ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα

Το να «προβληματίζονται» κάποιοι από την εικόνα στα φιλικά, μέχρι ενός σημείου είναι αποδεκτό. Από τα αποτελέσματα όμως είναι ανεπίτρεπτο να βγάζουν «ασφαλή» συμπεράσματα. Δεν έχουν απολύτως καμιά σημασία. Και λέω μέχρι ενός σημείου ο προβληματισμός γιατί… ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη. Γιατί δεν έχουν μπει ακόμη οι νέοι παίχτες στην εξίσωση της ομάδας.

Τι συμπέρασμα ασφαλές να βγει όταν ο Άβιλα αλλά κυρίως οι Ζίνκεράνγκελ, Καμαρά, (με λίγες μόνο προπονήσεις ) και ο Βρσάλικο (καθόλου), δεν ξέρουν ακόμη καλά- καλά τα ονόματα των συμπαιχτών τους; Στην ουσία βλέπουμε την περσινή ομάδα που όλοι συμφωνήσαμε ότι χρειαζόταν ποιοτικές αλλαγές. Πόσο εύκολο είναι να εντοπιστούν και να αποκτηθούν πιο γρήγορα ξανά ένα σωρό παίχτες;

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα. Θα είναι εντελώς διαφορετικός από πέρσι. Έχει εντοπίσει τα λάθη και τις αδυναμίες του και ενισχύεται. Αυτό δείχνει και η επιθυμία του να ντύσει στα ερυθρόλευκα και τους Σκάρπα και Εμποκού. Αυτό δείχνει και η αλλαγή θέσης στον Αγκιμπού, στο 8 πλέον. Μιλάμε στην ουσία για 5 νέους παίχτες πίσω από τον Ελ Αραμπί. Στην προετοιμασία και τα φιλικά θα αξιολογηθούν κάποιοι παίχτες είτε δανεικοί πέρσι, είτε από το περσινό ρόστερ παίρνοντας μια ακόμη ευκαιρία για να διεκδικήσουν το δικαίωμα να συνεχίσουν να είναι μέλη της ομάδας. Προετοιμάζεται ο «κορμός» για να είναι έτοιμος μαζί με τις όποιες μέχρι τώρα προσθαφαιρέσεις όχι για να «βγάλει μάτια» αλλά για να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για να περάσει κατ΄ αρχάς το εμπόδιο της Μακάμπι.

Ας μου πει ο οποιοδήποτε σε τι ωφελούν τα απαξιωτικά μηδενικά σχόλια του διαδικτύου. Που δεν συνάδουν με την διάθεση μέχρι στιγμής σχεδόν 11.000 διαρκείας ( που στην ουσία είναι 15.000 μιας και αυτά της 7 θα εξαντληθούν όλα απλώς γίνεται ως συνήθως με πιο αργούς ρυθμούς από την στιγμή που δεν θα κυκλοφορούν απλά εισιτήρια για όλους τους αγώνες). Που αν μη τι άλλο δείχνουν εμπιστοσύνη πως όλα θα αλλάξουν. Συν το ότι «πιέζουν» με την «στήριξη διαρκείας» ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατόν.

Την ίδια ώρα που κάποιοι τους έχουν βγάλει όλους ήδη άχρηστους, περιμένοντας τον αποκλεισμό για να «δικαιωθούν». Εδώ εκφράζουν άποψη για παίχτες χωρίς καν όχι να τους έχουν δει αλλά ούτε καν έχουν έρθει. Μέχρι το ματς με την Μακάμπι απομένουν 17 μέρες. Πολύ δύσκολα να δούμε στην βασική 11άδα όσους αποκτηθούν από δω και μπρος. Τις επόμενες μέρες θα πρέπει να γίνει ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα και να δομηθεί ο κορμός που θα αντιμετωπίσει για την πρόκριση τους Ισραηλινούς.

Για να κερδίσουμε χρόνο και ηρεμία για την συνέχεια. Για να συνεχιστεί η ενίσχυση της ομάδας πέραν των Σκάρπα και Εμποκού. Πρώτα στο αριστερό άκρο της άμυνας που γνώμη μου είναι να έρθει όχι ένας παίχτης που θα διεκδικεί την θέση από τον Ρέαμπτσιουκ αλλά να πάρει την φανέλα σπίτι του. Και μετά να ενισχυθούμε σημαντικά στις θέσεις 6 και 8. Χρόνος υπάρχει. Ότι είναι να πούμε το λέμε τώρα και μέχρι τις 31 Αυγούστου που μπορεί να αλλάξει κάτι. Μετά με ότι έχεις επιλέξει θα πορευτείς για το Πρωτάθλημα, την Ευρώπη και το Κύπελλο. Και κάτι για τους «πονηρούς» και τους «στημένους». Ο Ολυμπιακός κατέκτησε περίπατο το 3ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα στα χρόνια της χολέρας. Δεν επαναπαύτηκε. Ενισχύεται, χωρίς να έχει εξασφαλισμένα έσοδα από την Ευρώπη ακόμη, χωρίς πωλήσεις, με παίχτες ως επί το πλείστον αγορασμένους από τις ομάδες τους (Καμαρά- Ζινκεράνγκελ- Άβιλα και μακάρι και Εμποκού) και παίχτες αξίας ελεύθερους (Βρσάλικο- Σκάρπα) με πριμ υπογραφής και μεγάλα συμβόλαια.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Υ.Γ. Για «ταβερνιάρης» και «μεθύστακας» πάντως όπως αρέσκεται σε κάποιους να χαρακτηρίζουν τον προπονητή του Ολυμπιακού με 3 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και ό,τι έχει καταφέρει στην Ευρώπη, σε 4 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο, με την πανδημία, όλο το παρασκήνιο και τις εναντίον μας μεθοδεύσεις, επιτυχημένος κρίνεται. Άλλο κριτική και άλλο απαξίωση. Και αν έπιασε ταβάνι που λέμε, η αν δεν μπορέσει να χτίσει κάτι νέο και θελκτικό, με καλύτερα από πέρσι «υλικά», υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν θα γίνει ό,τι απαιτείται για το καλύτερο για τον Ολυμπιακό;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ