ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αυτοί που φοβούνται είναι εκείνοι που συμμαχούν μεταξύ τους σε ξενοδοχεία!

Αυτοί που φοβούνται είναι εκείνοι που συμμαχούν μεταξύ τους σε ξενοδοχεία!
Book Small Mobile

Φοβούνται αυτοί που ρίχνουν την ομάδα τους πρώτα στην Β΄ και μετά στην Γ΄ Εθνική. Φοβούνται αυτοί που δεν αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις τους για να γίνουν σωτήρες στο τσάμπα. Φοβούνται αυτοί που αλλάζουν ΑΦΜ για να γραφτούν στο χιόνι χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Φοβούνται αυτοί που συμμαχούν με τους αντιπάλους τους επειδή δεν μπορούν μόνοι τους να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Φοβούνται οι αγνώμονες και οι αχάριστοι που «δαγκώνουν» το χέρι που τους βοήθησε να μην ξεφτιλιστούν στην Ευρώπη, παραχωρώντας τους το Καραϊσκάκη για να μπουν την πρώτη από τις μόλις 5 φορές που έχουν μπει σε ομίλους εδώ και 12 χρόνια . Φοβούνται οι «ιδεολόγοι» οπαδοί που σιωπούν στα «εγκλήματα» που βλέπουν να διαδραματίζονται διαχρονικά στην ομάδα τους.

Φοβούνται οι «ηθικολόγοι- καπηλευτές της προσφυγιάς» που δεν σέβονται τους νεκρούς του Ολυμπιακού και τραγουδάνε συνθηματάκια για εκατόμβες νεκρών. Φοβούνται αυτοί που προπαγανδίζουν  με εμετικά ψέματα για να λυγίσουν τον Μαρινάκη. Φοβούνται αυτοί που πανηγυρίζουν το Πρωτάθλημα ακόμη και αν δεν το έχουν πάρει εκείνοι, αρκεί που δεν το πήρε ο Ολυμπιακός. Φοβούνται αυτοί που δεν θέλουν να πάει το ποδόσφαιρο μας μπροστά αλλά να είναι όμηρος συμφερόντων.

Φοβούνται αυτοί που χρησιμοποιούν πολιτικά μέσα για να ορίζονται διαιτητές, επόπτες και γήπεδα απαράδεκτα για τελικούς Κυπέλλου , με περσινά ρόστερ. Φοβούνται όσοι επιμένουν να βλέπουν ότι τους κυνηγάνε φαντάσματα , νομίζοντας ότι ασχολούνται μαζί τους.

Το παραμύθι για το Καραϊσκάκη να το λέτε συνεχώς για να το πιστεύετε κ εσείς και οι επόμενες μεγαλωμένες στο ψέμα (τι πρωτότυπο) γενιές οπαδών σας. Γιατί λέτε μεν ότι βγήκε από την Ολυμπιάδα για να μπει το Καραϊσκάκη , αλλά δεν μας λέτε με τι κριτήρια  μπήκε. Μήπως γιατί θα το έφτιαχνε και αυτό η Πολιτεία τσάμπα και ο Ολυμπιακός ανέλαβε να το φτιάξει μόνος του χωρίς να φεσώσει τον Ελληνικό λαό; Για τα  πολιτικά κριτήρια με τα οποία η Φιλαδέλφεια είχε επιλεγεί ξέρετε κάτι ; Αυτά γιατί δεν τα λέτε; Το γκρέμισε η όχι ο Γρανίτσας (πανηγυρίζατε τότε αν θυμάμαι καλά) για να «σπρώξει» από το παράθυρο την ένταξη του, στα γήπεδα για την Ολυμπιάδα;

 Δικαίωμα σας να πληρώνετε , 21 ευρώ για τα εγκαίνια ( πάλι καλά που δεν σας τα έβαλε 1924 ευρώ δεν λέτε;) . Δεν τα έβαλε 19,24 γιατί θα «έχανε» 1,76 ευρώ το κεφάλι… Να πληρώνετε το πάρκινγκ, και τα διαρκείας σας στα ύψη για να βλέπετε τον Μάνταλο και τον Τζαβέλα, και όλα ανθηρά. Από τον φόβο μας καλέ τα λέμε όλα αυτά, γιατί όλα τα χρόνια από την ίδρυση της προηγούμενης ομάδα σας που παίζατε σε δικό σας γήπεδο σαρώνατε τα Πρωταθλήματα έναντι του μονίμως άστεγου Ολυμπιακού. Η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως έχει μόλις 1 . Έχετε αλλάξει ΑΦΜ αν δεν το γνωρίζετε. Και ως επίσημη ημερομηνία πλέον σύστασης είναι η 18/7/2014! Δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τα κόμπλεξ σας; Να ενταχθείτε στην κοινωνία χωρίς σύνδρομα κατατρεγμού; Κανείς από την οικογένεια του Ολυμπιακού δεν σας καταδιώκει. Κανείς δεν σας «φοβάται».

 Σταματήστε πια να ζείτε με ψευδαισθήσεις. «Φτιάξατε» ένα σύγχρονο γήπεδο και μπράβο σας. Να είστε σίγουροι ότι θα το «εγκαινιάσουμε» μεγαλοπρεπέστατα. Είναι ανάγκη να λέτε ψέματα; Και τι έγινε αν δεν γινόντουσαν τα εγκαίνια τώρα αλλά όταν πραγματικά θα ήταν απολύτως έτοιμο; Τίποτε απολύτως. Αν υπάρχει κάποιος που ανυπομονούσε όλα αυτά τα χρόνια να φτιάξετε το γήπεδο είμαστε εμείς.

Γιατί σας έχουμε «πάρει» με όλους τους τρόπους, σε όλα τα γήπεδα της χώρας και αναζητάμε συνεχώς νέες προκλήσεις. Φτιάξτε όλοι γήπεδα ρεεε, βαρεθήκαμε να σας γλεντάμε στα ίδια και στα ίδια.

Υ.Γ.1… Εντάξει είμαστε;;;

Υ.Γ.2…Εντάξει….

Υ.Γ.3… Εμείς τα χρέη μας τα αποπληρώσαμε. Δεν συναινέσαμε να πέσουμε κατηγορίες για να γραφτούν στο χιόνι και να έρθει κάποιος σωτήρας να μας πάρει στο τσάμπα. Εντάξει είμαστε ιδεολόγοι της φακής; Εντάξει.

Υ.Γ.4… Πολύ σωστά πράττει η Πολιτεία και βοηθάει στην κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων. ΟΛΕΣ τις ομάδες όμως. Με τους ίδιους ακριβώς όρους χρηματοδότησης για ΟΛΟΥΣ. Όχι επιλεκτικά.

Υ.Γ.5… Το ποιοι είναι κομπλεξικοί, κολοτούμπες και μίζεροι διαχρονικά, φαίνεται από την Ιστορία που γράφουν εντός και εκτός γηπέδων.

Υ.Γ.6… Ευνοημένος είσαι και όταν έχεις πιαστεί επ΄ αυτοφώρω για δωροδοκία και η τιμωρία σου είναι -4  στο επόμενο Πρωτάθλημα. Εντάξει είμαστε; Εντάξει.

Υ.Γ.7…. Αυτή την φορά τουλάχιστον ελπίζω η ηλεκτρική εγκατάσταση να έχει τοποθετηθεί σωστά και να μην πέφτουν οι ασφάλειες.

 

PHOTO GALLERY

Αυτοί που φοβούνται είναι εκείνοι που συμμαχούν μεταξύ τους σε ξενοδοχεία!
Αυτοί που φοβούνται είναι εκείνοι που συμμαχούν μεταξύ τους σε ξενοδοχεία!
Αυτοί που φοβούνται είναι εκείνοι που συμμαχούν μεταξύ τους σε ξενοδοχεία!
Αυτοί που φοβούνται είναι εκείνοι που συμμαχούν μεταξύ τους σε ξενοδοχεία!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ