ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλά κάνετε και «ανησυχείτε» αλλόθρησκοι

Καλά κάνετε και «ανησυχείτε» αλλόθρησκοι

Βλέπω όλα αυτά τα άθλια φερέφωνα που τόσο καιρό διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα να έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια, για τις ομάδες που «αποθέωναν» μέχρι πρόσφατα, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και γελάω με τα χάλια τους. 

 

 

Όλοι αυτοί που «βλέπουν» τα πάντα μόνο σε ότι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό (ελλείψεις, παίχτες που δεν βγήκαν, θέαμα, συστήματα) και δεν έλεγαν την αλήθεια στον κόσμο για τα χάλια των υπολοίπων. Εξηγήστε στον κόσμο πως είναι στο -12 από τον Ολυμπιακό η Πανάθα εσείς που πανηγυρίζατε την πουλμανάτη ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Εξηγήστε πως είναι οι δικέφαλοι στο -3 ( και χωρίς Ευρώπη) και στο -4 ( ένα βήμα από τον αποκλεισμό), με τέτοιες υπέρ τους διαιτησίες αλλά και εναντίον μας; Όταν φορτσάρει δηλαδή ο Ολυμπιακός τι έχει να γίνει;  Θα ελπίζετε στα πιόνια της εξυγίανσης και στα «φιλικά» σωματεία τους για να μείνει η διαφορά σε αξιοπρεπή για την εποχή επίπεδα; Αν έπαιζαν Ευρώπη οι ΠΑΟ και ΑΕΚ μπορείτε όλοι να φανταστείτε πόσο πιο χάλια εικόνα θα είχαν. Τι φάνηκε στην Ριζούπολη; Ότι πρέπει όλα τα ματς των Ολυμπιακού - ΠΑΟ- ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΑΡΗ να τα σφυρίζουν ξένοι διαιτητές. Αν θέλουμε να αποτυπώνεται η πραγματική εικόνα των ομάδων στην βαθμολογία.

Γιατί η μέχρι τώρα βαθμολογία είναι πλασματική. Οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις αποφάσεις των Ελλήνων διαιτητών και στην «σθεναρή» αντίσταση κάποιων σωματείων που μόνο με τον Ολυμπιακό τα δίνουν όλα. Οι ζημιές δε στο αμάξι του δικαστή εντάσσονται στις «φυσικές» καταστροφές από έκτακτα «καιρικά» φαινόμενα φαντάζομαι. Δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, απλά ανέλαβε η «αθλητική βία» την υπόθεση γιατί δεν είχε με τι να ασχοληθεί.

Μια ομορφιά είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Σούπερ Λιγκ 2 έχει γίνει μόλις 1 αγωνιστική. Στον Βόλο λες και «κάποιοι» ήθελαν να γίνουν επεισόδια γιατί η αφαίρεση των -6 βαθμών φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετοί για να μείνει ο Άρης εκτός 6άδας. Ο  Βαλεριάνος έφυγε από το Καραϊσκάκη η έχει μείνει ακόμη να κυνηγάει τα πόδια των παιχτών μας ατιμώρητα με την σύμφωνη γνώμη του Μανούχου; Και ένα περίεργο πράμα ρε παιδάκι μου. Όσες ομάδες αντιμετωπίζουν τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και αδικούνται να μην βγάζουν έστω μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου ρε παιδάκι μου. Και όλα αυτά τα λέμε από τον «φόβο» μας επειδή μας «ακολουθούν» στην βαθμολογία. Έτσι τους «είπανε» να λένε, έτσι γράφουν όσο είναι ακόμη κοντά στην βαθμολογία. Μετά που θα ανοίξει η διαφορά θα αρχίσουν τα γνωστά.

Φταίνε αποκλειστικά και μόνο οι προπονητές και οι παίχτες. Πιο πριν βέβαια θα ψάχνουν μια φάση που να «ευνοεί» τον Ολυμπιακό για να την κάνουν σημαία μπας και αργήσει λίγο παραπάνω η γκρίνια των οπαδών τους, κάνοντας τις αναπόφευκτες συγκρίσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και των ομάδων τους. Μπροστά μας έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους ξεμπροστιάσουμε μπροστά στα μάτια των «επιστρατευμένων» οπαδών τους στο ΟΑΚΑ. Για μας τους οπαδούς ακόμη και η ισοπαλία είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Μας χρωστάει η ομάδα μια καλή εμφάνιση.  Κερδίζεις και τους «τελειώνεις». Τόσο απλά.

Αν αυτοί βλέπουν το ματς ως ζωής και θανάτου, εμείς να το δούμε σαν ευκαιρία για να τους δείξουμε ότι και φέτος δεν έχουν καμιά απολύτως τύχη. Με ψέματα και  δεκανίκια δεν χτίζονται οι ομάδες. Είναι η κατάλληλη ώρα να πατήσει γκάζι ο Ολυμπιακός, γκρεμίζοντας τον «χάρτινο πύργο» που έχτισαν τα ΜΜΕ για να μην τους βρει «κανά κακό». Κάντε το καλύτερο φετινό σας παιχνίδι, και τελειώστε τους.

Μάγκικα και Πειραιώτικα αδειάστε τις κερκίδες από ημίχρονο.

 

PHOTO GALLERY

Καλά κάνετε και «ανησυχείτε» αλλόθρησκοι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ