BREAKING NEWS Ελ Αραμπί 2024!
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κλίμα θα αλλάξει και θα ηρεμήσει ο κόσμος, μόνο αν δει ριζικές και ποιοτικές αλλαγές

Το κλίμα θα αλλάξει και θα ηρεμήσει ο κόσμος, μόνο αν δει ριζικές και ποιοτικές αλλαγές
Book Small Mobile

Αμυντικό χαφ γρήγορο , 10αρι, δύο εξτρέμ, και στόπερ είναι οι μεταγραφές που έπρεπε να έχουν έρθει χτες, πέραν αυτών που ήδη ήρθαν, βάση της εικόνας που βλέπουμε όχι μόνο τώρα αλλά από πέρσι. Καλύτεροι από τους ήδη υπάρχοντες και καλύτεροι από όσους έχουν ήδη έρθει. Μόνο έτσι θα αλλάξει το κλίμα και θα ηρεμήσει ο κόσμος. Βλέποντας ριζικές και ποιοτικές αλλαγές.

Το ποιοι θα φύγουν εσύ θα το αποφασίσεις βάση αποκλειστικά και μόνο της αγωνιστικής τους συμπεριφοράς. Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι αδικήθηκε. Όλοι απολαμβάνουν ηγεμονικά συμβόλαια, και «ειδική» μεταχείριση.

Όλοι μας πολλές φορές στο παρελθόν πρόσφατο και παλιότερα κλείναμε τα μάτια σε εξωγηπεδικές δραστηριότητες κάποιων, από την στιγμή που μέσα στο γήπεδο τα έδιναν όλα. Τώρα όμως δεν το βλέπουμε ούτε αυτό. Στον Ολυμπιακό η προσφορά είναι συνεχής. Όταν αρχίσουν και νοιώθουν δημόσιοι υπάλληλοι, φεύγουν χτες. Πάνω σε συμβόλαιο δεν κάθεται κανείς όπως και να λέγεται. Εμείς αγαπάμε το σήμα στην καρδιά όχι το όνομα στην πλάτη. Είναι επαγγελματική τους υποχρέωση να παίζουν καλύτερα. Δεν είναι αγγαρεία. Δεν θα ξεφτιλίζουν εκείνοι τον σύλλογο και θα είναι άμοιροι ευθυνών πόσο μάλλον «συνέταιροι» μόνο στα «κέρδη».

Όπως έχουν δικαιώματα έτσι και εμείς έχουμε απαιτήσεις. Και δεν είναι θέμα αποκλεισμού. Η τραγική εικόνα τους στο γήπεδο μας έχει χαλάσει όλους περισσότερο. Κάνανε την Μακάμπι να μοιάζει Μπαρτσελόνα που έκανε απλά τα αυτονόητα. Η μήπως «έβγαλαν» αντίδραση με την Σλόβαν;

Ο Ολυμπιακός πρέπει να προκριθεί οπωσδήποτε για να βρει κατ΄ αρχάς ηρεμία και να κερδίσει χρόνο για την συνέχεια. Για αρκετούς παίχτες η ρεβάνς με την Σλόβαν είναι κυριολεκτικά η τελευταία τους ευκαιρία για να μην πω ότι δεν την αξίζουν ούτε αυτήν. Ο προπονητής που τους παρουσίασε κουρασμένους όπως οι ίδιοι λένε στα στέκια τους για να αποποιηθούν τα δικά τους λάθη, δεν υπάρχει πια. Χρόνος για να γίνουν οι όποιες αλλαγές υπάρχει. Χρόνος όμως για να ενταχθούν άμεσα στην 11αδα όλοι αυτοί που χρειαζόμαστε αλλά και στο ρόστερ και να αποδώσουν δεν υπάρχει. Εκτός του ότι μιλάμε για 11αδάτους παίχτες, δεν ξέρουμε πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν και σε τι κατάσταση θα είναι. Επίσης πόσο γρήγορα όλοι αυτοί θα γίνουν «ομάδα» με όλη την σημασία της λέξεως; Πάει κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική ο Ολυμπιακός.

Δεν φτάνει το ταλέντο και η αξία των παιχτών που θα ενταχθούν για να αλλάξει άμεσα προς το καλύτερο η εικόνα γενικότερα ως προς το σύνολο. Θα έπρεπε να έχουν έρθει όλοι από τον Ιούνιο όσο δύσκολο και αν ήταν να έχουμε ολοκληρώσει τις περισσότερες μεταγραφές εκείνη την περίοδο. Και πάλι για να δούμε τώρα μια διαφορά θα χρειαστεί κοντά 1 μήνα περίπου, με την προϋπόθεση ότι θα «βγουν» όλοι. Πόσες φορές όμως έχετε δει να συμβαίνει αυτό στον ποδοσφαιρικό πλανήτη; Μακάρι να το κάνει και αυτό ο Ολυμπιακός. Ποιος δεν το θέλει; Από την αξία των παιχτών που θα έρθουν θα κριθεί και το μέλλον του Ολυμπιακού. Αυτή η ομάδα πάντως που βλέπουμε μέχρι στιγμής δεν εμπνέει κανέναν. Δεν «φτιάχνει» τον κόσμο αντιθέτως τον χαλάει.

Αρκετοί παίχτες έχουν μπει στο μάτι της κερκίδας (άλλοι δίκαια, άλλοι άδικα) και πρέπει να φύγουν άλλοι είτε από τον σύλλογο, είτε κάποιοι άλλοι από την βασική 11αδα , μέχρι να βρεθούν σε καλύτερη κατάσταση.

Δεν γίνεται κάθε ματς να διεξάγεται υπό το καθεστώς αμφισβήτησης και μουρμούρας. Θα «καούν» και οι νεοφερμένοι μαζί τους. Για ότι και αν συμβαίνει πάντα θα φταις. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Φταις γιατί τους εμπιστεύτηκες και τους κράτησες, φταις γιατί χάνεις έσοδα, φταις είτε όταν πουλάς, είτε γιατί δεν διώχνεις, φταις γιατί δεν έχεις φέρει πιο γρήγορα ότι χρειαζόμαστε, φταις γιατί τους έχεις όλους πελάτες, φταις γιατί μαζί με μας και σε σένα δεν αρέσει αυτό που βλέπεις, φταις γιατί δεν λύγισες στον ανελέητο βρώμικο εναντίον σου προσωπικά πόλεμο επί 5 χρόνια, και τέλος φταις γιατί απλά κάποιοι ηδονίζονται να ακούν μόνο ότι φταις ισοπεδώνοντας και απαξιώνοντας τα πάντα. Λες και τα 10 Πρωταθλήματα , τα 4 Κύπελλα, και η 38η θέση στην Ευρώπη ήρθαν μόνα τους. Σε αυτά δεν «φταις». Ευθύνες έχεις μόνο όταν δεν πάει καλά ο Ολυμπιακός.

Υ.Γ… Αν όλα τα παραπάνω δεν αρέσουν σε κάποιους είναι δικαίωμα τους. Είναι όμως η άποψη μου. Όπως θέλουν λοιπόν να σέβονται την δική τους έτσι να σέβονται και των άλλων. Μακάρι να πάνε όλα κατ΄ ευχήν. Γιατί αν βγούμε νικητές και από αυτή την «μάχη» , θα βγει νικητής ο Ολυμπιακός μας.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ