ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάχες παντού… νικητές με «ντου»!

Μάχες παντού… νικητές με «ντου»!

Θα ξεκινήσω με την «αλητεία» που παίχτηκε στο πρωτάθλημα χάντμπολ εν τη γενέσει της νέας περιόδου. Καταλαβαίνω απόλυτα πόσο πόνεσε το μάγκικο περσινό πρωτάθλημα από τον «Δαυίδ», και φάνηκε με το καλημέρα. Μόνο νοσηρά μυαλά και άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με την ισονομία θα αποφάσιζαν στηριζόμενοι σε κάποιο άρθρο-τερατογέννηση να «τιμωρήσουν» ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα με την μη τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, βάζοντας στις κερκίδες της τιμωρημένης ομάδας αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια. Αν αυτό είναι νόμος , ισονομία και απονομή δικαιοσύνης, βγάλτε έξω από τις φυλακές όλους τους παραβάτες. Μα και βέβαια έπρεπε να τιμωρήσετε αυτούς που θα έβλεπαν τον αγώνα από τα σπίτια τους!!! Αυτοί δημιουργούν τα επεισόδια από τον καναπέ τους. Η μήπως ετοιμάζεται καμιά «διαιτητική σφαγή» που δεν πρέπει να μεταδοθεί live; 

Νομίζετε πως αν γίνει, επειδή δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη δεν θα μαθευτεί; Οδηγείτε το άθλημα στον μεσαίωνα κύριοι. «Δώσατε» δύο πρωταθλήματα στις «όρνιθες» λόγω της πανδημίας . ΜΕΣΑ στο γήπεδο δεν μας έχουν πάρει κανένα! Το περσινό «ξεβράκωμα» δεν έχει προηγούμενο γιατί επιτεύχθηκε κάτω από τις ίδιες συνθήκες, από μια ομάδα που μπορεί να μην είχε μπάτζετ αλλά είχε ψυχή και καρδιά. Και τα καταθέσαμε στο γήπεδο. «Μαγειρέψτε» το αποτέλεσμα και ξεφτιλιστείτε για μια ακόμη φορά. Εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα- δυνατά για να μην το επιτρέψουμε. Μόνο με την αξία μας. Όχι με «φιλαράκια» που πίνουν τον καφέ τους σε στέκια- καφετέριες της Ν. Φιλαδέλφειας. Προσκυνήστε τον «πολυχρονεμένο σας πασά», γιουσουφάκια , για να του δώσετε την χαρά που του λείπει , από πέρσι που είδε τις επενδύσεις του να καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Και πάμε στο ποδόσφαιρο μάγκες. Πρέπει να βρούμε τις ψυχικές δυνάμεις να φύγουμε νικητές από την Θεσσαλονίκη. Μπορεί να μην έχει ποδοσφαιρική λογική αλλά γνώμη μου είναι να μπουν όλοι οι νέοι παίχτες στην 11αδα αν είναι αγωνιστικά έτοιμοι. Τακτικά δεν θα είναι το ξέρω. Χωρίς καν προπόνηση με τους συμπαίχτες τους. Η 11αδα όμως θα πρέπει να είναι «φρέσκια». Να συμμετέχουν ελάχιστοι από όσους έπαιξαν με την Φράϊμπουργκ. Οι επιλογές σίγουρα είναι περισσότερες. Η ποιότητα των νέων μεταγραφών, δεδομένη. Στο μυαλό μου πόσο «χειρότεροι» να είναι από ότι βλέπουμε μέχρι σήμερα; Ούτε η ισοπαλία δεν είναι θετικό αποτέλεσμα.

Επιβάλλεται να μπει ο Ολυμπιακός στον δρόμο των επιτυχιών. Ειδικά στην Ελλάδα είναι πιο εύκολο με τέτοιο ρόστερ. Όσο και αν υπάρχει χώρος για καλύτερες προσθήκες, στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με «αυτούς» τους αντιπάλους, δεν έχουμε χειρότερους παίχτες. Το ματς χρειάζεται παίχτες με ψυχή που να το λέει η καρδιά τους πέρα από την ποιότητα. Κάποια ματς, με την σημασία που αποκτούν δεν «χρειάζονται» καν προπονητή για να κερδηθούν. Πρέπει να τα παίρνουν οι παίχτες. Η μήπως δεν το έχουμε ζήσει στην Ελλάδα ένα σωρό φορές;

Πρέπει να βγουν μπροστά όλοι. Νέοι, παλιοί, μικρά συμβόλαια, μεγάλα, δεν περισσεύει κανείς. Ποιους έχουν απέναντι τους στο φινάλε; Καλύτερους; Όχι. Γιατί να έχουν λοιπόν αυτοί μεγαλύτερο κίνητρο από μας; Μεγαλύτερο πάθος και θέληση για την νίκη; Μεγαλύτερη υποχρέωση να παίξουν καλύτερα για τον κόσμο και την διοίκηση τους από ότι εμείς για τον Μαρινάκη και τον λαό του Ολυμπιακού; Δεν το δέχομαι αυτό. Γυρίστε με νίκη από την Θεσσαλονίκη , για να ξεκινήσουμε με ηρεμία το χτίσιμο της νέας ομάδας. Ποτέ δεν είναι αργά.

Ολυμπιακός σημαίνει δεν τα παρατάω. Μάχομαι, ακόμη και όταν όλα δείχνουν να είναι εναντίον μου. Όποιος γουστάρει ακολουθεί. Όποιος δεν γουστάρει ας αναλώνεται σε αναλύσεις, ύβρεις, επικρίσεις με απαξιωτικά σχόλια από το πληκτρολόγιο. Στην εποχή μου δίναμε ραντεβού στις κερκίδες όλων των γηπέδων, όλων των αθλημάτων και όχι σε σελίδες του διαδικτύου.

 

PHOTO GALLERY

Μάχες παντού… νικητές με «ντου»!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ