BREAKING NEWS Ελ Αραμπί 2024!
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν σας βλέπουμε καν…

Δεν σας βλέπουμε καν…
Book Small Mobile

Όχι τίποτε άλλο αλλά πήγε χαμένη ως συνήθως και η «επιστράτευση»! Και όσο συνεχίζεται να εθελοτυφλείτε τόσο ο πόνος που θα μοιράζουμε θα είναι μεγαλύτερος. Άντε σου λέω εγώ όταν είσαι στο γήπεδο ξεγελιέσαι και νομίζεις ότι είναι πέναλτι του Βράνιες. Όταν το βλέπεις αργότερα σε ριπλέι, και συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη βγάζοντας προς τα έξω ότι αδικήθηκες, με τον Βράνιες να μπερδεύει τα μπούτια του, ε τότε είσαι ένας «διαφορετικός μίζερος» στόκος.

 

 

Όταν δεν βλέπεις ότι ο Ολυμπιακός είχε 3 πανέμορφα γκολ, ένα δοκάρι, και δύο κλασσικές ευκαιρίες με τους Λαλά και Μασούρα, και θες με δύο γκολ και μόλις μια ευκαιρία του Αμραμπάτ να λες ότι είσαι καλύτερος, και σε αδικεί το αποτέλεσμα, ε, τότε χρειάζεσαι εκτός από οφθαλμίατρο και ψυχολόγο. Για αυτό δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξετε ομάδα.

Γιατί δεν βλέπετε την αλήθεια. Είστε τσακωμένοι με την πραγματικότητα όπως ο κουβαρντάς σας με τις επενδύσεις σε παίχτες και προπονητή. Αντί να φτιάχνετε ομάδα, το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν οι εκλογές της ΕΠΟ και τι θα ψηφίσουν οι ενώσεις. Ανεπίσημα δε έχουν πιάσει δουλειά τα φερέφωνα ώστε να δημιουργήσουν κλίμα για τους ξένους διαιτητές ώστε να επανέλθουν στον αφρό τα πιόνια. Χωρίς αυτούς είστε ανύπαρκτοι. Δεν μπορείτε να κερδίσετε ούτε εσωτερικό διπλό.

Δεν υπάρχει ένας υγιής φίλαθλος στην Ελλάδα που να θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται από την διαιτησία. 3 χρόνια τώρα απλά καταρρίπτουμε την μυθοπλασία της εύνοιας των προηγούμενων ετών. Σίγουρα υπήρξαν φάσεις που δόθηκαν υπέρ μας ή δεν σφυρίχτηκαν εναντίον μας στον μαραθώνιο των Πρωταθλημάτων. Αλλά δεν έπαιξαν κανένα ουσιαστικό ρόλο στην τελική έκβαση των τίτλων. Γιατί πολύ απλά ΟΛΟΙ παίρνατε ανάλογα σφυρίγματα για να τερματίζετε με μικρή διαφορά από εμάς 2οι η να επικρατείτε των υπολοίπων στην βαθμολογία η να βγαίνετε Ευρώπη άδικα έναντι άλλων.

 

 

Ποτέ δεν είχατε καλύτερους παίχτες από εμάς, ελάχιστες χρονιές είχατε αμυδρώς καλή ομάδα. Μια ζωή η διαιτησία ήταν το άλλοθι των όποιων τέλος πάντων διοικήσεων σας για τα λάθη και την ανυπαρξία τους. Δεν θέλετε να βλέπετε την αλήθεια; Μην την βλέπετε. Όπως δεν βλέπετε και μας, παρά μόνο την σκόνη μας, από Νοέμβρη μήνα  ακόμη και με τα σημαιάκια πιασμένα.

Θα βλέπετε Ολυμπιακό και θα κλείνετε τα μάτια σας. Θα αντικρίζετε τον Μάρτινς και θα εύχεστε μπας και μπορέσετε να πάρετε κάποια ισοπαλία. Θα ακούτε Μαρινάκης και θα ξεχειλίζει το κόμπλεξ και η μιζέρια. Θα πηγαίνετε γήπεδο και δεν θα έχετε το κουράγιο να βλέπετε το ταμπλό. 25 χρόνια τώρα και εσείς και οι όμοιοι σας πληρώνετε με τόκο τα όσα μας κάνατε τα χρόνια που δεν «ξέρατε» πως μας παίρνατε τα Πρωταθλήματα.

Φτιάξτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το «κοτέτσι» σας να έρθουμε να το εγκαινιάσουμε. Βαρεθήκαμε πια να σας γλεντάμε στο ΟΑΚΑ.

Γυρίστε πίσω στις σπηλιές σας ποδοσφαιρικά πρωτόγονοι, εκεί που σας έχει αναγκάσει ο Ολυμπιακός να «ζείτε» περιμένοντας το επόμενο εντός με τον δυνάστη σας για να ξαναβγείτε. Μέχρι τότε συνεχίστε να χαλάτε το στόμα σας και να μην επισκέπτεστε οφθαλμίατρο. Αρνητές της αλήθειας και της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, πάντα θα υπάρχει ο Ολυμπιακός Πειραιώς να σας ξεμπροστιάζει. Καλή βδομάδα σας ευχόμαστε, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά, και Καλό Πάσχα γιατί θα σας «ξαναδούμε» του χρόνου τον Αύγουστο.

 

 

PHOTO GALLERY

Δεν σας βλέπουμε καν…
Δεν σας βλέπουμε καν…
Δεν σας βλέπουμε καν…
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ