και αυξημένες αποδοχές, μεταγραφές, ρόστερ πλήρες και με το βλέμμα σε ελάχιστες προσθήκες για το καλοκαίρι ανάλογα με το τι θα συμβεί με τον Σισέ, και τον Μπρούμα.

Ας μας πουν οι αντικειμενικοί τις κινήσεις που έκαναν οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, μετά τα πρωταθλήματα που πήραν, όπως τα πήραν που μου θέλουν  να συγκρίνουν τον Μαρινάκη με τον οποιονδήποτε άλλον. Τον οπαδό και μπροστινό με τους περαστικούς και τους συμφεροντολόγους. Μόνος εναντίον όλων φρόντισε να κερδίζει και την διαιτησία, κρατώντας τον καλύτερο προπονητή και δίνοντας του την ευκαιρία να δουλεύει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες το καλύτερο και πιο ακριβό ρόστερ.

Είναι τυχεροί που λόγω της πανδημίας τα γήπεδα τους δεν έχουν κόσμο. Θα γινόταν του κουτρούλη ο γάμος από την «αποθέωση» που θα γνώριζαν σε κάθε ματς οι διοικήσεις και οι «παιχταράδες» τους. Και δεν μιλάω μόνο για πανό. Η «κυνηγετική» περίοδος θα διαρκούσε όλη την χρονιά.

Και το καλύτερο «έργο» δεν το έχουν δει ακόμη. Θα παιχτεί προσεχώς. Με τα έσοδα τους ακόμη πιο μειωμένα την επόμενη σεζόν άρα και με χαμηλότερο μπάτζετ, επομένως και με μικρότερης δυναμικότητας ρόστερ.

Με τον Ολυμπιακό να είναι ήδη σχεδόν έτοιμος για του χρόνου, και αν μπει δε και στους ομίλους ξανά του Τσάμπιονς Λιγκ; Ούτε με τηλεσκόπιο δεν θα μας βλέπουν τα έρμα. Η τελευταία φορά που φοβηθήκαμε ήταν στις 9 Μαρτίου του 1925 μη τυχόν και την επόμενη μέρα δεν ιδρυθούμε.

14 Φλεβάρη ερχόμαστε να σας «αγαπήσουμε» ξανά βαζελάκια στην Λεωφόρο των θριάμβων μας. Για να περάσει ταυτόχρονα 5ος ο Αστέρας Τρίπολης και να «αναγκαστείτε» να παίξετε στα ίσα τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ώστε να φαγωθείτε μεταξύ σας. Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση.

Εγώ αυτό που γνωρίζω Ιστορικά είναι ότι σε… 95 συναντήσεις στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου, έχω κερδίσει 29 φορές, έχω φύγει ισόπαλος άλλες 37 και έχω ηττηθεί μόλις … 29!!! Καλά για το Καραϊσκάκη δεν μιλάμε. Είναι τόπος μαρτυρίου για τα παιδιά με τις ροζ φανέλες…

Χάνουν από το πούλμαν πριν καν κατέβουν την Συγγρού… 48 νίκες… 31 ισοπαλίες και μόλις 18 ήττες έχουμε αντιμετωπίζοντας στο λιμάνι, το σωματείο με σήμα την αλογοτροφή. Με απλά λόγια λαϊκά, ο μοναδικός στην ουσία αντίπαλος μου στην Ελλάδα, ούτε στην έδρα του δεν έχει περισσότερες νίκες από μένα.

Που έχουν το θράσος οι ρόμπες οι ξεκούμπωτες να μιλάνε για δήθεν εύνοια υπέρ μας από τους «δικούς» τους διαιτητές, την ώρα που κοντεύουμε να συμπληρώσουμε 2 χρόνια αήττητοι στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Με μόλις μια «αδιάφορη» ήττα σε επιπλέον 10 αγωνιστικές στα πλέι οφ, εκ των οποίων τα 8 ντέρμπι.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ε; Ότι πλέον σας «αγαπάμε» ετησίως περισσότερες φορές. Είστε σίγουροι ότι θέλετε τα πλέι οφ και τα επόμενα χρόνια; Χρόνια πολλά αγαπούλες.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ