ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάθε Πέμπτη θα στριμώχνεστε στον τετραθέσιο καναπέ της «αποτυχίας»!

Κάθε Πέμπτη θα στριμώχνεστε στον τετραθέσιο καναπέ της «αποτυχίας»!

Εμείς δεν εθελοτυφλούμε. Βλέπουμε τα προβλήματα μας. Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση και σε αρκετές θέσεις. Εσείς όλοι που παρουσιάζεται ως «αποτυχία» το γεγονός ότι ακόμη και αυτός ο μέτριος Ολυμπιακός, προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα, γιατί δεν αναλύετε την πλήρη αποτυχία όλων των υπολοίπων να μπουν έστω και στο Κόνφερενς;

Για ποια βαθμολογία στο ράνκινγκ της ΟΥΕΦΑ για την Ελλάδα μας μιλάτε; Για ποια «υποχρέωση» του Ολυμπιακού; Να κάνει τι, μόνος του; Να δίνει συνεχόμενους βαθμούς να περάσουμε ποιες χώρες; Αυτές που συνεχίζουν με 2 και 3 ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Να μην μας περάσουν ποιες; Αυτές που συνεχίζουν με 3 και 4; Μέχρι και η Κύπρος με 3 ομάδες συνεχίζει. Και μας κουνάτε το δάχτυλο ρε βόθροι επειδή περάσαμε στο Γιουρόπα με 10 παίχτες στα πέναλτι; Που «κανονικά»  έπρεπε να είχαμε περάσει άνετα και με δύο νίκες; Και μας υποδεικνύετε εσείς ρε στημένοι το τι πρέπει να κάνουμε στις μεταγραφές;

 Πηγαίνετε ρε σούργελα της κοινωνίας να κάνετε υποδείξεις στις ομάδες της τσέπης πρώτα από όλα και μετά της καρδιάς σας. Εσείς όλοι καταντήσατε το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορντέλο. Εσείς όλοι προσπαθείτε να μας τραβήξετε μαζί σας στον βάλτο της δικής σας ανυπαρξίας.

Αντί να ανεβαίνετε επίπεδο, να μας φτάσετε μόνο αν πέσουμε εμείς στο δικό σας. Άϊντε ρε νούμερα να ασχοληθείτε με την ΕΠΟ, τις εκλογές της και την ΚΕΔ. Γιατί στην Ευρώπη που δεν σας παίρνει να «ασχοληθείτε» με αυτά σας γλεντάνε όλα τα χωριά. Ότι κάνουμε το κάνουμε για πάρτη μας. Δεν μας αρκεί να είμαστε πρώτοι στο χωριό. Για αυτό ζητάμε παίχτες , για την «πόλη». Για να βλέπουμε μπαλίτσα. Για να στεκόμαστε αξιοπρεπώς στα σαλόνια. Κάναμε λάθη. Τα πληρώνουμε…

Μπορούμε και πρέπει να τα διορθώσουμε. Δεν χάθηκε καμιά χρονιά. Θα χαθεί αν δεν πράξουμε τα δέοντα. Η ομάδα «φωνάζει» ότι χρειάζεται αλλαγές. Όχι απλά προσθήκες, αλλά ποιοτικές. Όχι για το Πρωτάθλημα , αλλά για να στέκεται αξιοπρεπώς στην Ευρώπη. Δεν είμαστε για να ξεπερνάμε αγκομαχώντας υποδεέστερες ομάδες, όταν τα προηγούμενα χρόνια μας έκανε περήφανους με δυσκολότερους αντιπάλους. Οφείλουμε και πρέπει να ξαναχτίσουμε από την αρχή ένα καλύτερο Ολυμπιακό. Κάποιοι παίχτες δεν έχουν να δώσουν τίποτε άλλο. Κάποιοι άλλοι πήραν ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Κάποιους άλλους απορώ γιατί ακόμη τους κρατάμε. Ο κόσμος έδειξε ότι στηρίζει την ομάδα σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Αντιλαμβάνεται την κατάσταση, αλλά θέλει να δει και άμεσα έργα βελτίωσης της. Όσο ακόμη προλαβαίνουμε, επιβάλλεται να κάνουμε μεταγραφές και όχι απλά για να κάνουμε.  Ούτε «καθρεπτάκια» θέλουμε. Αυτά τα κάνουν οι «πνιγμένοι» προσπαθώντας να κρατηθούν στην επιφάνεια. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται γιατί τα περιθώρια στένεψαν πρέπει να ξαναδημιουργήσουμε έναν Ευρωπαίο Ολυμπιακό. Δεν είναι για πέταμα όλο το ρόστερ όπως το παρουσιάζουν κάποιοι. Μην τα ισοπεδώνουμε, ούτε να τα απαξιώνουμε όλα. Μαζί με τα ξερά όμως θα καούν και τα χλωρά αν δεν έρθει νέο αίμα στην ομάδα. Με κάθε κόστος. Οφείλουμε στους εαυτούς μας να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στο Γιουρόπα και να περάσουμε τον όμιλο.

Έτσι όπως είμαστε τώρα πάντως είναι από δύσκολο έως αδύνατον. Κάθε νέος παίχτης που θα προστίθεται θα αυξάνει τις πιθανότητες. Κάθε νίκη θα φέρνει την απαιτούμενη ηρεμία. Η χρονιά μπορεί να άρχισε στραβά ( στραβό για μας είναι που δεν περάσαμε την Μακάμπι και προκριθήκαμε Γιουρόπα στα πέναλτι) , αλλά μπορεί να εξελιχθεί πρώτα από όλα σε δημιουργική και μετά γιατί όχι σε μαγική. Στο χέρι μας είναι.

Υ.Γ.   12 χρόνια συνεχόμενα βόθροι ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 4 στο Γιουρόπα.

Υ.Γ.2… Έχει φτάσει επίσης 1 φορά στους «16» του  Τσάμπιονς Λιγκ και 4 στους «16» του Γιουρόπα.

Υ.Γ.3… Σήμερα δε που μιλάμε είναι 38ος στην βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ με 39.000 βαθμούς.

Υ.Γ.4… Την επόμενη Ελληνική ομάδα την βλέπουμε με κιάλια και τις υπόλοιπες με τηλεσκόπιο.

Υ.Γ.5… Από τον Άγιο Βασίλη ζητήστε την Πρωτοχρονιά κάτι πιο εφικτό από το Πρωτάθλημα και την Ευρώπη.

Υ.Γ.6… Καραμπάγκ, Φράϊμπουργκ και Ναντ τα εμπόδια για τους… 16 του Γιουρόπα.

Υ.Γ.7… Ο «καλός» και ενισχυμένος Ολυμπιακός μπορεί να βγει 1ος στον όμιλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ