ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρωταθλητή στους υποβιβασμούς Παναθηναϊκέ…

Πρωταθλητή στους υποβιβασμούς Παναθηναϊκέ…

Το λες μείναμε στην Α1 και στα χαρτιά εσείς που είστε νόμιμοι και θέλετε να παίζονται οι αγώνες στα γήπεδα και όχι στα γραφεία των Ομοσπονδιών. Δεν σας πείραξε όμως που «έπεσε» ο Ηρακλής αντί για εσάς που τερματίσατε αγωνιστικά τελευταίοι στα πλαίη άουτ ….   Απρίλιος 2013…. Στην Α2 βόλεϊ ανδρών υποβιβάστηκε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ηττήθηκε 3-2 από τη Νίκη Αιγινείου στα πλαίη άουτ και αποχαιρέτησε οριστικά την κατηγορία, αφού ήθελε νίκη τουλάχιστον με 3-1 σετ για να εξακολουθήσει να ελπίζει. Το οριστικά μετά από 2 μήνες έγινε παραμονή στα χαρτιά.

 

Ιούνιος 2013…. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στην σημερινή... μάχη που διεξήχθη στην ΕΣΑΠ και που είχε ως έπαθλο την παραμονή στην Βόλεϊ Λιγκ. Οι «πράσινοι» με ψήφους 8 υπέρ, 3 κατά και 1 λευκό σώθηκαν αφήνοντας τον Μίλωνα 11ο και τον Ηρακλή 12ο. Ο «γηραιός» θα ακολουθήσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην Α2, καθώς στην Λίγκα δεν έκαναν δεκτό το αίτημά του να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και να περιμένουν μέχρι τις 13 Ιουνίου, προκειμένου να εκδικαστεί η έφεση που έχει κάνει στο διοικητικό εφετείο κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από και ως που βγαίνει ευνοημένος ο Ολυμπιακός από την μη μέχρι τώρα κλήση του για απολογία, όταν θα είχε τιμωρηθεί με το ποσοστό θεατών στις κερκίδες της τάξης του 10% (στην ουσία κεκλεισμένων) , ενώ τώρα έχει αυξηθεί στο 50% ;  «Άλλη» ομάδα τιμωρήθηκε να εκτίσει ποινή μετά το μεταξύ μας κρίσιμο παιχνίδι που έγινε παρουσία φιλάθλων και μάλιστα στο 50% .

Πέρσι «σκούζατε» για τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος Βόλεϊ. Φέτος που οι πιθανότητες (με τον ίδιο ακριβώς τρόπο) να το πάρει κάποιος «άλλος» είναι περισσότερες έχετε βγάλει τον σκασμό. Το παραδεχόμαστε πάντως. «Όλοι» οι «άλλοι» μαζί έχετε 37 και εμείς 30. Ας είναι καλά ο Πανελλήνιος ( 6 Πρωταθλήματα έναντι 3 του ΠΑΟΚ) , ο Μίλωνας και η ΕΑ Πατρών με τους 9 τίτλους , αλλιώς και εδώ το κοντέρ θα έγραφε 30 Ολυμπιακός - 28 οι «υπόλοιποι».

Και μην ξεχνιέστε Πρωταθλητές στην Α2….

Το μπάσκετ γυναικών του συλλόγου, παρουσιάστηκε τη σεζόν 2017-18 με νεάνιδες. Υπέστη 22 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και υποβιβάστηκε στην Α2 μπάσκετ γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 6η θέση στην τελική κατάταξη της Α1 πόλο ανδρών το 2016-17 (μετά και τα πλαίη οφ), αλλά επέλεξε να πέσει στην Α2… Για να σταματήσουν ίσως οι αιώνιες σφαλιάρες από τον Ολυμπιακό , άτιτλοι στο άθλημα από την ίδρυση του μέχρι σήμερα.

Το γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του συλλόγου δε ,  δεν δήλωσε καν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της περιόδου 2017-18, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και υποβιβάστηκε στην Α2.

Δεν είναι επικοινωνιακά όλα αυτά. Έχουν γραφτεί στην Ιστορία.

 

 

 

 

 

PHOTO GALLERY

Πρωταθλητή στους υποβιβασμούς Παναθηναϊκέ…
Πρωταθλητή στους υποβιβασμούς Παναθηναϊκέ…
Πρωταθλητή στους υποβιβασμούς Παναθηναϊκέ…
Πρωταθλητή στους υποβιβασμούς Παναθηναϊκέ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ