ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας!

Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας!

Μια τεράστια καριέρα ολοκληρώθηκε, ένα καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει γιατί Σπανούλης σημαίνει μπάσκετ και το αντίθετο. Δεν φεύγει από την οικογένεια του Ολυμπιακού, απλά θα ξεκουραστεί για να είναι πανέτοιμος στις νέες προκλήσεις που θα ανοιχτούν μπροστά του. Υγεία να έχουμε και θα πορευόμαστε μαζί σε νέες επιτυχίες.

 

 

Ο παίχτης που άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού, τιμήθηκε όπως του άξιζε από τον σύλλογο, και στο εγγύς μέλλον θα τιμηθεί όπως του αξίζει από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αναρωτιέμαι αν θα νοιώθουν τύψεις όλοι αυτοί που επειδή άλλαξε «στρατόπεδο» και πήγε στην Ιθάκη του, τον πολέμησαν, του στέρησαν τίτλους, τον λοιδόρησαν, τον απαξίωσαν τις ελάχιστες φορές που δεν απέδιδε τα αναμενόμενα. Αλλά τι λέω, ε; Λες και δεν ξέρω πως κινείται το σύστημα που ταϊζεται, για να εκφράζετε «αυτοβούλως» και με «ειλικρίνεια». Όλη αυτή η σαπίλα που ακόμη και στα τελευταία της, έκανε τα αδύνατα- δυνατά για να παραμείνει κάποιες μέρες παραπάνω, καταστρέφοντας ότι έχει απομείνει. 

 

 

Είναι κρίμα που θα λείπει από τα παρκέ ο Βασίλης την χρονιά που ανατέλλει ο ήλιος. Όλοι όσοι ζήσαμε τον αρχηγό μας, με τα ερυθρόλευκα θα πρέπει να αισθανόμαστε ευλογημένοι, και τυχεροί που ηγήθηκε της ομάδας της καρδιάς μας. Την πήρε από το χέρι και την ανέβασε δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε, αφ΄ ενός μεν ποιοι τον έφεραν και τον κράταγαν στο λιμάνι, και αφετέρου την επιθυμία του ίδιου να παραμένει κλείνοντας τα αυτιά του σε ένα σωρό μεγαλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Ο King Bill, θα είναι πάντα μέσα στις καρδιές όλων όσων αγαπάνε το άθλημα του μπάσκετ. Όπως είναι και ο Νίκος Γκάλης άσχετα αν δεν φόρεσε ποτέ τα ερυθρόλευκα, με συνέπεια όπως όλοι ξέρουμε, να κλείσει την καριέρα του εντελώς άδοξα. Μην κοιτάτε που το σύστημα ποτέ δεν αναφέρθηκε στην αχαριστία προς το πρόσωπο του από την τελευταία του ομάδα. Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας. 

 

 

Υ.Γ.1… Το «ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ»  που αποφάσισαν οι Πρόεδροι και ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ από την πρώτη στιγμή εμείς σαν ΘΥΡΑ 7, δικαιώθηκε! Τα σκουπίδια που λυμαίνονταν τον χώρο του μπάσκετ εδώ και δεκαετίες και έκλεψαν τόσους και τόσους τίτλους από τον Ολυμπιακό, χαρίζοντας τους στον ΚΟΜΠΑΡΣΟ του ελληνικού αθλητισμού τελειώσανε!

Υ.Γ.2… Το μέλλον μας ανήκει. Ότι δικαιούμαστε θα το παίρνουμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Απονομές Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων στα γραφεία της Ομοσπονδίας δεν θα ξαναγίνουν.

Υ.Γ.3… Ο καθένας θα παίρνει ότι του αναλογεί. Δεν θέλουμε ούτε χρειαζόμαστε εύνοια. Αν δεν είμαστε καλύτεροι ας μην κερδίζουμε.

Υ.Γ.4… Αν δεν αξίζουμε τα τρόπαια ας μην τα κατακτάμε. Εμείς δεν θα γίνουμε ούτε θα κάνουμε ποτέ όσα κοροϊδεύουμε.

Υ.Γ.5… Όλοι μαζί θα πάμε τον Ολυμπιακό μας εκεί που αξίζει. Στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Υ.Γ.6… Αυτό το 13-1 «υπόδουλοι» θα το πληρώνετε ένας- ένας , για πολλά χρόνια. Οι «νεοφώτιστοι» θα σας συντρίβουν όπου σας πετυχαίνουν.

Υ.Γ.7… Την Παρασκευή στις 9 το βράδυ απέναντι στην Ρεάλ στο ΣΕΦ οφείλουμε να εξαντλήσουμε κάθε εισιτήριο διαθέσιμο.

 

PHOTO GALLERY

Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας!
Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας!
Ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο αρχηγός μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ