ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμείς δεν πρόκειται να τους αφήνουμε. Να τα «κλέβουν» οι Ομοσπονδίες να τους τα δίνουν

Εμείς δεν πρόκειται να τους αφήνουμε. Να τα «κλέβουν» οι Ομοσπονδίες να τους τα δίνουν
Book Small Mobile
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος
ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είναι τυχαίο πως μόνο στο μπάσκετ αυτός ο σύλλογος με σήμα την αλογοτροφή «υπάρχει» ακόμη στο αθλητικό στερέωμα. Όλα όσα διαδραματίζονται εδώ και μήνες, δικαιώνουν ακόμη περισσότερο την απόφαση των Αγγελόπουλων να αποχωρήσουν από την βρωμιά τους. Δεν είναι τυχαίο όλα όσα γίνονται με τις εκλογές της Ομοσπονδίας. Οι ρίζες της σαπίλας είναι βαθιές. Φανταστείτε τι ζόρια που τραβάνε, που έφτασαν στο σημείο να «ασχοληθούν» παρασκηνιακά μέχρι και με το γυναικείο. Αυτοί λοιπόν και όλοι οι  υπόλοιποι το μόνο που μπορούν είναι να «κλέβουν» κανένα τίτλο έχοντας συνοδοιπόρους στις «κλοπές» τις εκάστοτε Ομοσπονδίες.

Ο Ολυμπιακός δεν ελέγχει σε κανένα άθλημα καμιά Ομοσπονδία. Δεν έχει ανάγκη να τις ελέγχει. Επενδύει μόνο σε αθλητές φτιάχνοντας τις καλύτερες ομάδες. Εκείνοι παλεύουν να πάρουν τις εκάστοτε εκλογές σε ΟΛΕΣ τις Ομοσπονδίες, για να βάζουν παρασκηνιακά εμπόδια στον Ολυμπιακό και με τις μεθοδεύσεις να προσπαθούν να αποτρέπουν την πορεία του προς τους τίτλους. Γιατί; Γιατί δεν μπορούν αγωνιστικά. Είναι ανίκανοι διοικητικά και αγωνιστικά. Μόνοι τους δήλωναν ότι θέλουν απέναντι στον Ολυμπιακό να επικρατούν με την διαιτησία υπέρ τους 100-0. Τα γραφεία της ΕΟΚ είναι στο ΟΑΚΑ. Τις εκλογές θέλανε να τις κάνουν στην Λεωφόρο!!! Μόνο και μόνο ότι το σωματείο της αλογοτροφής, είναι το μοναδικό που βγάζει ανακοινώσεις για τις εκλογές της ΕΟΚ, δείχνει το πόσο στενή είναι η σχέση του με την «Ομοσπονδία». Φαίνεται ποιοι κάνουν τα πάντα, πίσω από τις κουρτίνες, για να παραμείνει η σαπίλα στην θέση της για να μην χάσουν τα κόζια.

Το μπάσκετ είναι στον γύψο χρόνια τώρα. Μόνο ανήθικοι δεν θέλουν παράγοντες με την ηθική των Αγγελόπουλων να βρίσκονται στο άθλημα. Έκαναν τα πάντα εναντίον τους για να τους διώξουν. Δεν τα κατάφεραν. Όποιος αγαπάει πραγματικά το άθλημα, ξέρει ότι η αλλαγή είναι μονόδρομος. Μόνο «συμμορίτες» δεν θέλουν να παίζονται οι αγώνες στο παρκέ, με ίσους όρους. Να έχουν δικαίωμα στη νίκη και στα τρόπαια όλες οι ομάδες και να το κερδίζει πραγματικά η καλύτερη. Αν δεν είναι ο Ολυμπιακός δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μην το παίρνουμε. Όσο όμως παραμένουν οι «κλέφτες» τόσων και τόσων τροπαίων στη θέση τους, εμείς δεν θα συμμετέχουμε στην ολοκλήρωση της «παρανομίας» τους. Είναι καιρός να ελευθερωθεί το μπάσκετ από τα δεσμά του συστήματος. Βλέπετε όλοι με τι  λύσσα προσπαθεί να κρατηθεί στην καρέκλα του, έχοντας ως κύριο σύμμαχο την ομάδα που επί χρόνια προστάτευε. Ποια ομάδα; Αυτή που οπαδοί και διοίκηση βρίζονται μεταξύ τους και ξεκατινιάζονται λέγοντας «αλήθειες» ο ένας για τον άλλον. Αυτή που ο Πρόεδρος της για να μην φάει τη λέζα της αποτυχίας στην Ευρώπη ως 3η από το τέλος, έπαψε και καλά να «φαίνεται». Αυτή που επί εποχής Μαρινάκη πλην του μπάσκετ, σε όλα τα άλλα αθλήματα το κοντέρ έχει γράψει 101-5 (!!!!) εκ των οποίων 6 Ευρωπαϊκά!!! Εμείς ξέρουμε να χάνουμε. Το δείξαμε στο περσινό Πρωτάθλημα στο Βόλεϊ, που χάσαμε χωρίς να ψάξουμε να βρούμε ή το κυριότερο να κατασκευάσουμε δικαιολογίες. Αυτοί σίγουρα δεν ξέρουν να κερδίζουν. Έχουν ξεχάσει πως είναι να κερδίζουν όντας καλύτεροι. Και όπως έχει πει και κάποια ψυχή… ε, μην τα θέλετε όλα δικά σας. Αφήστε και τους άλλους να πάρουν κάτι! Επειδή λοιπόν εμείς δεν πρόκειται ποτέ να τους «αφήσουμε», να τα «κλέβετε» εσείς και να τους τα δίνετε.

Υ.Γ.  Προφανώς την ομάδα της καρδιάς της την έφτυνε για να μην την ματιάσει.

Υ.Γ.2: «Στο δικό μου μυαλό ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει διαιτησία 100-0 πάντα υπέρ του». Έλααααα… Η επιθυμία του «διαταγή σας» χρόνια τώρα ….

Υ.Γ.3: Σεις είπατε... «Dpg7000 δεν είσαι πλέον για μας ο γιος του Παύλου. Είσαι ένας κλόουν του Instagram που άνοιξες πόλεμο με μας χωρίς λόγο. Οι μόνοι χαμένοι όμως θα είσαι εσύ και οι μπράβοι σου που καμαρώνουν όταν βαράνε έναν απλό ψήστη. Την επόμενη φορά που θα ξαναστείλεις μπράβους σε δικό μας άνθρωπο ή ξαναβρίσεις δημόσια τον Παναθηναϊκό και τη Θύρα 13 θα ντρέπεσαι να βγεις από το σπίτι σου. Δεν είναι απειλή είναι υπόσχεση. Αυτό που κάνεις με επιτυχία τελευταία είναι το ΡΟΥΦΙΑΝΟ από τα αγαπημένα σου social media. Αλλά να ξέρεις πως τα καμένα αμάξια, οι ψευτοτραμπουκισμοί, οι βλαχομαγκιές, οι απαγορεύσεις, τα ψέματα και τα τσατσιλίκια σου δεν μας συγκινούν αλλά ούτε και μπορούν να μας σταματήσουν…».

Υ.Γ.4: Σεις είπατε… «Πλέον ο απλός κόσμος ξέρει ποια είναι η αλήθεια. Δεν έχω να κάνω με ανθρώπους που κρατάνε τον λόγο τους, δεν σέβονται αυτά που λένε. Τους ενδιαφέρει να είναι οι αρχινταβατζήδες του συλλόγου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ