ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιβάλλεται να είμαστε στο «τραίνο» της Ευρώπης, εκεί που οι «άλλοι» ούτε καν επιβιβάζονται…

Επιβάλλεται να είμαστε στο «τραίνο» της Ευρώπης, εκεί που οι «άλλοι» ούτε καν επιβιβάζονται…

Επιτέλους. Έρχεται ξανά η «δική» μας βραδιά. Η νύχτα που θα αφήσουμε για 90΄λεπτά έξω από την ζωή μας, την βρομιά της εξυγίανσης. Εκεί που θα καμαρώνουμε υπερήφανοι τον Ολυμπιακό μας βλέποντας την προσπάθεια του να κάνει άλλη μια υπέρβαση. Δεν έχουμε εδώ και καιρό καμιά σχέση με την «ελληνική πραγματικότητα».

Έχουμε ξεφύγει μακράν σε όλα τα επίπεδα. Όσο και να προσπαθούν να μας «κρατήσουν» στάσιμους στην μιζέρια τους, δεν τα καταφέρνουν. Δεν πάμε στην Ολλανδία για να «κρατήσουμε» το αποτέλεσμα του α΄ αγώνα.

Πάμε για να προκριθούμε παίζοντας ποδόσφαιρο και αν μπορέσουμε να κερδίσουμε κιόλας. Θα είναι πολύ σημαντικό η πορεία μας την φετινή χρονιά να συνεχισθεί, αναπληρώνοντας έτσι την καλή χρονιά του 2016-17 που θα «φύγει» την επόμενη σεζόν. Είχαμε μαζέψει τότε 10.000 βαθμούς και ήδη φέτος χωρίς την ρεβάνς με την Αϊντχόβεν, 8.000. Θα είναι πολύ σημαντικό να σταθεροποιηθούμε στις 35 καλύτερες βαθμολογικά ομάδες της ΟΥΕΦΑ, και να ανέβουμε τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι ακόμη.

Αυτό που εμείς  θεωρούμε ως δεδομένο για τους «άλλους» φαντάζει ως επιτυχία. Έχει «ψηλώσει» ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη την τελευταία 10ετία. Το μόνο που μας έχει λείψει είναι λίγη τύχη. Έχουμε χάσει προκρίσεις σε κομβικά ματς λόγω ατυχίας, μικρολαθών και της διαιτησίας. Ελπίζω τίποτε από όλα αυτά να μην επαναληφθεί αύριο.

Όχι μόνο η φετινή χρονιά αλλά και οι επόμενες θα είναι εξ ίσου σημαντικές, ώστε να κατορθώσουμε να συμμετέχουμε στο «νέο» Τσάμπιονς Λιγκ που ήδη ετοιμάζεται για το καλοκαίρι του 2024 με την συμμετοχή 36 ομάδων, και το οποίο βάσει του ranking της UEFA, ύστερα από κλήρωση, κάθε σύλλογος θα αντιμετωπίζει δέκα (!!!!) ομάδες διαφορετικής δυναμικότητας. Καταλαβαίνετε όλοι τι σημαίνει αυτό τόσο αγωνιστικά και από πλευράς θεάματος, όσο και από οικονομικής άποψης.

 

 

Ούτε την σκόνη μας δεν θα βλέπουν οι αντίπαλοι μας, που βλέπουν το «τραίνο» της Ευρώπης να χάνεται για αυτούς χωρίς να μπορούν καν να «επιβιβασθούν». Έχει και «άλλες» στάσεις φέτος. Δεν σταματάει στην Ολλανδία. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να συνεχίσουμε. Αρκεί να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Με πλήρη αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό και στα 90 λεπτά.

Η Αϊντχόβεν πρέπει να είναι αυτή που θα φοβάται, όχι εμείς. Πρέπει να μπούμε σαν να μην έχουμε κερδίσει το πρώτο ματς. Σαν να θέλουμε αποκλειστικά και μόνο την νίκη για να προκριθούμε. Αν το καταφέρουμε αυτό, όλα τα άλλα θα έρθουν πιο εύκολα.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη παίζει για τον κόσμο του και για την πάρτη του. Όχι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο που το εκπροσωπούν» ο Γραμμένος, ο Κλάτενμπεργκ και οι «συμμαχικές δυνάμεις» με τα «φιλικά» τους σωματεία.

Παίζει για τον κάθε υγιή φίλαθλο, που αναγνωρίζει τις εναντίον μας μεθοδεύσεις και όχι για αυτούς που παρακαλάνε να αποκλειστούμε μπας και δουν καμιά χαρά. Φύγαμε για τους «16» Θρύλε μου.

 

PHOTO GALLERY

Επιβάλλεται να είμαστε στο «τραίνο» της Ευρώπης, εκεί που οι «άλλοι» ούτε καν επιβιβάζονται…
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ