ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμείς ούτε Γ’ Εθνική πέσαμε, ούτε ντροπολογία μας έφτιαξαν, ούτε για δωροδοκία στα πράσα πιαστήκαμε!

Εμείς ούτε Γ’ Εθνική πέσαμε, ούτε ντροπολογία μας έφτιαξαν, ούτε για δωροδοκία στα πράσα πιαστήκαμε!
Book Small Mobile

Μπορείτε να δείτε κάποια γεγονότα από όποια οπτική γωνιά θέλετε προκειμένου να καλύπτετε τις αποτυχίες σας. Να βλέπετε διαφορετικά τις αποφάσεις της διαιτησίας, και του var. Κάποια γεγονότα όμως δεν μπορείτε να τα αμφισβητείτε. Ποια είναι αυτά; Το γεγονός ότι πιάστηκαν με την κατσίκα στην πλάτη και δεν έπεσαν κατηγορία… ο μεν ΠΑΟ με την ψήφο του Ανδριανόπουλου για την υπόθεση των «λουλουδιών»… η  ΑΕΚ λόγω ευνοϊκής απόφασης από την αθλητική δικαιοσύνη με -4 βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα λόγω της δωροδοκίας στις Σέρρες… ο δε ΠΑΟΚ με την επέμβαση του κράτους να καταθέσει εν μια νυκτί ντροπολογία για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας.

Τι άλλο δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε; Το γεγονός ότι το Κράτος δώρισε την Πυλαία στον ΠΑΟΚ… έδωσε κοντά στα 30-40 μύρια ( μπορεί και παραπάνω) μέσω της Περιφέρειας στο γήπεδο της ΑΕΚ… και ο Δήμος Αθηναίων με τις ευλογίες του Κράτους είναι αποφασισμένος να διαθέσει το ιλιγγιώδες ποσό των 164.000.000 ευρώ για να φτιάξει εγκαταστάσεις στον σύλλογο των Αμπελοκήπων. Επίσης  το γεγονός ότι στην ουσία «χαρίστηκαν» στην ΑΕΚ χρέη ύψους 322.537.188 ευρώ. Και ότι και να λένε δεν αποτελεί ουσιαστικά (μόνο τυπικά) ο υποβιβασμός τους στην Γ΄ Εθνική εξόφληση τους. Βγείτε να μας πείτε κύριοι για το ποια είναι η κρατικοδίαιτη ομάδα. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα βεβαιωμένα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων του ύψους 3.110.206.402 δισεκατομμυρίων παλαιών δραχμών, ο Μαρινάκης εξόφλησε τα χρέη που υπήρχαν όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό, δεν μπήκε ούτε σε άρθρα, ούτε σε ντροπολογίες, ούτε έπεσε κατηγορίες. Δεν του έφτιαξαν γήπεδα, δεν του χάρισαν εκτάσεις, και στην κορυφή όλων των αθλημάτων έφτασε μόνος του με την μαγκιά του. Πανηγυρίζει μόνο τίτλους. Εσείς πανηγυρίστε τις εκλογές στην ΕΠΟ, το γλείψιμο που ρίχνεται στις εκάστοτε κυβερνήσεις για να σας «προσέχουν», και τα τρόπαια που παίρνετε (όπως τα παίρνετε) στα «διαλλείματα» του Ολυμπιακού. Τα 2 συνεχόμενα Πρωταθλήματα και πολύ πιθανόν και Κύπελλα, ξεγύμνωσαν την βρώμικη προπαγάνδα όλων των προηγούμενων ετών.

 

 

Δεν σας έφταιγαν λοιπόν, ούτε η ΕΠΟ, ούτε η διαιτησίες, για τα χαμένα Πρωταθλήματα. Ήμασταν καλύτεροι και τα παίρναμε. Ακόμη και όταν δεν ήμασταν στην καλύτερη αγωνιστική μας κατάσταση, και πάλι ήμασταν καλύτεροι από εσάς. Σας ξεφτιλίσαμε και με πλέι οφ ( τα οποία μόνο παράταση στο ξεφτίλισμα σας προσφέρουν), και με ξένους διαιτητές, και με «δικούς» σας ανθρώπους στην ΕΠΟ , και κόντρα σε μεθοδεύσεις, και κυρίως με την τράπουλα σημαδεμένη ακόμη και από το Κράτος.

Ο καθρέπτης μας πάντα είναι το γήπεδο. Δεν έχετε αγωνιστικά στον ήλιο μοίρα. Από τώρα σας το λέω χαϊβάνια θα γελάσει κάθε πικραμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις σας. Θα παίζετε στα προκριματικά με την Δόξα Κάτω Νευροκοπίου στο Κόνφερενς και θα ιδρώνετε. Έχει και ένα ξάδερφο ο Λιβάϊ που παίζει στην Γ΄ Εθνική του Μπαγκλαντές να τρέξετε να τον φέρετε. Ελπίζω στην Σαλόνικα να έχετε ταχύτητες 100mbps , για να έχετε καλό σήμα όταν εμφανίζεται σε τηλεδιασκέψεις ο «σύντροφος». Αν δεν βγει Ευρώπη ο ΠΑΟ θα ισχύσει η αύξηση στο μπάτζετ ( γελάει ο κόσμος από τα 7 στα 9 μύρια);

 

PHOTO GALLERY

Εμείς ούτε Γ’ Εθνική πέσαμε, ούτε ντροπολογία μας έφτιαξαν, ούτε για δωροδοκία στα πράσα πιαστήκαμε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ