ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την ΕΠΟ και τα μάτια σας «παιδιά», για να γλείφετε που και που κάνα κοκαλάκι

Την ΕΠΟ και τα μάτια σας «παιδιά», για να γλείφετε που και που κάνα κοκαλάκι
Book Small Mobile

Αιματοβαμμένοι τελικοί, τελικοί με περσινά ρόστερ, κεκλεισμένων των θυρών όποτε πήγαινε τελικό ο Ολυμπιακός, πολιτικές παρεμβάσεις στους ορισμούς διαιτητών (!!), ορισμός ακατάλληλων γηπέδων, προκρίσεις με κανονισμούς που δεν ισχύουν στην πολιτισμένη ποδοσφαιρική Ευρώπη, κληρώσεις για κλάματα, διαιτητές για γέλια… αυτές είναι οι «επιτυχίες» της ΕΠΟ. Από κοντά και το «σύστημα».

 

 

Επί 6 «δικά» τους χρόνια, μόλις από 1 Πρωτάθλημα στις «δικές» τους ομάδες, και 4 να τους παίρνει ο Ολυμπιακός. Μάγκικα και Πειραιώτικα. Από κοντά οι στημένοι, οι υπάλληλοι και τα χαϊβάνια να πανηγυρίζουν για τις εκλογές, να ασχολούνται με τις Ενώσεις και όχι με παίχτες και προπονητές.

Και μια Εθνική ομάδα σαν τα μούτρα τους. Ένα έκτρωμα ποδοσφαιρικό, χωρίς ίχνος δικαιοσύνης στις επιλογές, έρμαιο στις ορέξεις των «σωτήρων» του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μου συγκρίνουν οι υπάλληλοι τα «ληστρικά χρόνια» του Ολυμπιακού με τα πέτρινα του Παναθηναϊκού. Πράγματι από 2 Κύπελλα έχει ο καθένας. Μόνο που τα δικά μας ήταν σε 9 χρόνια και των άλλων σε 12. Και Πρωτάθλημα δεν θα πάρουν ούτε του χρόνου, άρα πάμε σε 13, ούτε του παραχρόνου άρα πάμε στα 14, και φυσικά ούτε το 2025 γιατί θα συμπληρώσουμε τα 50 σε 100 χρόνια Ιστορίας.

Μην βγάζετε γλώσσα ζέλες επειδή δεν πικραθήκατε φέτος όσο τις προηγούμενες χρονιές. Δεν παίξατε για 4η χρονιά στην Ευρώπη, αποκλείσατε την Καρδίτσα  στα προημιτελικά και την Λαμία στον ημιτελικό του Κυπέλλου και τερματίσατε 4οι στο Πρωτάθλημα. Αυτή είναι η «μεγαλειώδη» φετινή πορεία σας. Και μπαίνετε στα προκριματικά του Κόνφερενς από την 218η  θέση.

 

 

Πήρατε το Κύπελλο σε ένα τελικό που άρχισε 21 Μαίου και τελείωσε στις 22 του μηνός. Αυτή την ΕΠΟ, αυτές τις συνθήκες θέλετε να επικρατούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όλοι σας. Από Πολιτεία και δήθεν δημοσιογράφους μέχρι παράγοντες και ομάδες. Να την χαίρεστε και να την επιβραβεύετε κρατώντας τα ανδρείκελα στις θέσεις τους. Για το μόνο που δεν ενδιαφέρεστε είναι το ποδόσφαιρο. Το «εκτελείτε» καθημερινά κυρίως με την ανοχή και την σιωπή σας. Προσφέρετε όλοι σας «άσυλο» στο παρασκήνιο, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να στερήσετε κάτι από τον Ολυμπιακό.

Ακόμη και στην μέτρια σεζόν του σας ξεβράκωσε όλους. Με τα πλέϊ οφ , με var, με ξένους διαιτητές, δεν πήρατε ούτε ένα Πρωτάθλημα. Περίπατο κάνουμε επί 3 χρόνια. Πρέπει να σας λείπουν πολύ ο Πλατανιάς, η Ξάνθη, ο Κομίνης και τα «άλλα παιδιά». Τόση βρωμιά γιατί; Για να πάρετε 2 Πρωταθλήματα και κάτι ψωροκύπελλα. Με αυτά βολευτήκατε «συγκάτοικοι του ξενοδοχείου». Απαξιώνατε με τους «βόθρους» τα 6 προηγούμενα Πρωταθλήματα ότι τάχα μου δεν τα αξίζαμε και σας πήραμε τα επόμενα 4 , και με τα σημαιάκια «δικά» σας. Στήσατε ολόκληρη προπαγάνδα με ανυπόστατες κατηγορίες για να «κλέψετε» 2 Πρωταθλήματα.

Σας τιμωρεί όμως η ίδια η μπάλα. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάει η γιούχα σύννεφο. Και οι τρίτοι οπαδοί της παρέας πανηγυρίζουν για την ομάδα του Αλαφούζου… χαχαχαχα… Το λες και κατάντια να γλείφεις εκεί που φτύνεις διαρκώς επί χρόνια. 26 χρόνια έχει γελάσει το χειλάκι τους με 2 Πρωταθλήματα και 4 Κύπελλα. 2 έχουν και οι «ξεπουπουλιασμένοι» αλλά από 6 Κύπελλα ο καθένας. Αυτά έχουν χαρεί οι «επιτυχημένοι». Με τον Ολυμπιακό να μετράει 22 Πρωταθλήματα και 9 Κύπελλα αυτό το 1/4 του αιώνα!

Την ΕΠΟ και τα μάτια σας παιδιά. Τις Ενώσεις κορώνα στο κεφάλι σας. Και στις εκλογές της όλοι στους δρόμους να πανηγυρίζετε το εκλογικό αποτέλεσμα αντί να πηγαίνετε αεροδρόμια για παίχτες. Και μη τυχόν και χαθούν οι μπαλαδόφατσες, «παράγοντες» της ΕΠΟ που κοσμούν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Είναι ηλίου φαεινότερο ποιοι την «χρειάζονται» και για ποιους λόγους.

 

PHOTO GALLERY

Την ΕΠΟ και τα μάτια σας «παιδιά», για να γλείφετε που και που κάνα κοκαλάκι
Την ΕΠΟ και τα μάτια σας «παιδιά», για να γλείφετε που και που κάνα κοκαλάκι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ