ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το αν θα βγουν όλα όσα γίνουν, θα φανεί στο «χειροκρότημα» στο τέλος του «έργου»

Το αν θα βγουν όλα όσα γίνουν, θα φανεί στο «χειροκρότημα» στο τέλος του «έργου»

Ο καθένας μπορεί να έχει ότι άποψη θέλει. Να νομίζει ότι έχει δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο. Κανείς όμως δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος πως ούτε η χρονιά δεν θα τελειώσει καλά ούτε θα καταλήξει με το ανεπιθύμητο σενάριο. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι αποφάσεις που παίρνονται είτε συμφωνούμε , είτε διαφωνούμε θέλουν τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή. Μας έχει δείξει ο Μαρινάκης 12 χρόνια τώρα ότι «χαρίζει» Πρωταθλήματα; Δύο έχασε και αυτά του τα «έκλεψαν». Σε αυτή την 12ετία έχει «δώσει» πολλά Πρωταθλήματα στον Παναθηναϊκό; Τον Χάμες, τον Σαμασέκου, τον Μακαμπού που δεν μπήκαν στην Ευρωπαϊκή λίστα ακόμη και τον Μαρσέλο που ήδη έχασε 2 ματς στην Ευρώπη, δεν τους έφερε για να πάρει πρωτίστως το 48ο; Δεν έπρεπε να μειωθεί το ρόστερ στους 24 παίχτες; Δεν λέγαμε όλοι ότι δεν γίνεται να δουλεύεις με 33 παίχτες; Δεν λέγαμε ότι ο Μανωλάς που είναι από πέρσι τον Γενάρη εδώ δεν ήταν ο ηγέτης της άμυνας που όλοι περιμέναμε; Ναι είναι Έλληνας και είναι στην λίστα,  είχαμε όμως μεγαλύτερες απαιτήσεις και λόγω συμβολαίου.Περισσότερο μας ξενίζει που έμεινε ο «γκαφατζής» Μπα παρά αν ήταν σωστό η όχι που έφυγε ο Μανωλάς.

Στην τελική εκείνος δεν τον αγόρασε από την Νάπολι και του έδωσε τέτοιο συμβόλαιο; Ήταν ο «βράχος» της άμυνας που όλοι περιμέναμε όταν ερχόταν και τον έδιωξε; Και ναι από τον Μανωλά και ΟΛΟΥΣ όσους έχουν τα μεγάλα συμβόλαια όπως και να λέγονται, ότι εθνικότητας και να είναι, έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από τους υπόλοιπους «εργάτες» του ρόστερ. Ούτε ο Βρσάλικο έχει δικαιώσει την επιλογή του. Πιστεύετε ότι αν συνεχίσει να κινείται στα ρηχά, και δεν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του στα επόμενα κρίσιμα ματς θα μείνει; Η ότι η χρονιά όπως θα κυλήσει δεν θα είναι κριτήριο για αρκετούς από τους υπάρχοντες παίχτες; Για να έρθει ο Μακαμπού δεν είναι ηλίου φαεινότερο ότι θα αποχωρήσει κάποιο από τα σέντερ φορ με επικρατέστερο να αντικαταστήσει τον Αμπουμπακάρ;

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια- δυο νίκες ψυχολογίας και όλο αυτό το διάστημα της διακοπής να στήσει ο Μίτσελ ( μπορεί να μην είναι καλύτερος από τον Μαρθελίνο αλλά ήταν η πιο κατάλληλη λύση την συγκεκριμένη χρονική περίοδο με όλα όσα έγιναν) μια ορθολογική 11αδα βάζοντας στην εξίσωση όλα τα δυνατά όπλα της. Έχουμε τους παίχτες να αναστρέψουμε την κατάσταση. Με τον Σεμασέκου ως αμυντικό χαφ ( με τον Εμβιλά πιο ξεκούραστο στην Ευρώπη) , την είσοδο του Μαρσέλο και την αγωνιστική άνοδο των Σισέ, Σωκράτη και Βρσάλικο θα διορθωθεί η κατάσταση. Οι τρεις τελευταίοι όπως εξελίσσονται τα πράματα ( εκτός πάντα απροόπτου) θα είναι το κλειδί για την μελλοντική πορεία του Ολυμπιακού. Ειδικά μεσοεπιθετικά δεν μπορεί , θα βγει στο χορτάρι η δεδομένη αξία των παιχτών που προορίζονται ως βασικοί. Θα ρολάρει η ομάδα.

Όποιος θέλει φυσικά και μπορεί να έχει άλλη γνώμη. Εγώ πάντως δεν βλέπω λευκή πετσέτα όπως έσπευσαν κάποιοι να γράψουν. Εδώ δεν ρίχναμε λευκή πετσέτα χωρίς διοίκηση και με παίχτες φευγάτους, τώρα ρε θα ρίξουμε από την 5η αγωνιστική; Το αν θα βγουν όλα όσα γίνουν θα φανεί στο «χειροκρότημα» στο τέλος του «έργου». Τώρα ασφαλή συμπέρασμα δεν μπορεί να βγάλει κανένας μας. Κανένας δεν μπορεί όμως να μου απαγορέψει να ελπίζω, να στηρίζω, και να μάχομαι στην κερκίδα. Δεν λέω να ονειρεύομαι γιατί όνειρα και μάλιστα ανεκπλήρωτα κάνουν όλοι οι άλλοι δεκαετίες τώρα και τα μετατρέπουμε σε εφιάλτες.  

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ