ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ένα μήνυμα από την Ομοσπονδία στους υπόλοιπους για να μην περιμένουν την Δευτέρα να μάθουν τι θα πάθουν

Ένα μήνυμα από την Ομοσπονδία στους υπόλοιπους για να μην περιμένουν την Δευτέρα να μάθουν τι θα πάθουν

«Θα σας μάθω εγώ να σέβεστε την ΑΕΚ, θα δείτε τι θα πάθετε από Δευτέρα», είπε ο Παπασταμάτης στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα. Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις η Ομοσπονδία που επί δύο και βάλε χρόνια έχει ξεχάσει στα συρτάρια της το φύλλο αγώνος για να τιμωρήσει την ομάδα του για τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της με τον Ολυμπιακό, τιμώρησε τους διαιτητές στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα και στους υπόλοιπους για να μην περιμένουν την Δευτέρα να μάθουν τι θα πάθουν.

 

 

Για τις διαιτησίες που έσωσαν την ομάδα του και στα δύο φετινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ήξερε μόνο η Ομοσπονδία να κάνει ξανά τον Κινέζο. Για τους συνεχόμενους τραμπουκισμούς στο κοτέτσι τους επί χρόνια σε κάθε μεταξύ μας παιχνίδι , πάλι πάσχει από τυφλοποντικίαση «επιτρέποντας» τους να κάνουν κάθε φορά τα χειρότερα. Εδώ έσπευσε η Ομοσπονδία να τους χρήσει Πρωταθλητές χωρίς να ολοκληρωθεί το περσινό Πρωτάθλημα ενώ εκκρεμούσε μεταξύ μας παιχνίδι.

Φανταστείτε πόσο κότες είναι που δεν ήθελαν ούτε στο γήπεδο τους να μας αντιμετωπίσουν και με νίκη να πάρουν καθαρά το Πρωτάθλημα. Καμαρώστε ποιοι «διοικούν» το Πρωτάθλημα. Ένα άθλημα που μέχρι πριν να ανακατευτεί ο Ολυμπιακός ουδείς ενδιαφερόταν. Τους χαλάσαμε όμως την πιάτσα με τα δύο συνεχόμενα νταμπλ και ανέλαβε η «εξυγίανση» και εδώ να καθορίζει την εξέλιξη τους. Δεν μπορούν οι άνθρωποι ούτε έχοντας μεγαλύτερα μπάτζετ να κάμψουν τον Ολυμπιακό μέσα στα γήπεδα.

Έπαιξε ρε «παντελονάτοι» ρόλο η διαιτησία στο τελικό αποτέλεσμα των φετινών μεταξύ μας αγώνων και στις δύο έδρες ναι η όχι; Αδικήθηκε η όχι ο Ολυμπιακός; «Γύρισαν» η όχι τα παιχνίδια; Είναι η όχι πλασματική η βαθμολογία; Ο επιλεκτικός τρόπος αντίδρασης της Ομοσπονδίας αναδεικνύει τι συμβαίνει στον χώρο του Χαντ- μπολ. Δεν βλέπουν  τρόπαια με «διαφορετικό τρόπο» στην τροπαιοθήκη του ερασιτέχνη τους. Μόνο έτσι.

Η Ομοσπονδία θα επέμβει να τιμωρήσει ομάδα και γήπεδο μόνο αν είναι του Ολυμπιακού. Είτε γίνουν από πιθανές αντιδράσεις οπαδών μας , είτε βαπτίζοντας επεισόδια ένα μπουκάλι νερό πεταγμένο στον αγωνιστικό χώρο. Στο Ρέντη μόνο τους «πειράζουν» και «βλέπουν» τα πάντα. Τους τραμπούκους που φτύνουν διαρκώς σε κάθε επίθεση μας από την πλευρά τους, που είναι ακόμη και μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου πάνω στις γραμμές, δεν τους «βλέπουν».

Στο Ρέντη τους πειράζουν μέχρι και τα πανό πίσω από τις εστίες. Στο κοτέτσι δεν κρεμάνε. Ούτε βρίσκονται οπαδοί τους πίσω από τις εστίες κουνώντας τα δίχτυα για να αποσπάσουν την προσοχή των φιλοξενούμενων-επιτιθέμενων. Ούτε ο παρατηρητής, ούτε οι διαιτητές , ούτε οι σπήκερ βλέπουν κάτι, ούτε η αστυνομία επεμβαίνει στο «χαλιφάτο». Δρουν «άπαντες» ανεξέλεγκτα στο μοναδικό άθλημα και τμήμα που αποτελεί το μοναδικό αποκούμπι τους.

 

 

PHOTO GALLERY

Ένα μήνυμα από την Ομοσπονδία στους υπόλοιπους για να μην περιμένουν την Δευτέρα να μάθουν τι θα πάθουν
Ένα μήνυμα από την Ομοσπονδία στους υπόλοιπους για να μην περιμένουν την Δευτέρα να μάθουν τι θα πάθουν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ