ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ιστορία έχει διδάξει πως όποτε και όπου βγάζετε γλώσσα την καταπίνετε άμεσα

Η ιστορία έχει διδάξει πως όποτε και όπου βγάζετε γλώσσα την καταπίνετε άμεσα

Από την στιγμή που σας περνάνε ο Διομήδη Άργους, ο Αθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Εθνικός, που έχουν από 1 έως 2 Ευρωπαϊκούς τίτλους ως ερασιτεχνικά σωματεία, και δεν σας βάζω μέσα Βουλιαγμένη και Γλυφάδα που έχουν περισσότερα, μη τυχόν και κομπλάρετε, δεν δικαιούστε να μιλάτε για ερασιτέχνη εσείς που δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ. 

 

 

Ξεχάσατε να αναφέρετε μόνο από πού επιστρέψατε. Από την Α2, από την αφάνεια, και από την ηθελημένη απαξίωση των τμημάτων σας; Αυτή είναι η επιστροφή; Οι  μόλις 3 κούπες,  2 στο αντρικό Βόλεϊ πρόπερσι γιατί πέρσι επιστρέψατε στην προσφιλή σας συνήθεια (άτιτλοι), και 1 στο γυναικείο μπάσκετ πέρσι με τα «εγκλήματα» της απερχόμενης ( Θεός σχωρέστην) ΕΟΚ;

 

 

Στην Α1 αναφέρομαι , γιατί η αλήθεια είναι ότι πήρατε κούπες στην Α2. Αν θεωρείται ως επιτυχία ότι σταματήσατε ένα σερί 50-0 νικών , είναι αλήθεια. Αν θεωρείται επιτυχία ότι δεν ξεφτιλίζεστε πλέον στο μπάσκετ γυναικών με σκορ τύπου 102-29 , κ αυτό αλήθεια είναι. Αν πάλι το γεγονός ότι δεν πνίγεται κανείς στο Πόλο αντρών , στο οποίο δεν έχετε σηκώσει κούπα ΠΟΤΕ, «πρωταθλητές σε όλα τα σπορ», αυτό και αν είναι επιτυχία.

Εμείς όλα αυτά τα χρόνια πανηγυρίζουμε δεκάδες κούπες εγχώριες και Ευρωπαϊκές και εσείς προσφάτως απλές νίκες. Δεν μείναμε απαθείς βλέποντας τους αντίπαλους μας να δυναμώνουν. Ούτε απαξιώσαμε τμήματα εις βάρος άλλων. Προσπαθούσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και όσο το δυνατόν καλύτεροι σε όλα τα αθλήματα, σε όλα τα τμήματα . Όπως αλήθεια επίσης είναι ότι εσείς δεν  έχετε τμήματα στο γυναικείο Πόλο, και στο χαντμπολ αντρών για να βλέπαμε τότε πως θα ήσασταν στο Βόλεϊ αν συντηρούσατε άλλα δύο δαπανηρά τμήματα.

Η ουσία για μας είναι ότι ακόμη και μέσα από τις ήττες βγαίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι. Θα δείτε σύντομα τι εννοούμε. Δεν έχουμε συμβόλαιο με τις νίκες και τις κούπες. Για όλα προσπαθούμε, για όλα παλεύουμε ως το τέλος.  Χωρίς τις Ομοσπονδίες, έτσι; Το πιάσατε το υπονοούμενο. Δεν είστε δα και τόσο στόκοι. Το 50-0 είναι πραγματικότητα, συνέβη. Δεν είναι φαντασίωση όπως το τσο και λο που μόνοι σας το λέγατε και μόνοι σας το πιστεύατε, κατά τα άλλα δήθεν «ευαίσθητοι» σε ανθρωπιστικά και κοινωνικά θέματα. Και εκεί για το θεαθήναι το κάνετε υβριστές νεκρών. Εντάξει είμαστε ιδεολόγοι του κ@λ&#;

Μετά το ΣΕΦ στο μπάσκετ γυναικών δεν σας είδαμε να πανηγυρίζετε στο «Σύνταγμα» ( μέχρι εκεί και πολύ σας είναι να ξανοίγεστε); Μετά το +19 στο «σαλέ» μας εξαφανιστήκατε από τα μίντια. Όπως και στο 1-4 στα πλαίη οφ στο ποδόσφαιρο ένα πράμα. Μην ξεχαστείτε και δεν αποθεώσετε την ομάδα σας μετά το ντέρμπι με την Ζαλγκίρις σε περίπτωση που κερδίσετε και δεν τερματίσετε τελευταίοι στην Ευρωλίγκα. Βρήκατε προσωρινό αποκούμπι στο Βόλεϊ και νομίζετε ότι «υπάρχετε».

Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει η αιώνια διατροφική σας συνήθεια, ο «λούτσος», όσο και αν περιστασιακά τρώτε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι μας. Ζούμε για την στιγμή που θα σας φτιάξει τσάμπα εγκαταστάσεις το Κράτος ( να χαρώ εγώ πολέμιους- επαναστάτες του), η ΝΔ ντε του Κούλη,  και θα ερχόμαστε καλά να είμαστε να σας εγκαινιάζουμε τα κλειστά και τις πισίνες. Σας γλεντάει ο Αλαφούζος και ο Δημήτριος , κουνέλια της Λεωφόρου. Τραβάτε να ψηφίσετε για το καλό του συλλόγου, όπως τότε που διώξατε τον Βαρδινογιάννη για να φέρετε την πολυμετοχική καταστροφή. Δε μπορώ να πω έχετε ένστικτο. Βγάλτε κανά μπλουζάκι, ποτέ ξανά Πρωτάθλημα στον Πειραιά, να δούμε πόσα χρόνια θα κάνετε πάλι σε όλα τα αθλήματα να δείτε χαρά.

Και πρόπερσι «επιστρέψατε» στο Βόλεϊ αντρών και πέρσι πάλι απλά ήσασταν παρόντες στην απονομή του 30ου Πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό. Η Ιστορία έχει διδάξει πως όποτε και όπου βγάζετε γλώσσα την καταπίνετε άμεσα. Μυαλό δεν βάζετε. Πάλι θα βολευτείτε με καμιά κούπα και θα την κάνετε σημαία , νομίζοντας ότι σώσατε μια ακόμη γενικά αποτυχημένη χρονιά. Όχι; Την άνοιξη είναι 100% σίγουρο ότι πάλι θα σας ψάχνουμε.

Υ.Γ.  Αλήθεια τώρα;;; Έχετε αγωνία; 

 

 

PHOTO GALLERY

Η ιστορία έχει διδάξει πως όποτε και όπου βγάζετε γλώσσα την καταπίνετε άμεσα
Η ιστορία έχει διδάξει πως όποτε και όπου βγάζετε γλώσσα την καταπίνετε άμεσα
Η ιστορία έχει διδάξει πως όποτε και όπου βγάζετε γλώσσα την καταπίνετε άμεσα
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ