ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επερωτήσεις γιατί είναι αιώνια άστεγος ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να κάνει κανείς;

Επερωτήσεις γιατί είναι αιώνια άστεγος ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να κάνει κανείς;

Επερωτήσεις στην Βουλή για την Πυλαία, για το κλειστό των Άνω Λιοσίων, για το ΟΑΚΑ, για τον Βοτανικό, για την Τσάμπα – ΟΠΑΠ Αρένα, για τα χρέη, για, για… δεν ξέρετε να κάνετε «πονεμένοι»; Επερωτήσεις γιατί είναι αιώνια άστεγος ο  Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα επί δεκαετίες δεν ξέρει να κάνει κανείς; Σοβαρά τώρα;

 

 

Έχουν θράσος μερικοί και λένε τον Ολυμπιακό κρατικοδίαιτο που συντηρεί όλα τα γήπεδα που παίζει χωρίς να είναι ΕΝΑ δικό του; Όλοι αυτοί που έχουν κατά καιρούς ευνοηθεί και συνεχίζουν να ευνοούνται; Αυτοί που επιλεκτικά «ενοχλήθηκαν»  για ότι συνέβη σε τηλεπαιχνίδι γιατί δεν τολμούν να κατεβάσουν από τα γήπεδα που τους χαρίστηκαν από το Κράτος τις Βουλγαρικές σημαίες που κρεμάνε οι ίδιοι οι οπαδοί τους; Γιατί δεν βγάζουν ανακοινώσεις εναντίον τους όταν μιλάνε υβριστικά για την Ελλάδα και την Αθήνα μερίδα οπαδών τους λες και δεν είναι Έλληνες;

Μιλάνε αυτοί που τους χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια από χρέη απλά και μόνο πέφτοντας κατηγορία; Που έχουν πάρει ένα σκασμό λεφτά από την Περιφέρεια; Μιλάνε αυτοί που «ψάχνονται» Δήμος και Κράτος πως θα τους φτιάξουν εγκαταστάσεις χωρίς να βάλουν ευρώ από την τσέπη τους; Και λένε για τον Ολυμπιακό που πλήρωσε τα χρέη του, ανήγειρε με ιδία κεφάλαια το Καραϊσκάκη, και συντηρεί ΣΕΦ, Ρέντη και Καπαγέρωφ, που χωρίς αυτόν θα είχαν καταρρεύσει;

Σας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την αξιοποίηση μιας  περιοχής πλήρως εγκαταλελειμμένης εδώ και δεκαετίες; Κολυμβητήριο θα φτιαχτεί ρε στημένοι. Αθλητικές εγκαταστάσεις , με δικά μας χρήματα, που θα φιλοξενούν πέρα από τις Εθνικές ομάδες και τον απλό κόσμο του Πειραιά. Πόση κακία πια; Πόσο μίσος; Πόσο κόμπλεξ κατωτερότητας κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Το κόμμα του λαού κατά τα άλλα, να είχαμε να λέγαμε.

Πάρτε το χαμπάρι όλοι σας. Το κολυμβητήριο θα γίνει. Ο Ολυμπιακός μας είναι πάνω από κόμματα . Κανείς ποτέ δεν του χάρισε τίποτα. Και έτσι γουστάρουμε. Κατουρημένες ποδιές εμείς όπως όλοι οι «άλλοι» οι κωλοτούμπες δεν φιλάμε. Πρέπει όμως από την πλευρά μας να αγαπάμε και να στηρίζουμε, είτε με την παρουσία μας, είτε ως μέλη  τον ερασιτέχνη, γιατί οι υποχρεώσεις ολοένα είναι και  περισσότερες και τα υπόλοιπα έσοδα συγκεκριμένα. Χωρίς εμάς δεν θα υπάρχει όχι μέλλον αλλά ούτε παρόν.

Δεν γουστάρω να βλέπω τρόπαια στα χέρια «άλλων» όταν ξέρω τι μπορούμε να καταφέρουμε αν είμαστε περισσότεροι. Ούτε να πηγαίνουν σε ένα σωρό παιχνίδια οι ίδιοι και οι ίδιοι, ούτε να εφησυχαζόμαστε επειδή φτάσαμε τα 14.600 μέλη και τα 31.000 με κάρτα φιλάθλου. Δεν είμαστε μόνο 46.000 Ολυμπιακοί σε όλη την επικράτεια. Δεν γινόμαστε μέλη μόνο για τα εισιτήρια και τα διαρκείας. Πρέπει να το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ όλοι. Οι εγγραφές δεν σταματάνε ποτέ καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Ο αγώνας για τις όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες από πλευράς εσόδων είναι καθημερινός. Οι ομάδες Πόλο (αντρών και γυναικών) συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να το κατακτήσουν. Οι ομάδες Βόλεϊ παλεύουν να μπουν επίσης στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Αυτό σημαίνει επιπλέον έξοδα. Το γυναικείο μπάσκετ μετέχει στους ομίλους του Eurocup.

Όλα αυτά σημαίνουν αφενός μεν ότι το όνομα του Ολυμπιακού θα ακουστεί ξανά σε όλη την Ευρώπη, αλλά και επιπλέον έξοδα. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα από όσα ήδη ζούμε. Αρκεί να αγαπήσουμε λίγο περισσότερο και λίγοι περισσότεροι τον δαφνοστεφανωμένο ερασιτέχνη μας. Μπορεί τώρα να μην καταλαβαίνουμε όσα έχουμε πετύχει. Μετά από χρόνια όμως όλα αυτά θα είναι το Ιστορικό παρελθόν μας. Επιτεύγματα που καμιά άλλη ομάδα δεν θα καταφέρει να πετύχει σε τόσο μεγάλο εύρος τόσο όσον αφορά τα τμήματα που τα κατάφεραν όσο και από πλευράς παρουσίας σε τελικούς και κατάκτησης Ευρωπαϊκών τροπαίων που ήδη κοσμούν την μεγαλύτερη πολυσυλλεκτική τροπαιοθήκη συλλόγου τολμώ να πω στον κόσμο.

 

PHOTO GALLERY

Επερωτήσεις γιατί είναι αιώνια άστεγος ο Ολυμπιακός δεν ξέρει να κάνει κανείς;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • No respect...

    No respect...

    Ο Αλέκος Αδαμαντόπουλος γράφει για τη «σφαγή» του Ολυμπιακού...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ