ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το κυριότερο είναι να βρουν την χημεία, τις θέσεις και τον ρόλο τους στην ενδεκάδα

Το κυριότερο είναι να βρουν την χημεία, τις θέσεις και τον ρόλο τους στην ενδεκάδα
Book Small Mobile

Στις 22 Αυγούστου έγραφα από αυτή εδώ την στήλη. Η ποιότητα του Ματιέ δείχνει τον δρόμο για τους παίχτες που πρέπει να έρθουν. Και στις 7 Σεπτέμβρη συμπλήρωνα πάλι από εδώ, η απόκτηση του Μαρσέλο να είναι η αρχή για τον επόμενο. Τελικά μας ήρθε και ο Μαρσέλο και ο Χάμες. Η ποιότητα των παιχτών είναι δεδομένη. Η ουσία είναι να την βγάλουν, όσο αισχρό και αν ακούγεται στα πονηρά μυαλά , στο χορτάρι, φορώντας την ερυθρόλευκη.

Μάλλον τελικά πως δεν την παράτησε την ομάδα ο Μαρινάκης. Ε, συκοφάντες του 20ευρου; Αν μη τι άλλο έσκασε πολύ χρήμα. Τόσο σε ομάδες , όσο και σε συμβόλαια… Βρσάλικο, Μαρσέλο,  Χάμες Ροντρίγκεζ, … πέρα από τα υπόλοιπα μεγάλα που διαθέτει η ομάδα, νυν και παλαιότερων παιχτών. Η προσπάθεια έγινε και θα συνεχιστεί, όσο και αν ο χρόνος για άμεσα αποτελέσματα πιέζει. Γιατί η ομάδα θα στηθεί αρχικά μετά τον Άρη κατά την διάρκεια της διακοπής , και στην συνέχεια μετά την διακοπή λόγω Μουντιάλ.

 Αφήνω παντελώς έξω την διαιτησία. Οι «άχαστες» ευκαιρίες που χάθηκαν με Τρίπολη και Βόλο μας στέρησαν τους τέσσερις βαθμούς. Το ματς με τον Άρη είναι κομβικό. Πρέπει να αποδράσουμε έστω και με μισό μηδέν με την νίκη. Και μετά όλα θα στρώσουν με την επάνοδο τραυματιών και μεταγραφών. Αν μη τι άλλο διαθέτει ποιότητα πλέον αρκετή. Χρειάζεται και ένα αμυντικό χαφ τουλάχιστον να μοιράζεται τον χρόνο με τον Εμβιλά. Το κυριότερο όμως είναι να βρουν όλοι αυτοί οι παιχταράδες χημεία μεταξύ τους, να βρουν τις θέσεις και τον ρόλο τους στην 11αδα. Να λειτουργήσουν ως σύνολο.

Στην θεωρία όλα καλά φαίνονται. Στην πράξη είναι τα δύσκολα. Όπως δύσκολο εξαιρετικά είναι και το ματς με την Φράϊμπουργκ. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πάλι θα υπάρξουν απώλειες, όπως και η δεδομένη ανετοιμότητα κάποιων που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την επιλογή της 11αδας , με τον περιορισμό των επιλογών. Αύριο πρέπει όσοι αγωνιστούν να καταθέσουν ψυχή. Και εμείς από την κερκίδα όπως πάντα να δώσουμε την δική μας «μάχη». Δεν έχουν θέση στο ματς αποδοκιμασίες και γιούχες. Ακόμη και αν δεν ξεκινήσουμε καλά, η στραβώσει το αποτέλεσμα. Επί 90 και βάλε λεπτά στηρίζουμε την ομάδα, γεμίζοντας το γήπεδο. Δεν θα παίξουν αύριο αυτοί που ήρθαν η θα έρθουν, αλλά αυτοί που έχουμε. Υπάρχει ενθουσιασμός για την συνέχεια , αλλά για να μας βρει ο χειμώνας στην Ευρώπη χρειαζόμαστε αποτελέσματα στον όμιλο.

 Η ομάδα από σήμερα κιόλας πρέπει μόνο να δουλεύει για να ενταχθούν αν είναι δυνατόν όλοι από το πρώτο ματς μετά την διακοπή. Τα μισά γούστα να βγάλουν όλοι αυτοί μόλις φορμαριστούν και τίποτε πια δεν θα είναι το ίδιο. Όσον αφορά τις αντιρρήσεις κάποιων, αφήστε ρε παιδιά να τους δούμε πρώτα με την ερυθρόλευκη και τους κρίνουμε μετά κατά την διάρκεια της χρονιάς. «Πανηγυρίζουμε» πρώτα από όλα για τον ερχομό τους. Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον. Αν χτύπα ξύλο δεν βγουν, θα «πανηγυρίζουν» δηλαδή όσοι «δικαιώθηκαν» για τις αντιρρήσεις τους; Όλες οι μεταγραφές χρειάζονται. Είναι δηλαδή αδύνατον δίπλα στα μεγάλα ονόματα να «ανέβουν» ακόμη περισσότερο και οι υπόλοιποι; Τι μας έχει διδάξει το παρελθόν; Δεν θα δούμε την ομάδα να πετάει την άλλη κιόλας μέρα. Δεν είναι play station η απόδοση και η λειτουργία της.

 Ας απολαύσουμε το γεγονός ότι ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μιλάει ξανά για μια ακόμη μεγάλη προσθήκη και όλα τα άλλα θα τα δούμε εν ευθέτω χρόνο. Προέχει το θετικό αποτέλεσμα με την Φράϊμπουργκ και οι τρεις βαθμοί με τον Άρη. Και μετά θα τα «πούμε όπως πρέπει» με όσους μας έβγαλαν από την 4η αγωνιστική εκτός διεκδίκησης τίτλου. Έκανε και η μύγα κ@λ@ και έχεσε τον κόσμο όλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ