ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έξαψη… στεναχώριας στους αλλόθρησκους!

Έξαψη… στεναχώριας στους αλλόθρησκους!

Διακρίνω μια… έξαψη… στεναχώριας στα σχόλια των «αντικειμενικών». Στεναχωρηθήκατε ψυχούλες μου που προκρίθηκε το καμάρι της Ελλάδος ο Ολυμπιακός στους «16» και όχι η Ολλανδική ομάδα; Απορήσατε που φτάσαμε ως εδώ με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 6 ήττες; Συγνώμη δεν θα ξαναχάσουμε από την Μάντσεστερ Σίτι και την Πόρτο.

 

 

Όταν αποκλειόμασταν με 9 και 10 βαθμούς ήταν όλα καλά ρε θιασώτες της σωτηρίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Ώστε σταθήκαμε τυχεροί γιατί σκοράραμε στο τέλος και λίγο πριν είχε δοκάρι η Αϊντχόβεν; Δεν ήμασταν ας πούμε άτυχοι γιατί πριν από όλα αυτά είχαμε δύο δοκάρια με τους Καμαρά και Φορτούνη, όμως, ε;

Στεναχωρηθήκατε επειδή χάσατε την ευκαιρία για λίγα λεπτά να ξεσκίσετε τον Ολυμπιακό μήπως; Τι πόνο μοίρασες πάλι Θρύλε μου; Θρύλος- Θρησκεία- αϋπνία. Δεν κλείσαμε μάτι όλη την νύχτα. Εμείς από την αδρεναλίνη και οι «άλλοι» από τον πόνο. Μετράγανε τα έσοδα που έχουμε κερδίσει μέχρι στιγμής από την συμμετοχή μας στην Ευρώπη, βλέποντας πιο πολλές φορές και από εμάς το γκολ της «μίζας» του Μάρτινς.

«16» πίεση ανέβασαν οι «αντικειμενικοί». Ε δεν είναι δα και λίγο πράμα να πετάς στο 89΄όσα είχες γράψει για να ανεβάσεις μέχρι εκείνη την στιγμή. Να είσαι «αναγκασμένος» να πανηγυρίσεις για να μην θεωρηθείς «μ@λ@κ@ς, διαπιστώνοντας πως και τον Μάρτιο θα βλέπεις τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, περιμένοντας τον Μάϊο για τις εγχώριες απονομές, πηγαίνοντας κάθε μέρα στην εκκλησία να ανάβεις κεράκι μπας και αποκλειστεί.

Αν μη τι άλλο όμως θα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι. Οφείλω να υποκλιθώ μπροστά στην τεράστια επιστημονική σας ανακάλυψη. Βρήκατε το φάρμακο για την αϋπνία. Από δω και μπρος όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην της Παρασκευής που δεν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός θα κλείνετε τις τηλεοράσεις σας στο 88΄ και θα κοιμάστε σαν πουλάκια…

Προσοχή… αν δείτε και την Παρασκευή ερυθρόλευκα, απομακρυνθείτε από το σαλόνι του σπιτιού σας για τυχόν πιθανές παρενέργειες.

Όπως… Να γίνουν τα παιδιά σας Ολυμπιακοί. Να σπάσετε την τηλεόραση. Να φάτε παντόφλα για τις άσχημες εκφράσεις από την γυναίκα σας. Να ακούσει φασαρία η πεθερά σας και να ανέβει σπίτι σας. Να σας έρχονται σωρηδόν μηνύματα στο κινητό από τα φιλαράκια σας. Να χτυπάει μανιωδώς το σταθερό τηλέφωνο και να μην το σηκώνετε.

Μετά τα Σάββατα και τις Κυριακές , σας φέραμε πίσω και τις Πέμπτες σας να τις ζείτε ως άλλοι με παράνοια. Φανταστείτε να μην κάναμε και «λάθη» που θα βρισκόμασταν. Ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Όλοι μαζί χάνουν ( λέμε τώρα, που και που) και όλοι μαζί κερδίζουν. Και «εσείς» πάντως για να τα λέμε κ όλα, αλλόθρησκοι , μέσα και στους τρεις στόχους είστε. Συμμετέχετε στο Πρωτάθλημα κυνηγώντας την δεύτερη θέση.

Παρακολουθείτε τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια  από τους καναπέδες σας. Και αγωνιάτε ποιος θα πάει τελικό για να χάσει το Κύπελλο από εμάς. Σας έβγαλε και η κλήρωση από την δύσκολη θέση να αγοράσετε φανέλα της επόμενης αντιπάλου μας. Η μήπως από την απογοήτευση σας πέρσι την κάψατε;

Στα σοβαρά τώρα, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο να αντιμετωπίζεις ομάδα που απέκλεισες πέρσι και φέτος για να βγει Ευρώπη έχει ρίξει όλο το βάρος στο Γιουρόπα. Συν το ότι θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό τους αποκλεισμό, αλλά δε μασάμε. Κάλλιστα μια νέα επιτυχία θα την κατατάξει αυτόματα στον καλύτερο πελάτη του εξωτερικού.

 

PHOTO GALLERY

Έξαψη… στεναχώριας στους αλλόθρησκους!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ