BREAKING NEWS Ελ Αραμπί 2024!
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι
Book Small Mobile

12.000 στο Βελιγράδι και εκατομμύρια στην πατρίδα, περιμένουμε να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές νύχτες. Να νικήσει ξανά ο «Δαυίδ» τον Γολιάθ. Με το σφύριγμα της έναρξης του ημιτελικού, ξεκινάμε όλοι από την ίδια γραμμή.

Από την μια μεριά τα μεγάλα μπάτζετ και από την άλλη η ψυχή και η καρδιά του Ολυμπιακού. Από την μια οι μεγαλόστομες δηλώσεις και από την άλλη οι σιωπηλοί «τρελοί» του Πειραιά.

Δικαίωμα τους να μας έχουν ξεγραμμένους. Και η Μπαρτσελόνα, με τις ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ σε Ρώμη, Πόλη και Λονδίνο το ίδιο μας είχαν. Και οι κούπες στολίζουν την τροπαιοθήκη μας. Ούτε μία δεν έχει σκιές και συγνώμες από λάθη διαιτητικά, καμία δεν κατακτήθηκε στην Ελλάδα, καμία δεν έχει την ίδια σεζόν και άλλη Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να μας χαρακτηρίσει ως αποτυχημένους αν δεν τα καταφέρουμε. Ποιος θα μας μιλήσει για αποτυχία; Οι αποτυχημένοι; Οι πονεμένοι; Η οι στημένοι;  

Ξέρετε τι είναι το πιο σημαντικό; Ότι όλοι , από τον τελευταίο οπαδό μέχρι τους Αγγελόπουλους, πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τόσο την Εφές όσο και την κούπα. Τρέλανε μας ακόμη μια φορά ρε ομαδάρα. Ολοκλήρωσε την υπέρβαση της υπέρβασης. Ανάγκασε εχθρούς και φίλους να υποκλιθούν στο πάθος που ξεχειλίζει από αυτή την φανέλα. Ακόμη και αν είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούμε είμαστε ήδη επιτυχημένοι.

Πάμε να στήσουμε το δικό μας «πάρτι» σε παρκέ και κερκίδα μωρή τρέλα. 12.000 γάβροι αψηφώντας έξοδα και ταλαιπωρία , εν καιρώ πανδημίας και οικονομικής ανέχειας, έχουν βάψει ερυθρόλευκο το Βελιγράδι. Βάλε στην σπίθα φωτιά να ξεχυθούμε το βράδυ στους δρόμους. Πανάξια βρίσκεστε σε ένα ακόμη final 4. Δεν σας χάρισε κανείς τίποτε. Με την αξία σας, και τον ιδρώτα σας , κόντρα στις «προβλέψεις» πραγματοποιήσατε μια υπέροχη σεζόν.

 

 

Με προπονητή και παίχτες αυτούς που χλεύαζαν οι «ειδικοί» μετά από άτυχα αποτελέσματα. Τους αναγκάσατε να καταπιούν την γλώσσα τους, και μας το παίζουν τώρα «υποστηρικτές» της προσπάθειας που τορπίλιζαν και δεν πίστευαν ότι θα φτάσουμε ποτέ μέχρι το Βελιγράδι. Πάντα «ήλπιζαν» ότι κάπου θα αποτύχουμε. Γιατί; Γιατί είναι πάνω από όλα αντι- Ολυμπιακοί και γλείφτες των «άλλων» ως  «άξια τέκνα» του Φάρου.

 

 

Δεν ξεχνάμε ποτέ τον ρόλο τους στα χρόνια της χολέρας. Που μας έκαναν το άσπρο- μαύρο. Που δάγκωναν τα χείλη τους για να μην πουν τις παραβάσεις που έβλεπαν. Που αλλοίωναν κατά το δοκούν τους κανονισμούς του μπάσκετ. Που έβλεπαν τα βήματα ως πιρουέτες και τα φάουλ ως απλές επαφές. Που δεν «μπορούσαν» να  κατανοήσουν την αγανάκτηση του κόσμου. Όλοι εμείς που μείναμε πίσω θα σας περιμένουμε ρε μάγκες στο αεροδρόμιο.

 

 

Με ή χωρίς την κούπα, δεν έχει σημασία. Θα είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για όλο αυτό που γουστάραμε να βλέπουμε από εσάς μέσα στο παρκέ όλη την χρονιά. Και να θυμάστε…. Και αν δεν γίνει αυτό, στα «φρύδια» μας τα δυο πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό.

 

PHOTO GALLERY

Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι
Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι
Θρύλε μου κάνε ντου και να θυμάσαι
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ