ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η συνδρομή στον Ερασιτέχνη δεν είναι υποχρέωση, είναι θέμα συνείδησης

Η συνδρομή στον Ερασιτέχνη δεν είναι υποχρέωση, είναι θέμα συνείδησης

Ο σχεδιασμός των τμημάτων του ερασιτέχνη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ήδη από τα 6 ομαδικά τμήματα τα 5 έχουν προπονητή εγνωσμένης αξίας, που είτε ανανέωσαν είτε ανέλαβαν καθήκοντα για την επόμενη σεζόν, έχουμε έρθει σε συμφωνία με τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιλέξαμε να κρατήσουμε στα ρόστερ που φτιάχνονται, και βρισκόμαστε σε προχωρημένες επαφές (με τους περισσότερους να έχουμε συμφωνήσει προφορικά) με ένα σωρό ξένους αθλητές και αθλήτριες για το χτίσιμο όσο το δυνατόν καλύτερων από πέρσι ομάδων.

Πέρσι διεκδικήσαμε ξανά όλα τα τρόπαια, και μόνο στο Βόλεϊ στις λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε. Φέτος ανεβάσαμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Ο ανταγωνισμός μεγάλωσε, η πανδημία έπληξε περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο εμάς, τα λεφτά του Κράτους από το στοίχημα βοήθησαν τα υπόλοιπα σωματεία να ανακάμψουν ρίχνοντας το βάρος σε κάποιο από τα τμήματα τους, και μόνο εμείς διατηρούμε ανταγωνιστικά όλα μας τα τμήματα, με διαφορετικό αντίπαλο σε κάθε ένα από αυτά. Με όπλα μας, εσάς με τα μέλη και με την κάρτα φιλάθλου και «δυστυχώς» τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ναι, καλά διαβάσατε, «δυστυχώς» λέω.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Γιατί επί 13 χρόνια δίνει συνεχώς πολλά περισσότερα χρήματα από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πέρα από τις συμβατές υποχρεώσεις του για να βλέπει τον Ολυμπιακό να μεγαλουργεί παντού. Τα μέλη δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη σε γοργούς ρυθμούς. Οι υποχρεώσεις όμως τρέχουν. Και εμείς είμαστε αναγκασμένοι να προϋπολογίζουμε τα βασικά έσοδα. Που μπορεί τα τελευταία χρόνια να τα έχουμε αυξήσει αλλά μην ξεχνάτε ότι αυξήθηκαν και τα τμήματα. ( Χαντ- μπολ και Γυναικείο μπάσκετ). Χαλάσαμε την πιάτσα με τα 3+6 Πρωταθλήματα και τα 2+5 Κύπελλα. Μας «χάλασε» που τα πήραμε κατά κύριο λόγο από ΑΕΚ και ΠΑΟ; Από τις αντιδράσεις των «άλλων» φαίνεται ποιοι χαλάστηκαν πάντως.

Δεν γίνεται όμως να στηριζόμαστε συνέχεια στην καλή διάθεση και την Ολυμπιακοφροσύνη του Μαρινάκη. Έχουν καταλάβει οι «άλλοι» την σημασία των μελών που τα χλεύαζαν και το σκέφτονται ακόμη η αδιαφορούν αρκετοί από εμάς; Η μήπως είμαστε μόνο 15.000 μέλη και 65.000 με κάρτα φιλάθλου σε όλη την επικράτεια; Πως νομίζετε ότι είμαστε σε επαφές με παίχτες αναγνωρισμένης αξίας όπως οι Βάμος, Βέμπερ, Νοκιάς, Ιντάλγκο, Γκούσταφσον και ήρθαν οι κόουτς Τζουλιάνι, Μιτσέλι, Ζίμπαρτς; Ποιος είναι ο εγγυητής για να καμφθούν οι αντιστάσεις τους και να έρθουν στα Ελληνικά Πρωταθλήματα;

Το κομμάτι του ερασιτέχνη έπρεπε να ανήκει στο μεγαλύτερο ποσοστό του αποκλειστικά σε μας. Πέρα από το γεγονός ότι και πάλι ο Μαρινάκης θα βοηθούσε. Βλέπετε οι «άλλοι» τι έπαθαν. Έριξαν τμήματα τους στην Α2, υποβάθμισαν άλλα, και αν δεν υπήρχαν οι συγκυρίες που τους βοήθησαν ακόμη στην αφάνεια θα ήταν. Αντί να εφησυχαζόμαστε λόγω Μαρινάκη κανονικά θα έπρεπε να αφυπνιστούμε. Να φτάσουμε τουλάχιστον τα 25.000 μέλη και τα 100.000 με κάρτα φιλάθλου ενεργά με πάγια εντολή ανανέωσης για να είμαστε «υγιείς» και να ζήσουμε ακόμη μεγαλύτερες στιγμές, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους πρόκληση. Και είπα πάγια εντολή για να μην «εξαρτιόμαστε» από την διάθεση των διαρκείας και των εισιτηρίων. Ο ερασιτέχνης πρέπει να είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μας. Μας δίνει συνέχεια χαρές. Εκτοξεύει το όνομα του Ολυμπιακού ως ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος ακόμη περισσότερο σε όλη την Ευρώπη.  Την σημασία των επιτυχιών την βλέπετε αποτυπωμένη στα πρόσωπα των «άλλων» κάθε φορά που δεν τα καταφέρνουμε να επικρατήσουμε παντού! Κάθε φορά  που οι οπαδοί τους πανηγυρίζουν σαν τρελοί μια επιτυχία τους. Έχουμε ένα Πρόεδρο που είναι οπαδός και όχι «περαστικός» όπως όλοι οι άλλοι. Βλέπετε να μιλάνε τα φερέφωνα τους για την προσφορά ( από μηδενική έως ελάχιστη και αυτή κατ΄ ανάγκη) όλων των άλλων σε σύγκριση με την βοήθεια που δίνει για να ενισχύει τον ερασιτέχνη ο Μαρινάκης κάθε χρόνο;

Και όχι μόνο όσον αφορά μεταγραφές η πριμ, αλλά και εφορίες και γενικά ότι πρόβλημα προκύπτει και απαιτείται άμεση λύση. Υπάρχουν μήπως οπαδοί μας που δεν γουστάρουν τα 11 Ευρωπαϊκά τρόπαια σε Βόλεϊ και Πόλο; Που δεν γούσταραν την φετινή κατάκτηση των Πρωταθλημάτων σε Χαντ – μπολ και Γυναικείο Μπάσκετ; Που δεν στεναχωρήθηκαν για τις απώλειες στα Βόλεϊ και δεν θέλουν άμεση επιστροφή στην κορυφή; Αφήστε τον Μαρινάκη στην άκρη, αυτός θα είναι πάντα κοντά. Το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε; Θα αφυπνιστούμε η θα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου; Η συνδρομή στον ερασιτέχνη δεν είναι υποχρέωση , είναι θέμα συνείδησης.

 

 

PHOTO GALLERY

Η συνδρομή στον Ερασιτέχνη δεν είναι υποχρέωση, είναι θέμα συνείδησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ