ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καταλάβατε τώρα γιατί πάλευαν να φύγουν οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό;

Καταλάβατε τώρα γιατί πάλευαν να φύγουν οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό;

Κατ΄ αρχάς θα είναι κρίμα κ άδικο να μην πάει αυτή η ομάδα στην Σερβία για το final 4. Ξεκινάμε από αυτό. Κατά δεύτερο λόγο, μας εκφράζει απόλυτα όλο αυτό που βλέπουμε. Έτσι γουστάρουμε να βλέπουμε τον Ολυμπιακό. Να παίζει όμορφο μπάσκετ, γεμάτο πάθος και ενέργεια. Να χαίρονται και εκείνοι και εμείς το μπάσκετ που παίζουμε. Με την κερκίδα να ξεχειλίζει από τρέλα. Όχι μόνο οι οργανωμένοι αλλά να συμμετέχει όλο το κατάμεστο γήπεδο σε κάθε άμυνα σε κάθε επίθεση.

Καταλάβατε τώρα γιατί οι «αντικειμενικοί» έβαζαν λόγια σε μας μετά την ανέλπιστη ήττα μας από τον ακατανόμαστο; Για να εκμεταλλευτούν την στεναχώρια μας και να χαλάσουν το κλίμα μέσα στην ομάδα. Για σπείρουν γκρίνια και διχόνοια και να μην φτάσουμε εδώ που έχουμε φτάσει και ακόμη παραπέρα. Βλέπετε όλοι τι καταφέραμε με την υπομονή και την στήριξη κλείνοντας τα αυτιά στα φερέφωνα και τους «βόθρους» που είναι με όλους τους «άλλους» και τρέφονται με το να διαβάλλουν διαρκώς κάθε τμήμα του Ολυμπιακού. Πουλάνε εκδούλευση και σπέρνουν αντι-ολυμπιακό μένος για να «υπάρχουν». 

 

 

Ας βγουν τώρα οι «ειδικοί» αναλυτές να μας πουν που βρίσκεται και τι έχει κάνει η ομάδα που κέρδισε τότε και τι η ομάδα που έχασε. Ποιος έχει μέλλον και ποιος δεν έχει ούτε παρών. «Μέχρι τέλους» θα σας γλεντάμε όλους. Και ας σας «χαρίζει» γήπεδα η κυβέρνηση. Μια ζωή κρατικοδίαιτοι και γλείφτες ήσασταν. Τώρα θα αλλάξετε; Όλα αυτά όμως είναι ένα ακόμη μάθημα προς όλους. Να μην χάνουμε ποτέ την πίστη μας, να στηρίζουμε τις ομάδες μας, και να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Τίποτε δεν μας χαρίζεται, ούτε έχουμε συμβόλαιο με τις κούπες. Όλες τις διεκδικούμε στα γήπεδα και μόνο.

Και λάθη θα γίνονται και θα προσπαθούμε να τα διορθώνουμε και όσο και να θέλουμε το απόλυτο κάτι θα χαθεί στην πορεία. Αυτά όμως που κερδίζουμε στο άμεσο μέλλον είναι απείρως περισσότερα. Καταλάβατε τώρα γιατί ήθελαν οι «γνωστοί- άγνωστοι» να φύγουν οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό; Γιατί προσπαθούσαν να «αναδείξουν» ως τεράστιο λάθος την αποχώρηση μας από την Α1; Για να συνεχίζει να υπάρχει ο «Φάρος» και να συνεχίζουν να λυμαίνονται τα Πρωταθλήματα και τα Κύπελλα εν τη απουσία σοβαρού αντιπάλου γνωρίζοντας εκ των προτέρων την δική τους κατάντια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού στη Euroleague με live streaming 21+ | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Έκαναν τεράστιο αγώνα για να μας βάλουν στο τρυπάκι να ενεργήσουμε εν θερμώ και παρορμητικά,  ώστε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας. Και θα συνεχίζουν να το κάνουν όσο τους πονάμε αιώνια. Θα μας στήνουν στον τοίχο αν δεν περάσουμε στο final 4, αν περάσουμε και χάσουμε στον ημιτελικό, αν πάμε τελικό και δεν το πάρουμε, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν τριγμούς εν όψει των τελικών του Πρωταθλήματος. Πάρτε την «λευκή πετσέτα» που ρίξατε να σκουπίζετε την αγωνία σας μη τυχόν και στεφθούμε Πρωταθλητές για 4η φορά. Γιατί στην Ελλάδα το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Θα πίνετε «μέχρι τέλους» την πίκρα και τελειωμό δεν θα έχει.

 

PHOTO GALLERY

Καταλάβατε τώρα γιατί πάλευαν να φύγουν οι Αγγελόπουλοι από τον Ολυμπιακό;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ