ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη

Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη

Το γεγονός ότι ο Βρσάλικο δεν πρόσφερε απολύτως τίποτε , όσο διάστημα κάθισε στην ομάδα, δεν ακυρώνει την προσπάθεια που έγινε για να φορέσει την ερυθρόλευκη. Όλοι δε, πιστεύαμε ότι θα δούμε τον χαλύβδινο μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης να παίρνει την φανέλα σπίτι του σε μια θέση που χρειαζόμασταν βασική ενίσχυση. Μετά Χριστόν προφήτες γινόμαστε όλοι μας. Για μένα το ίδιο πρέπει να ισχύει για κάθε σχεδόν ποδοσφαιριστή αξίας. Πρέπει να συνεχίσουμε να φέρνουμε τέτοιας εγνωσμένης αξίας παίχτες. «Μεγαλώνουν» τον σύλλογο επικοινωνιακά . Απλά πρέπει να τον «μεγαλώνουν» και αγωνιστικά.

Ακόμη και ο Μαρσέλο αν δεν μπορέσει να εμφανιστεί πανέτοιμος μετά την διακοπή δεν υπάρχει ο λόγος να συνεχίζει να φοράει την ερυθρόλευκη. Το αντίθετο ακριβώς ισχύει για τον Χάμες, τον Ιν Μπέομ , τον Μπιέλ. Όλοι θέλουμε να τους δούμε να συνεχίζουν με την ερυθρόλευκη και πάνω τους να χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός. Η διαφορά μεταξύ καλοκαιρινής και χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ότι ο Ολυμπιακός όσους παίκτες αποκτήσει το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι αγωνιστικά. Δεν έχουμε περιθώρια να τους περιμένουμε να «μπουν» στην ομάδα. Και δεν μιλάω από θέμα προσαρμογής, αλλά από θέμα προπόνησης και φυσικής κατάστασης. Θα πρέπει να είναι εν ενεργεία παίχτες. Και φυσικά να δούμε ποιοι θα είναι οι παίχτες που θα ακολουθήσουν τον Βρσάλικο.

Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει ταυτότητα και κορμό. Δεν έχει περιθώρια για πειράματα και δεύτερες σκέψεις. Δεν δουλεύουμε μόνο για την φετινή χρονιά αλλά για να μην χαθεί η επόμενη. Και προς Θεού να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Είναι θεμιτό να μην βγήκαν κάποιοι από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με τόσες προσθήκες που έγιναν. Δεν είναι θεμιτό όμως να προσπαθήσουμε ξανά να φέρουμε παίχτες που είναι αρνητικοί από την αρχή να έρθουν στην Ελλάδα, και παίκτες με υψηλό κίνδυνο ρίσκου. Σισέ, Κούντε, Ουϊ Τζο, Βρσάλικο, Μπα, Μαρσέλο, Αμπουμπακάρ, Κούτρης, Λαλά, Ντε Λα Φουέντε, Μπόυλερ, είναι οι παίκτες που σε πρώτη φάση δείχνουν να μην υπολογίζονται. Όπως υπάρχουν και παίχτες που είτε έπιασαν ταβάνι, είτε θα πρέπει να ανατρέψουν ολοκληρωτικά την μέχρι τώρα εικόνα και προσφορά τους για να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό.

Δεν είναι ανάγκη να χαθεί η χρονιά για να δούμε ποιοι κάνουν και ποιοι όχι. Να μην «δουλέψουμε» για το τώρα αλλά και για την επόμενη σεζόν. Ούτε να παρασυρθούμε από εκλάμψεις. Δεν χωράνε ημίμετρα , ούτε συναισθηματισμοί, σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Αυτή δεν είναι μόνο η δική μου γνώμη , αλλά και όλων όσων συναντιόμαστε στις κερκίδες, στις εκδρομές και αγωνιούμε για το μέλλον του Ολυμπιακού. Όλων όσων θέλουν να δουν και φέτος το Πρωτάθλημα στο λιμάνι, και στηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα. Που δεν αποδοκιμάζουν στο γήπεδο και δεν ξεχύνονται στο διαδίκτυο να ασκούν δριμεία κριτική ξεφεύγοντας πολλές φορές όπως άλλοι από τα όρια, κάθε φορά που δεν κερδίζει ο Ολυμπιακός η κερδίζει χωρίς να έχει παίξει καλά.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -12 από την ΝΔ και στο -4 από το Αεκάκι. Ξέρει πολύ καλά την αντιμετώπιση που έχει από την διαιτησία. Συνεπώς τα λάθη από την μεριά μας, όχι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στις μεταγραφές πρέπει να εξαλειφθούν στον β΄ γύρο και στα πλέι οφ αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε μέσα στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ