ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν ξεχνώ!

Δεν ξεχνώ!

Αυτοί που τώρα αποθεώνουν είναι γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Να μην ξεχνάτε ποτέ τι έλεγαν όλοι αυτοί, και πως σας «χρησιμοποιούσαν» τις στιγμές που ήσασταν στεναχωρημένοι. Τις στιγμές που τα βάζατε με τους Αγγελόπουλους, με τους προπονητές και τους παίχτες ως κύριους υπεύθυνους για τα «κλεμμένα» Πρωταθλήματα.

Τις στιγμές που είχαν πάρει την πιο μάγκικη απόφαση να διαλύσουν το βρώμικο σύστημα ΜΟΝΟΙ τους , μέχρι τέλους. Όλοι αυτοί που μας χλεύαζαν όταν παίζαμε με την αναπτυξιακή ομάδα στην Α2 εις γνώσιν μας. Όλοι αυτοί που δεν «έβλεπαν» τις παραβάσεις στους κανονισμούς σε ένα σωρό τελικούς των πλέϊ οφ. Και όλα αυτά για να καλύπτουν εις γνώσιν τους και να αβαντάρουν τον «αγαπητικό» τους.

Που προσπάθησαν ακόμη και πέρσι την ύστατη στιγμή στην μοναδική μας κατά λάθος ήττα σε 8 ματς να την εντάξουν ως συνέχεια μιας κατάστασης ετών, με κείμενα τύπου, πως μας κερδίζουν ακόμη και χωρίς τον Φάρο. Το δάσος δεν ήθελαν να δουν, παρά μόνο το δέντρο. Κάθε μέρα που περνάει  καταλαβαίνετε ολοένα και περισσότερο γιατί ήθελαν οι προτελευταίοι της Ευρωλίγκα να φύγουν οι Αγγελόπουλοι από την ηγεσία του Ολυμπιακού.

Για να αλωνίζουν αυτοί και το συνάφι τους σε ΕΟΚ και ΚΕΔ , με την στήριξη ( αν έχουν τον Θεό τους) όλων των άλλων σωματείων, και να συνεχίζουν να παίρνουν τρόπαια χωρίς να τους αντιστέκεται κανείς. Και μόλις είδαν το καράβι τους να βουλιάζει και να κόβεται το «μεροκάματο» πήδηξαν όλοι με πρώτον από όλους τον λευκοπετσετάκια. Τους έφταιγε μέχρι και ο Μπερτομέου , για να παραβλέπουν επιλεκτικά τα  χάλια τους . Καλοχώνευτη η 30αρα από την Άλμπα , υπό την διοίκηση του Μποντίρογκα, και μην ξεχάσετε να πάτε ΟΑΚΑ μόνο με μας, να φάτε την 9η συνεχόμενη πίκρα. Μπροστά σε αυτές που θα ακολουθήσουν είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχετε καταλάβει, γιατί περιμένουν στην γωνία οι «βόθροι» και για ποιους σκοπούς ώστε να σας βάζουν στο «παιχνίδι» της αποδόμησης , της απαξίωσης και τον μηδενισμό των πάντων , για να «ανοίγουν» τον δρόμο στις ομάδες της καρδιάς και της τσέπης τους. Όποια πάει καλά γιατί είναι και τρεις, τις αβαντάρουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Οι «βόθροι» των μμε, που αι απόψεις τους συμπνέουν με τας απόψεις όχι μόνο του Θεμιστοκλέους βεβαίως- βεβαίως αλλά και των Προέδρων τους. Ο Ολυμπιακός να μην είναι στην κορυφή και όποιος άλλος και να είναι δεν τρέχει κάστανο. Θα γίνονται και λάθη, η ουσία όμως είναι να μην μας παρασύρουν οι «απέναντι» σε εν βρασμώ ψυχής εκφράσεις. Είναι άδικο όχι μόνο για τους Αγγελόπουλους, αλλά για όλους όσους προσπαθούν να διατηρούν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρώπη με μπάτζετ μικρότερο από τις μισές σχεδόν ομάδες της διοργάνωσης και την καλύτερη μακράν στην Ελλάδα. Δεν θα ζούσαμε τέτοιες στιγμές αν τους «κάναμε» το χατίρι και βγάζαμε τα μάτια μας μόνοι μας.

Τελικά ποιος διαλύθηκε ρε στημένοι; Ποιος εγκατέλειψε; Ελάτε να μας κουνήσετε και πάλι το δάχτυλο. Να μας μιλάτε για άδεια καθίσματα. Για ηθική και ανηθικότητα. Θα σας φανούν χρήσιμες οι λευκές πετσέτες. Να σκουπίζετε τον ιδρώτα της αγωνίας μη τυχόν και γράψει ξανά Ιστορία το ταμπλό.

Υ.Γ.  Είδα ότι χρησιμοποίησε η αντρική σας ομάδα το ΟΑΚΑ για Ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ. Δεν είδα πουθενά να μας πείτε πόσοι πήγαν!!!!!

Υ.Γ.2.. Αφού μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στην Ευρώπη. Γιατί ρε δεν δηλώσατε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ ως Πρωταθλητές παρά πήγατε σε υποδεέστερη διοργάνωση; Μην ανησυχείτε. Θα σας πω εγώ γιατί. Γιατί είστε «όρνιθες».

Υ.Γ.3… Ρε «βόθροι» , γιατί δεν λέτε ότι στην ουσία ο ερασιτέχνης τους συντηρεί μόνο τρία ομαδικά τμήματα; Βόλεϊ αντρών και γυναικών και Μπάσκετ γυναικών; «Έχουν» Πόλο; Έχουν Χαντ μπολ; Κάνουν Πρωταθλητισμό; Ξέρετε πόσα έξοδα έχουν αυτά τα τρία τμήματα για μας που συν τις άλλοις παίζουν και στην Ευρώπη;

Υ.Γ.4… Οι ιδεολόγοι οπαδοί σας που είναι τώρα που σας «χαρίζουν και σας φτιάχνουν τσάμπα» γήπεδα; Έγιναν ψηφοφόροι του Μπακογιάννη;

Υ.Γ.5… Με τον Αλαφούζο «αποκαταστάθηκαν» οι σχέσεις τους; Και αν ναι, με ποιον τρόπο; Αν όχι γιατί έχουν τουμπεκιαστεί;

Υ.Γ.6… Αν δεν πάρετε το Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο και το πάρει η ΑΕΚ να κάνετε φιέστα και εσείς στην Λαγοφλώρο.

Υ.Γ.7… Και εσείς που πανηγυρίζετε για sold out στα ματς του ποδοσφαίρου αν και είστε πρώτοι μετά από 14 χρόνια σε γήπεδο 16.500 θέσεων έχετε κόψει… πρεμιέρα 8.518… και ακολουθούν 10.123… 13.943( με Αεκάκι)… 11.040 και 13.930 . Εντάξει είμαστε ψεύτες; Εντάξει…

 

PHOTO GALLERY

Δεν ξεχνώ!
Δεν ξεχνώ!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ