ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχουμε μείνει μόνο με την χαρά των εξαγγελιών

Έχουμε μείνει μόνο με την χαρά των εξαγγελιών
Book Small Mobile

Άλυτο εξακολουθεί και παραμένει το πρόβλημα σχετικά με τα χρήματα που είναι να λαβαίνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία από το στοίχημα. Θα πρέπει να είσαι άσχετος ή να μην νοιώθεις το πρόβλημα για να μην το έχεις τακτοποιήσει ακόμη. Ο Ολυμπιακός ξόδεψε ένα σωρό χρήματα για παράβολα, γήπεδα κλπ για να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ταξίδεψε ήδη στο Βέλγιο, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Λευκορωσία, για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο γυναικείο Βόλεϊ, και δεν έχει λάβει την παραμικρή ενίσχυση. Δεν ξέρει για την ακρίβεια καν πόσα χρήματα έχει λαμβάνειν και πότε θα τα λάβει.

Ο προγραμματισμός όμως έχει γίνει και τα έξοδα τρέχουν. Και όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο για ένα άθλημα, μόνο για ένα σωματείο. Ισχύουν για όλους τους ερασιτεχνικούς συλλόγους. Έχουμε μείνει μόνο με την χαρά των εξαγγελιών. Φτάσαμε 10 Οκτώβρη και το μόνο που ξέρουμε είναι πόσα έχουμε ξοδέψει και πόσα πρέπει ακόμη να δώσουμε. Ανεβάσαμε τα μπάτζετ για να διακριθούν οι ομάδες μας και να μην είναι οι «φτωχοί συγγενείς» των διοργανώσεων και έχουμε μείνει μόνο στις υποσχέσεις. Τόση πια ανικανότητα; Τόσο πια δύσκολο είναι να τηρηθούν οι υποσχέσεις;

Κάθε μέρα που περνάει και δεν τηρούνται τα εξαγγελθέντα , τόσο μεγαλώνουν τα προβλήματα. Είναι αδιανόητη η καθυστέρηση μιας και δεν μιλάμε δα και για τον πακτωλό των εκατομμυρίων που δεν μπορούν να διατεθούν. Χώρια που μιλάμε σε πρώτη φάση για την εκταμίευση του 50% της επιχορήγησης και όχι όλου του ποσού άμεσα απαιτητό. Εκεί που είπαμε δόξα τω Θεώ, άντε πάλι Βοήθα Παναγιά.

Συνέχεια ζούμε με το άγχος της εύρεσης εσόδων για να είμαστε φερέγγυοι στις υποχρεώσεις μας. Οι επιτυχίες αυξάνουν τα έξοδα. Για να παραμείνεις η να ξαναβρεθείς στην κορυφή επίσης. Τα 14.450 μέλη και τα 26.600 με κάρτα φιλάθλου είναι μεν αρκετά αλλά και πάλι όχι τόσα όσα χρειάζονται για να καλυφθούν οι ετήσιες ανάγκες μας. Δεν σταματάμε συνεπώς να ενισχύουμε συνεχώς τον ερασιτέχνη μας από την στιγμή που διαπιστώνουμε κιόλας την συνεχιζόμενη αδιαφορία από πλευράς κράτους.  Αύριο το απόγευμα στις 7 στο Ρέντη κόντρα στην Μλάντοστ, παίζει ο δαφνοστεφανωμένος.

Όποιοι  μπορούν και θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο ερυθρόλευκο απόγευμα τον δρόμο τον ξέρουν. Όσοι πάλι προτιμήσουν την θαλπωρή του σπιτιού μιας και το ματς μεταδίδεται τηλεοπτικά από το κανάλι Cosmotesport 7, και δεν είναι ακόμη μέλη του Ολυμπιακού μπορούν να ανανεώσουν την φετινή συνδρομή τους, βοηθώντας ακόμη πιο ουσιαστικά όλο το οικοδόμημα του ερασιτέχνη. Εκτός πια αν είμαστε μόλις 41.000 οι συνειδητοποιημένοι οπαδοί σε όλη την επικράτεια.

Όταν δεν κερδίζουμε πάντως σε οποιοδήποτε άθλημα βλέπω εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένους να ξεχύνονται στο διαδίκτυο και να κατηγορούν τις διοικήσεις για τα λάθη τους και τις υποχρεώσεις τους, απέναντι στον σύλλογο που «αγαπάνε» οι ίδιοι . Επειδή λοιπόν «διοίκηση» στον ερασιτέχνη είμαστε εμείς, ας μην μένουμε μόνο στα λόγια. Ας βάζουμε και εμείς όποιοι μπορούμε το χέρι στην τσέπη μια φορά τον χρόνο όπως έχουμε την απαίτηση να το κάνουν συνεχώς ο Μαρινάκης και οι Αγγελόπουλοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ